119

Анонимен

преди 8 години

Всех С Наступающим Рождеством! Вам надо тоже самое делать,только рестораны называть Вашингтоном,или Брюсселем,можно и бабамой , ведь они ( ЕС и Пиндостан)пришли вас защищать вашими же телами от злой России. Чтоб не дай бог война не дошла до Вашингтона.

118

овеч

преди 8 години

То и у нас ще е същото, само да няма толкова жертви и разрушения.Путин има винаги място в моят дом,но не Плевнята.

117

Анонимен

преди 8 години

Бих искал да добавя: тези военните бази на НАТО ... Това е смерт на България, но само не и за САЩ, нали? Те искат да живеят в мира. "Нека други да се борят - за нашия успех".

116

Анонимен

преди 8 години

Скъпи ни българите, колко наивни сте! ЕС и САЩ не се нуждаят от нашите примитивни балкански хора, както и от големите ни (балкански) проблеми. Никой не иска да ни защити ! Кой от НАТО иска да умре за България, например? Нали, германците, французите или момчета от САЩ? Кой? Те се нуждаят само наша балканската територия - за военните бази и за пазарите, нищо друго, наистина!

115

Анонимен

преди 8 години

Мъчи ме един въпрос.Сега ,че сме братушки с рунаците е ясно,обаче сега руснаците са братушки със сирийците.Чудя се сега сирийците на нас братушки ли ни са?Защото брата на моя брат е и мой брат.Питам защото не знам как да се отнасям с хилядите мои нови братя избягали в европа.Да ги гоня и проклинам или да ги приветствам.Не знам как е братското поведение.До вчера смятах,че нямат място тук,но ето,че днес са ми братушки.Направо ще се побъркам.И сега товариш ли да викам или Абу Али...помогнете ми !!

114

petko

преди 8 години

До Анонименzashto se kriesh zad anonimnostta ve zadnik , kolko si jaluk i smeshen

113

momuk

преди 8 години

iztroliha li se ruskite trolove po-dolu! Mnogo trolene, mnogo neshto!

112

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 191Много украински *** в тоя сайт-много нещо!.Колкото гладни и окъсани да са украинците за пропаганда все намират пари.Луд умора няма дето се вика.

111

Анонимен

преди 8 години

След време ще им режат главите на дръвника и ще викат Аллах акбар!

110

Анонимен

преди 8 години

Не знаех ,че катафалките в Сирия са тойоти

109

Аз Малдив

преди 8 години

Франс прес като ги приказва, да беше показала и снимка на тая витрина с водка - не само да ги разказва, кой какво видял и кой какво казал.

108

Кока Кола ще победи

преди 8 години

Набор новогодних стаканов Coca-Cola 2014-2015350 руб

107

Анонимен

преди 8 години

До АдмиралъРуска армия освободителница. Скоро и ние ще имаме нужда от нея!имаш нужда от хапчета и специалист

106

Ив Ал Вази

преди 8 години

Мамо,мамо я ги виж-пияници със пушкиНе бе сине това са новите братушкиГенералът кат орел ескадрилите повеждана един за беда джипиесът му се повреждаЛатакия,латакия!гръм се чуй,пилотът прекоси браздатаНа мигът от нищото се появи той-еФ16 и му взе главатаКак са горди тез момци,един казак варди гонихиляди моми из шубраци и клони.Радост чудо беше туй и на Латакия момитеСрещат храбрите борци с пушкиИ викат от сърце здравствуйте братушкиИван Ал Вази-лето2015-септемврий

105

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 225Братята украинци не са като рашистите бе путлераст. Гледай да изкараш късмет това дето го пишеш да го кажеш на някой украинец. Ще гледам с удоволствие как ще ти отговори.

104

Анонимен

преди 8 години

До соваПитин е бодигард на сатрапа Асад и е в Сирия с единствената цел да му пази *** и да разчидтва опозицията като запази ИДИЛ.

103

Ха- ха- ха

преди 8 години

Накрая ще ги изпращат с РПГ и думите:" Пошли на хер, бля...!

102

Анонимен

преди 8 години

Те и със свинско ще почнат да ги посрещат.

101

Анонимен

преди 8 години

До ttМного украински *** в тоя сайт-много нещо.Колкото гладни и окъсани да са украинците за пропаганда все намират пари.Луд умора няма дето се вика.

100

Анонимен

преди 8 години

"режима на президента Башар ал Асад срещу бунтовниците," ...само това словоблудство ще ти покаже, за кого работят тоя сайт и жалките му редактори, явно са на служба от ИГИЛ, и оттам нататък за който се сетите още...