12

Анонимен

преди 8 години

Арабеските се побъркаха както и Ердоганеца...Изпяха си песента - време е за нормализация!

11

Анонимен

преди 8 години

До Александър:) кога те пуснаха?

10

Румбо

преди 8 години

Преговори за Сирия?Забравете,тая тема ще увехне постепенно!"Победителят взема всичко"-това нали е любим девиз на американците?Е,сега го възприеха и други!Да го ду.ат чаршафите,вече не командват в района,спокойният им живот свърши!Ще си получат заслуженото за всичката мръсотия досега,включително и за наводняването на Европа с тарам.буки!Време е многомилиардният фонд финансиращ ислямската инвазия да бъде закрит!

9

Александър

преди 8 години

Иран, Путин и Асад са оста на злото в света.

8

Джони

преди 8 години

Ето идеален предтекст за мощна сухопътна военна операция срещу всякакви главорези (умерени, неумерени, замерени, полу-умерени и тн.). Руснаците имат капацитета, дано се решат. Но ако обстановката ескалира, това означава че се включват Иранците и саудитците, турците също чакат удобен момент да забият нож в гърба. Общо взето враговете на тероризма в момента са Сирия и Русия.

7

Анонимен

преди 8 години

Тези които искат мирно споразумение не воюват.Единствените воюващи в Сирия са армията на Асад,руснаците и ИД.

6

Анонимен

преди 8 години

6така без да иска изплю камъчето.Русия има спешна нужда от свежи долари.Ами никой не и пречи да си купува нефт от Иран вместо от СА.Всеки е свободен да си купува от където си иска.

5

Анонимен

преди 8 години

Няма нужда да изчезва СА от лицето на Земята, трябва само да ѝ се наложи ембарго на вноса на петрол за сметка на Иран и Русия и нещата ще си дойдат много бързо на мястото.

4

Анонимен

преди 8 години

Абе в ираноиракската война ние за кой бяхме?Я си спомнете.

3

Анонимен

преди 8 години

Това е държава, която трябва да бъде изтрита от лицето на земята. Жаждата им да възтановят Арабския халифат и да го разширят под юриздикцията на уахабизма е пагубмно за близкия, средния изток, северна Африка и Европа. Единствения шан да се разкарат от политическата сцена е да се намали влиянието на нефта в световната икономика

2

Анонимен

преди 8 години

Значи Русия насъсква Иран да провали преговорите за Сирия,за да не се реши проблема там.Защото на всички е ясно че само на масата ще се реши кризата.Колкото и да се силят руснаците ясно е,че с бомби не става.Ама още се надяват

1

Анонимен

преди 8 години

Значи С.Арабия може да се меси в чуждите държави( Сирия и Йемен), а *** , когато на нея почнат да и се месят. Егати двойните стандарти.