34

Анонимен

преди 8 години

"Човекът е единственото разумно същество в нашата вселена. Идеята е той - човекът - да направи този свят по-добър и хармоничен. Този свят е работната площадка за това, човек да се научи да бъде по-добър"Както казах: релогиозни убеждения.Интересно как религиите не допускат, че дори човек да е създаден от бог, може от същия този бог да е предопределил на човека да се сблъска с други същества на тази "работна площадка", които (с добър или лош пример) да му помогнат да стане по-добър.

33

Анонимен

преди 8 години

Журналист до журналист ненормалник до ненормалник и все напред .

32

Основоположников

преди 8 години

US стъпват на Луната,а там ги чакат извънземни за селфита.Поръчват на С.Кубрик студийна версия на "стъпването".Защо мълчат руснаците:лунохода им остава без батерии. Тогава ток им дават извънземните и то с един кабел.US си имат бермудски триъгълник, а русите комунизъм(всичко изчезва).От 1989 става обратното.Хилъри отдавна подозира НЛО за аферата с пурата на мъжа си.Днес разсекретих досието на сина ми-той е извънземен(няма да ви кажа какво прави, за да не ме снайперова, преди да стана президент).

31

Анонимен

преди 8 години

Много накратко обяснено - няма извънземни в нашия видим свят. Всички те са плод на човешкото въображение. Човекът е единственото разумно същество в нашата вселена. Идеята е той - човекът - да направи този свят по-добър и хармоничен. Този свят е работната площадка за това, тчовек да се научи да бъде по-добър и да прави само добри и конструктивни неща, а не да се занимава с грабежи, разрушения и т.н.

30

Анонимен

преди 8 години

Докато съм съгласен, че убийството му може да има общо със далеч по-земни неща, прави ми впечатление, че много хора тотално отхвърлят вероятността да има разумен живот на други планети.Допускам, че религиозни убеждения са причината за това...

29

Анонимен

преди 8 години

Той май нещо друго беше поискал... Не Фед, а държавата да печата доларите. Стига уфологични алабализми!

28

Румбо

преди 8 години

Откога на чиф.ути.те им викат извънземни???Единствената причина да убият Кенеди е,че се опитваше да управлява реално-нещо недопустимо за "Господарите"! Всичко друго е ала-бала!

27

ceco

преди 8 години

Всички тези нло-та и летящи чинии не са никакви извънземни,а винаги са били земни военни технологии.

26

Анонимен

преди 8 години

Имаше един интересен епизод на Ancient Aliens по повод случай, в който група НЛОта прелита над Америка и променя курс и се насочва към Русия. Нз до колко е вярно, но който е гледал поредицата за "Древните извънземни" може да си припомни този епизод.Както и да е, от Вашингтон директно звънят на Москва по Червения Телефон (направен през 63та, няколко месеца преди да убият Кенеди) и казват простичко "НЛОтата не са наши".Може да звучи залухаво, но като нищо може и да има връзка м/ду събитията...

25

Анонимен

преди 8 години

Или пък може би да е бил убит от НЛО заради ЦРУ??

24

pleyadian*

преди 8 години

Da tochno tova e jivata istina.Toi i hilid drugu hora platiha s jivota si zashtoto se rpveha ta kadeto ne trebva.Zatova tezi hora koiito znaqt istinata gi iskarvat ludi psih bolni i pr.Galakticheska Konfederacia ima a vie spite zombirani humanoidi.

23

Анонимен

преди 8 години

До Василев:"Кой иска да се хване с мен на бас, че пресата и медиите са по перфектни и страшни оръжия от парите и атвоматите???!!!Готов съм на всякакъв облог!!!"Сигурен ли си? Или си го чул някъде и го повтаряш клиширано - до втръсване?Каквото и да напишеш или кажеш - е обратимо, после може да се опровергае и прочие. А ако получиш куршум в главата - това е съвсем необратимо, няма връщане на зад. Оставташ си мъртъв за винаги!Така, че намали малко американските сериали и фими - вредни са !

22

Случаен читател

преди 8 години

ЕГАТИ ГЛУПОСТТА!!!

21

Анонимен

преди 8 години

До БГТРАКИЕЦАкато пишеш с главни букви с банкноти по 100 рубли ли ти плащат?

20

Димитър

преди 8 години

До Василев - не случайно са "четвърта власт", напоследък с всички социални мрежи и он-лайн издания станаха ПЪРВА власт! Да не говорим колко евтиноти излизат в Бг!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Къде изчезнаха записите и дневника на американския адмирал Ричард Бърд ?Глупаво е да се мисли че това което го знаят американците, руснаците не го знаят

18

ДС

преди 8 години

Всички бягат от истината за Федералния резерв.

17

БГТРАКИЕЦА

преди 8 години

СЛЕД 52 ГОДИНИ ЩЕ НАУЧАВАМЕ КОЙ, КОГО Е УБИЛ,ЕГАТИ ДЕМОКРАЦИЯТА.НЯМА ДА МИ СТИГНЕ МЕСТОТО ДА ИЗРЕДЯ ГОЛЕМИТЕ ХОРА В СВЕТА КОИТО СИ ЗАМИНАХА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО,А КАКВО ОСТАВА ЗА ПИОНКИТЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА,ВСИЧКО ТОВА ПРОДЪЛЖАВА И ЗАТОВА Е ВИНОВНА ПРЕХВАЛЯНАТА ДЕМОНКРАДАЦИЯ.ЗА 25 ГОДИНИ 2 МЛН.БЪЛГАРИ НАПУСНАХА СТРАНАТА ПОРАДИ НЕМОТИЯ,А ОЩЕ ТОЛКОВА СИ ОТИДОХА ПО РАНО ПОРАДИ ДЕМОКРАТИЧНО СЪЩЕСТВУВАНЕ.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕЗ НОВАТА 2016Г.

16

Анонимен

преди 8 години

Иначе е странно това, че хора, които използват думата "рептил" и очевидно вярват в нея, даже имат информация кой е такъв и кой не, се присмиват на теории за НЛО. Общо взето - присмяла се кука на крива бука...пyтиноидни парадокси...

15

Анонимен

преди 8 години

Путин го сънувате вие, путиноидчетата, и то в мокрите си сънища, затова ще ви бъде навиран във физиономии колкото често е необходимо, докато се усетите, че сте смешни. Щото явно парите са добри, вече не се отказвате доста време!