23

Анонимен

преди 8 години

Заплетената и променлива обстановка в Близкия изток не позволява на Съединените щати или Европейския съюз да избират или да отхвърлят съюзници по морални критерии. Ха Ха Борци за демокрация

22

Анонимен

преди 8 години

Не е ли време Ким Чен Ун да си изпробва новите бомбички в Саудитска Олигофренария?

21

Анонимен

преди 8 години

Не забравяйте че обама е съшо с мюсюлмански корени. Кръв на вода не става.

20

Анонимен

преди 8 години

Вярата в Бог и религиите са две различни неща. Ако Бог е Един, на кого са необходими различни религии които воюват помежду си ? Само на хората манипулатори. Затова аз казвам, че религията е стара манипулативна система за надмощие и използване на човек от човека.Вярвам в Бог но, не вярвам в никаква религия. Ненавиждам всеки човек който крие долнопробните си деяния зад името религия.

19

Боби

преди 8 години

До Анонимен 31Умници Стратегията на Русия по отношение на Украйна стана ясна на 6 месец от конфликта - подкрепяме тези дето се бият срещу режима в Киев на абсолютния минимум тези хора да оцелеят и физически и като организация и като идея. Киев поради факта че е политически/икономическо недоносче и изповядва наистина анти хуманна неонациска идея с времето ще рухне под собствената си тежест и дългове. Даже сега за да не замръзнат хора в Украйна Русия праща хум помощ газ за отопление.

18

Анонимен

преди 8 години

Ака пресъхне нефтабогатите ча*лми вместо да мислят за религии и воойни ще мислят как да си изкарат хляба.Имам само една клетва към мюсюлманите- Да им пресъхне нефта.

17

ПреЦедента

преди 8 години

На Запада братята !

16

Xexe

преди 8 години

До АнонименTochno taka e!

15

Анонимен

преди 8 години

Всички религиозни книги на кладата. Забрана с международен закон на всички религии. Това е спасението от тая болест 'религия'. Ненорманици винаги ще има, докато съществуват хора вярващи в герои от приказките.

14

време е

преди 8 години

русия да демократизира саудитска арабия по въздуха или със спецназ

13

българин

преди 8 години

алчните задокеански *** подкрепят саудитска арабия

12

икона

преди 8 години

в саудитска арабия християнството е забранено със закон и се наказва със смърт

11

ом'ски

преди 8 години

Където има ислям винаги ще има масови убийства, самовзривявания, палежи, обезглавявания и всекидневно изтребление 365 в годината, така е било от както е създаден исляма -така ще остане и докато това раково образование за Земята продължава да съществува

10

Жан Габен

преди 8 години

Местя

9

Българин

преди 8 години

Братя четете Дънов, Ванга и Сава Севроюкова. Скоро ще си плащат всички дето служат на злото. Много скоро. Българи обединявай те се

8

Анонимен

преди 8 години

българи подпишете се за референдума

7

Иван Иванов

преди 8 години

Мдаааа.....Слепци бе! Вкупом ослепяха! И Обамата, и ООН-то, и Хелзинския Комитет, и Хюмнетата от Хюман Райтс Уоч и ЕС и облещицата Меркел, и Оланд, а и оная тахтаба Юнкер! Саудитците заклаха като кокошки десетки хора, Риад беше опръскан и залят в кръв, но това не се видя! Има смоукскрийн! В Унгария, една родолюбка обаче се опита да спре криминален престъпник - терорист да осъществи престъпление, и целия гореизброен cволоч скочи срещу нея! Това е то - Демокрация, Толерантност и човешки права!

6

Анонимен

преди 8 години

Абе това не бяха ли едни от любимците на нашите сороси.

5

Анонимен

преди 8 години

ДЕМОКРАТИЯ!

4

Анонимен

преди 8 години

Екзекутираха духовник който не е бил съгласен с политиката на правителството - просто му резнаха главата на площада, кръвта шурти като фонтан и тълпата реве в екстаз. И ЕС, САЩ и Хюмън райтс уотч нищо не забелязват, не е като да арестуват някой в Русия за финансови далавери и после Брюксел да опищи целия свят, че в Русия арестуват противниците на Путин.