45

Turkish Power

преди 8 години

.Filiz..EU kiflata..sluginyata na Medi Dow!!.. Pazi boje...slyapo progledaha! ...Turgashi na doverie i narodna lubov...paraziti...Istoriyata shte vi sloji krasta...shte gniete v arhivite...***!

44

atakict

преди 8 години

До Анонимен AMI CTAVAT 6 TURCKI PARTII ----PARLAMENTA CTAVA TURCKI KONAK ---BALGARIA--VILIATET NA TURCIA NAZDRAVE I CLADAK CAN BALGARI

43

Фотограф

преди 8 години

Вижте само снимката! Доган, къде ли се е загледал така на Хюсменова?!? Много С*Е*К*С е имало в сараите в Бояна!

42

Въстание

преди 8 години

Ще има гражданска война, сигналите са достатъчно ясни. Отвсякъде ни заливат с омраза, която все някога ще ескалира. Братята римляни vs българи vs турци. Без краен победител, с резултат рухнала държава.

41

Анонимен

преди 8 години

Изаура и Леонсио!

40

матросчо

преди 8 години

Тук, някои ни баламосват с НАТО и ЕС, заблудени хорица, не разбрахте ли, че ни вкараха там за да узаконят кражбите си, това вече навсякъде се говори, че и показва нивото на "цивилизацията" на Запад - НАЗДРАВЕ, МОМЦИ, остават 8 дни до изпълнение на пророчеството на гръцкия монах ПАИСИЙ, за него, този път черпя с мастика - газзззззззззз........

39

матросчо

преди 8 години

Неприятното в това събитие, Е , че само Доган реагира своевременно и правилно - защо другите партии мълчат, че и се оправдават с НАТО, че ние при Варшавския договор имахме по-голям суверенитет - ТОВА Е ПО ВАЖНОТО и сега всички запяха , ама късно е, българите видяха колко струвате и ето тук в тази кръчма го отбелязаха веднага, а за това - НАЗДРАВЕ за всички умни и горди българи.

38

матросчо

преди 8 години

За да стигнеш нивото на Сидер войвода, много хляб трябва да изядеш, като начало, ограничи писането с главни букви - това не ти е мазането на паметници.

37

матросчо

преди 8 години

Приказките за "гестапото и КГБ, са изключително ограничени и елементарни, ако човек малко повече е попрочитал щеше да знае, КОИ ДЪРЖАВИ ИЗПОЛЗВАТ ПОДОБНИ ГАДОРИИ В ПОЛИТИКАТА и за кои справедливостта е на първо място - последните събитие изкараха гаднярите на преден план, все едно гледаме картина на МАЙСТОРА.

36

Глупости на куб..

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ ---СА СЪЮЗНИЦИ В НАТО!!ВСЕКИ МОЖЕ ДА ХОДИ В ПОСОЛСТВОТО НА ТУРЦИЯ ----КОГАТО СИ ИСКА!ВОРЕН СИДЕРОВ----НАЛИ СИ ХОДИ ПРИ ПУТИН И СИ ВОДИ ИЗБОРИТЕ ОТ МОСКВА....ХА,ХАА,ХААААТОЙ , КЪВ Е ТОГАВА-----"ПАТРИОТ" ЛИ Е ...ИЛИ "РУСКА ***"...ХА,ХА,ХААААААААААААРУСИЯ --Е ПЪЛЕН ПРОТИВНИК НА НАТО И САЩ!!!КОЙ Е ШПИОНИН , ТОГАВА...А??!!

35

матросчо

преди 8 години

Трябва всички да знаем, че правата на депутатите са изключително неограничени, те могат да влизат без предупреждение, където пожелаят, във всякакви институции, а в посолствата с предварително уведомление, но без да бъдат спирани - влизането на Местан в турското посолство не може да се забрани - тук грешката е на турските дипломати. Тази грешка показва, че те нямат необходимия дипломатически опит. Между впрочем, постъпката е подобна с тази на сваления руски самолет - виждате последствията.

34

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 8 години

ПРОСЛОВУТАТА.. "ДЕКЛАРАЦИЯ НА МЕСТАН ПРЕД НС"-----Е ЛИЧНО РАЗГЛЕДАНА И ОДОБРЕНА ОТ АХМЕТ ДОГАН ПРЕДИ ДА БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА !!!!!!!!!ПРОСТО Е ДОШЛА "ДРУГА ЗАПОВЕД".. ОТ ДС/БКП и КГБ, /чрез Д.Иванов Гестапото/.....И ЗАТОВА Е СМЕНЕН МЕСТАН!!!!ПРАВИ СЕ ОПИТ---ДА СЕ СКАРАТ СЪЮЗНИЦИТЕ В НАТО !!!/....БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ....../ТОВА Е "ТЪНКАТА--ИНТРИГА" ---НА ПУТИН И КГБ!!!!

33

матросчо

преди 8 години

Дори и негово величество - ЦАРЯ НА БЪЛГАРИЯ, не го е правил и в най-тежките и смъртоносни години за България.

32

матросчо

преди 8 години

Надявам се, този конфликт да стресне някои проевропейци и да се сетят, че българите - не са нация, която да се управлява от други народи, обособили се като държава, далеч след нас - ще им скроим шапките и на тези горделивци по на Запад И ТОВА ГО ВИЖДАТ ЕМИГРАНТИТЕ, ЗА ТОВА НИ ЗАОБИКАЛЯТ.Случващото се с Местан нека послужи за пример на всички, които са против БЪЛГАРИТЕ и особено против признателността им. Чувствата на признателност към Русия никога не трябва да се докосват, дори и на майтап.

31

До 40

преди 8 години

Не, сигурно не са шпиони, ама какви са.......МАЙ ТОВА Е ВЪПРОСА? ДА ТОЛЕРИРАТ ТАКОВА ШЛЯЙКАНЕ ПО ТУРСКОТО (ЧЕ И В ДРУГИ....) ПОСОЛСТВА......????? Че и си трайкаха.....

30

матросчо

преди 8 години

На г-жа Хюсменова - честито, това е умен ход за цивилизоването на мусюлманите - не го ли усещате.

29

матросчо

преди 8 години

Чета и на някои се чудя за слабия аналитичен багаж, значи командира може да управлява РБ зад паравана, а друг - не може. Доган вижда по добре отстрани процесите и действа като "почетен председател", не прави ли същото и к-ра. Хайде малко логика де. Причината е важна - а тя е смущаваща - никои до сега от ДПС не е заставал срещу Русия, защото това веднага ще прелее чашата на българите - това, че някой сороси го правят, те са сороси, всички го знаят - НО ДПС ВЕЧЕ Е ДРУГО - анадъмо аркадаши.

28

КЪВ ШПИОНИН Е МЕСТАН

преди 8 години

...КОГАТО Е ХОДИЛ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО ---СА ГО ОХРАНЯВАЛИ ХОРАТА ОТ НСО!!!ОТ НСО.....И ТЕ ЛИ СА ШПИОНИ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА....СМЕЕЕЕХОРИИИИИИИ...!!!!

27

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ДОГАН --ПРЕДАДЕ 28-НАШИ РАЗУЗНАВАЧИ В НАТО , НА ТУРЦИЯ С "ОНЯ СПИСЪК"-----чрез личния си секретар М.ТОФИК!КЪВ , ПАТРИОТ Е ДОГАН ,БЕ......ХА,ХА,ХАААААААААА....ТОЙ ПРАВИ ВСИЧКО --КОЕТО МУ КОМАНДВА ДИМИТЪР ИВАНОВ -"ГЕСТАПОТО" ОТ ДС/БКП!!!!ТОЙ Е ПРОСТО ЕДИН...."НИКАКВЕЦ"!!!!!!!!!!

26

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ДОГАН ПРАВИ ВСИЧКО-----КОЕТО МУ НАРЕДИ Д.ИВАНОВ /Гестапото от ДС/ДОГАН---Е САМО КУКЛА НА КОНЦИ....ХА,ХА,ХАААААААААА....СЪЗДАДЕНА ОТ ДС/БКП...!!!