20

До василевия 48

преди 8 години

Абе, тази "новина" за този танкер се търкаля три дена в нета, никой не и обърна внимание, още повече нефтените котировки или пък някой от еуропката я забеляза....На какво се радваш???? Краварчетата се чудят как да успокоят пропадащия си пазар на "шистовия бум"(????), а ти, по български маниер, тоест злобарски, се радваш на нещо, което не знаеш какво е???? Боже, каква шизофрения!!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Русия е многократно по-разложена от СССР от 1989 година. Путин така е подплашен, че взе да трепе всички генерали на които отдаваше заповеди за навлизане в Украйна и Крим и свалянето на МН17. Бандита замита следите които водят към него, наред е Шойгу, като замине и той при Свети Петър, няма да има кой да свидетелства срещу Путин в Хага.

18

Анонимен

преди 8 години

Икономиката на САЩ е в разтеж и така добре се развива, че с всеки изминал ден външният дълг на САЩ се увеличава с 4 милиарда.

17

Анонимен

преди 8 години

Колко ли време му остава на петрола?

16

До 44

преди 8 години

Знаеш ли, края на Русия ще дойде, когато цъфнат налъмите на баба ти! По скоро, И ТО ЯСНО СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ, иде КРАЯТ на това абсолютно гнусно, подло и безчовечно недоразумение като "ес" и краварията!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Руската икономика е в разтеж. Икомомиката на САЩ е в рецесия и постоянно се свива. Не е изменада, че САЩ започва да прибягва до износ на суровини за да закърпи бюджета.

14

Анонимен

преди 8 години

Груба сметка при 40 долара за барел. Един голям танкер е 2 000 000 барела, това са 80 000 000 долара. А смятам че за месец без проблеми могат да изпратят 10 такива танкера. Оттук нататък смятайте вие.

13

Василев

преди 8 години

Да не вземат да карат и катарски втечнен газ!Котенцето вика мяуууууууу,ток го удари котенцето!Европа обича Америка, защото ще я освободи от руските енергийни корпорации!Потоци, хъбчета и накрая шамарчета!!!Хората чакаха някой да си вземе поука и започнаха да налагат!!!Зло куче и лош умен човек разбира само от наказание!!!Агент Карс Брактър!ЦРУ!!!

12

Петров

преди 8 години

До ВасилевМунчо, много се развълнува от "новината", бе ***. Тези танкери, явно не карат петрол, а опорни точки. Много интензивно взе да драскаш инфантилните си коментари. А и не само ти.

11

Миро

преди 8 години

До 26 : Не че сега не е злоупотреба с труп, но... Нейсе!

10

КОЙ Пеевски

преди 8 години

Сега горивата ще поевтинеят с около 20 ст. Това ще продължи няколко месеца и като стане време за море, бензин и дизел ще са по 3 лв. а газта по 1,45 лв.

9

Анонимен

преди 8 години

Техен си е и кат искат и супа могат да си праят от него, както правиха до сега.

8

Миро

преди 8 години

"Краденият петрол от ИДИЛ"?! Що за глупост? А ако не е, способни ли сте да обясните процеса? Сигурен съм, че и на други им възниква това питане. Възможна ли е дискусия тук въобще? Иначе темата е интересна и би могла да я провокира.

7

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Гърция е основен кандидат , за американския петрол!

6

До 5

преди 8 години

А останалите 94% от какво са бе, разбирачо?

5

Миро

преди 8 години

До Анонимен 2 : Съвсем не се заблуждавай, че гърците от собствения си вестник ще се изложат публично като някои техни колеги тук... Може и да си видял танкер с гръцко име и регистрация, но дефакто италиански, но това съвсем не значи, че гърците не притежават 1/4 от флота, превозващ суров петрол, в света. Джуджефин слабо го касае между другото...

4

соросоиден илюминат

преди 8 години

Русия фалира! Путин е пътник!

3

Анонимен

преди 8 години

Браво само така

2

Анонимен

преди 8 години

Е КОЛКО ЩЕ ДОКАРАТ С ТИЯ ГЕМИИ ТО САМО ЗА АТИНА НЕ СТИГА ДА НАПЪЛНЯТ ПО ЕДИН РЕЗЕРВОАР.

1

Анонимен

преди 8 години

GARZITE NIAMAT I EDIN TANKER--VSICKI SA ITALIANSKI,NO SA REGISTRIRANI V GARZIA ZA PO-NISKI DANAZI--PERSONALA E PREDIMNO AZIATSKI I UKRAINSKI.