19

Анонимен

преди 8 години

Който иска да докаже обратното :)

18

Анонимен

преди 8 години

Македонците са стъпвали на слънцето преди 1000 години, даже знамето още им стои забито на най-високия връх! В днешно време има само 2-*** човека дето са ходили до слънцето - Чък Норис и Бойко Борисов! Чък е одит през нощта, а Бойко е ходил през деня! Не е изгорял, щото се е бил наказал с мас, а за совалка е използвал картоф, като е стигнал до там с джипка, преминала по най-новата магистрала построена от Лилиту!

17

neo5

преди 8 години

Епа според мен нищо няма да тежим, оти ще сме се изпарили като изветряла рИкия на слънце. :P

16

корейски космонавт

преди 8 години

Я питайте Шиши от Пхенян той да ви каже, че скоро ходи до Слънцето.

15

Анонимен

преди 8 години

Няма да се изпари ако стъпи на слънцето през нощта.

14

Анонимен

преди 8 години

Интересно как ще тежи около 28 пъти повече отколкото на Земята. Като се изпариш колко тежиш - това е правилното изчисление.

13

Анонимен

преди 8 години

Хората на Ким нали кацнаха на слънцето Те най добре ще знаят а това че температурата е 5000 градуса не е проблем Хората на божествения Ким са кацнали ПРЕЗ НОЩА ХА ХА ХА

12

www

преди 8 години

До ПреПредлагам премиерът Борисов да пробва. Ако съдим по последните политически нови, Шенген ойде у ряката. Нека поне ни отсрами посредством стъпване на Слънцето. А и като стъпиш и тежиш двадесетина пъти повече, трябва да си достатъчно як, та да се изправиш :)

11

Пре

преди 8 години

Сега остава да бъде доказано !

10

www

преди 8 години

Що се отнася до съмненията за изпаренията при висока температура, редно е да се уточни, че и изпарената вода има своята маса и съответно се привлича от други маси. Замислете се дъждът дали вали отгоре надолу към Земята или лети нагоре като в сцена от някой филм като "Аватар" ;)

9

www

преди 8 години

По принцип гравитацията е интеграл, частици, които са на определено разстояние и с определена маса. Какво ще рече това?1. Трябва да сме наясно къде от центъра на масата (ако е що-годе хомогенна) сме стъпили? На короната ли? Вътре ли?2. Колко маса има в звездата?Този въпрос е горе-долу подобен на въпроса има ли Земен летателен апарат извън Слънчевата система. И отговорът минава през отговора на въпроса къде е краят на Слънчевата система. В bow shoch или пък в хелиопаузата? Или на друго място?

8

ФАШИСТ

преди 8 години

и отговор няма от никъде - колко тежи мисълта на един ганьовски депутат ?!

7

Анонимен

преди 8 години

Като се има предвид, че температурата там е достатъчна да се изпари желязо, май няма да тежите николко

6

космонаФт

преди 8 години

До DiscoveryИзвинявай, млади момко! Допуснал съм правописна грешка и ти благодаря за корекцията, и се извинявам на теб и на останалите участници. Относно времето - виждам, че разполагаш с достатъчно такова, за разлика от мен. Относно поведението ти, наистина имаш нужда от специализирана помощ. И като си толкова свеж в мислите си, кажи ми точно така поставен в статията въпрос наистина ли те вълнува. Гледал ли си филма "Двойникът" ....

5

Ангел

преди 8 години

Пълни глупости на слънцето ще тежим точно 0 кг ,защото ще сме станали на пепел !!!

4

Анонимен

преди 8 години

Аааааа как да няма как да се стъпи?Та нали скоро един севернокорейски космонавт (баси вица :) ) беше ходил там.Е вярно, пътува само нощем за да е на сянка, но все пак отиде и дори се върна - показаха го по корейския Канал 1 :))))))

3

кантарджия

преди 8 години

А Фюдосова и Павлова колко ще тежат?

2

Анонимен

преди 8 години

Валерия, скъпа, в щатите има кантар, който показва не само, колко ще тежиш на Слънцето, ами и на Марс, Венера и т.н.

1

космонаФт

преди 8 години

Слънчевата корона е с температура милиони градуси, мисля, че бяха към 20 000 000 000. Нека минем през нея пък да видим колко ще тежим после. :)