14

33

преди 8 години

Щото сегашните са им малки... и БЕДНА БЪЛГАРИЯ ГИ ХРАНТУТИ, а тук ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ СЕ ЧУДИ КАК ДА СВЪРЖЕ ДВАТА КРАЯ !!!

13

за какво, питам

преди 8 години

За кво бе байно. натресе ни чу.. м ата на вековете. За какво и парите си вдигаш. От кръвта на жертвите ти. Това ли е прогресът, това ли е развитието. това ли бяха нашите мечти и нашите надеждизащо вече никой не употребяв любимата ми ду мичка миркакво е това. защо пра.. вителствата изтребват народите сикога в историята е било товазащо медиите не ползват словото по предназначение.хей

12

Анонимен

преди 8 години

Английският премиер гн Камерън сие прав,че неще Европейската Мафия повече.

11

Shark

преди 8 години

Безсрамници!! За лекарства да ги дават дано!!

10

тя

преди 8 години

юЦялата" работа"я свършиха , остава само да си увеличат "малките" заплати! Не ги ли е срам тези безсрамници?

9

Наблюдател

преди 8 години

Чиновниците са тези които ще затрият ЕС. Всчките му действия показват че тоз Съюз е изграден да ги обслужва. Построили са на практика 1 вътрешен Комунизъм със столица Брюксел!

8

Анонимен

преди 8 години

Останалото увеличение ще им дадат, когато арабският стане официален език в Европа.

7

Анонимен

преди 8 години

Еврочиновниците са си построили комунизма с парите не европейските данъкоплатци. Колкото и да се омаже в работата, еврочиновник не може да бъде уволнен - може само да го преместят на друга позиция със същата заплата и същия ранг. А резултата от работата е очевиден - това ЕС я изкара още година, я не!

6

Анонимен

преди 8 години

Унищожиха Европа, напълниха я с готовани, убийци, изнасилвачи, прокараха закони неразбираеми и от самите тях! Значи, че си заслужават увеличението!

5

Do 1

преди 8 години

Poluchavat :-) davate im:-)

4

Rakovski

преди 8 години

Mashallah...stimul da ojiviavat:-)

3

Анонимен

преди 8 години

ДО 1НЯКОИ ВЗИМАТ 40 000 ЕВРО....

2

анонимен

преди 8 години

Какво има да се чудите много правилно решение са взели,те самите разбират,че ЕС си отива защо да не се нагушат и вземат повече пари.След като се разпадне ЕС тия ще им трудно да си намерят добре платена работа те немогат да работят одговорно решават това което им кажа тези които им увеличават заплатата.Това е истината те са едни готованци алчни.

1

1

преди 8 години

По-сладко от държавната чиновническа работа няма. Канцеларски плъхове с по 20 000 евро.