21

Важно!!!

преди 8 години

Във връзка с поредната категорично Нелогична акция на пациентската организация:1! Грипа и категорично вирусна инфекция ,която не се лекува с Антибиотици!!!2. Абсолюно Нелогично е и искането на Микробиологично изследване3.Абсолюнто Вредно и Опасно е произволното прилагане на Антибиотици останали в домовете от предишно незавършено лечение или взето от Аптека!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Калифорния ще да е , нападнал ни е от 25г и няма ваксина за него а само "кой не скача".Пиндопидурите го донесоха и разпространиха като първо заразиха медиите (те сега са развъдници) а след това и недорасляците.В резултат само сополи и ЕС ще даде, ЕС ще отпусне , а няма никакво ЩЕ направим ЩЕ произведем и продадем.

19

АНТИ ПРОПАГАНДА

преди 8 години

ХАХАХ, СМЕЯ СЕ ОТ СЪРЦЕ ! ТОВА ДА НЕ Е НЯКОЙ ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКИ ГРИП ?! КОЛКО СА ЖАЛКИ И ПРОЗРАЧНИ ВЕЧЕ МЕДИЙНИТЕ КЛОАКИ, ТАЗИ ПРОПАГАНДА ПРИ МЕН НЕ МИНАВА !

18

рекламна пауза

преди 8 години

....................................................................................."Преди употреба прочетете листовката !"СЛЕД УПОТРЕБА - МОЛИТВАТА !

17

Анонимен

преди 8 години

спря да трупа сняг и ни връхлетя грип от Ирак - се библейски бедствия! с Бойко Борисов е така, дано само ни пропусне от изток да не почервенее морето! / ама то вече почервеняха всички медии/

16

Гугъл Грип

преди 8 години

Предлагам Гугъл да направят приложенние, с което всички да следим как грипа идва у нас (както имат с Дядо Коледа). Финансирането ще бъде осигирено от фармацефтичната индустрия. Приложението може да се казда Гугъл Грип.

15

Анонимен

преди 8 години

Епидемия от глупост тресе коментарите в днеса. Но това не е от сега.

14

Анонимен

преди 8 години

Грипът е вече тук, сума ти хора са болни, удря те кашлица която не минава без антибиотик

13

Пешко

преди 8 години

Не се изненадвайте от тукашното ниво на журналистиката - оня ден загледах по тв някакво публицистично предаване, в което участваше гл.редактор на днес.бг - ами едно мънкане, един такъв речник, дето и моят е по-богат. Та, не се учудвайте

12

Извод

преди 8 години

...при дълги периоди от почивни дни,се срива статистиката на заболелите...защото не търсели медицинска помощ...Този държавен здравен инспектор при това доктор направо дразни хората...Не остави на мира народа да плаши и всява паника...И последния му извод е направо уникален по простотия...Много ясно,че когато организмът на човека почива,храни се и е спокоен,няма как да заболее...По-добре да беше посъветвал тоя инспектор работодателите да се грижат за хората си на открито при минусови температури

11

Анонимен

преди 8 години

"Грипът ни напада!" Заглавие - ЧУК!Хуквайте към аптеките за прескъпи лекарства, добавки и всякакъв вид панацеи! Може и някоа позакъсняла ваксина да си боцнете. ;)Пък писачите на подобни статии ще си гепнат хонорарите от разните фармацевтични магесници

10

фармацевт с яхта

преди 8 години

айде сега бързо към аптеките за антивирсусни и скъпи изкуствени витамини

9

pulsator

преди 8 години

Явно още не са решили кой щам да ни пуснат!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Фармацевтиката атакува!

7

Здравка Чеснова

преди 8 години

Яжте чесън всеки ден и се радвайте на добро здраве !

6

Анонимен

преди 8 години

Не било ясно кой щи ни атакува?? Ами който ни пуснат!

5

Анонимен

преди 8 години

Този който е написал заглавието има ли образование ?

4

Анонимен

преди 8 години

План Ран-Ът.

3

Оня

преди 8 години

Пффф извънземните ни нападат от луната... абсурдни хора.. стах да има .. това си е психически терор направо.. престанете вече!

2

Анонимен

преди 8 години

ГРИПЪТ СЕ ОБАДИ НА МОБИЛНИЯ ИМ И СИ КАЗА МАРШРУТА СИ И ПОЖЕЛА ПРОЦЪФТЯВАНЕ НА АПТЕКАРСКАТА ИНДУСТРИЯ