7

дали

преди 8 години

Все си мисля ,че ще ги изхвърлят от пазара.Колкото и да е добър нашият продукт,ония там са хиени. Уж ,че не покриват изискванията.

6

Анонимен

преди 8 години

А и да добавя, щатите няма да пуснат продукт, който не е одобрен предварително, така че , за к'ви договори се говори? Локуми.. локуми.

5

Анонимен

преди 8 години

Това ако се докаже, че поне в определени случаи заменя антибиотиците ще е тотален хит. Успех на фирмата. Все пак е българска.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Идеята на анти-биотика е да убие лошите бактерии в стомаха ти, докато идеята на про-биотика е да ти напълни корема с добри бактерии, които просто да се развият и техните колонии да изгонят лошите. Тоест в крайна сметка правят едно и също, и въобще не е толкова глупаво колкото звучи на незапознатите хора.

3

Анонимен

преди 8 години

Тоя провиотик струва 42лв за 24 хапчета. Дозировката за възрастни е 2 таблетки на ден. Не са познали с цената, да си го пият.

2

Анонимен

преди 8 години

От вчера гледам във фейсбук се върти една сравнителна табличка на киноа и боб, та и тук същата работа. Разчитат на превзети хора с пари и без мозък. Аз също мога да се нарека веган, но когато се разболея не си давам парите за подобни безполезни *** или хомеопатия, а отивам на истински лекар да ми предпише истински лекарства ;)

1

Анонимен

преди 8 години

Потърсих в нета за тоя продукт...нищо не намерих в България :)Та въпроса ми е - кога този "български" продукт ще дойде на българския пазар?