41

Хо

преди 8 години

До Ala_Bala 63 Това важи с пълна сила за любимите ти руски крепостници,които жертви на една шайка мазни КГБ олигарси.....

40

Ala_Bala

преди 8 години

Руснаците ще подкрепят шиитите, амерканците - сунитите. Намериха си маши да се бият. ИДИЛ вече залязва и Чичо Сам подведе Риад да обеци нешастния шиит, като направи с Ердоган да свали руския самолет. Ще има да изписват бомби, за да си стимулират скапаната икономика. Американския народ не съзнава че е най-ограбвания от няколко алчни фамилии, които ги манипулират с политиката на Федералния резерв.

39

Наблюдател

преди 8 години

Доста извратено да имаш "симпатии" към "лявата" или "дясната ръка" на Дявола. На Запад доста са оглупяли да взимат Иран за "положителния герой". Между двете държави такъв няма!

38

bg

преди 8 години

До някойnee zaradi religiite a za vlast i zemi nikoi normalen vladetel nyama da pozvoli da izbivat naselenietomu zaradi tova kakva religiya ispoviyadva .

37

bg

преди 8 години

До Анонимен vishte voinite v bliskiya istok sa za vlast i nadmochtie, nestava duma nito za xristiyanstvo nito za islyam. A otnosno rusiya I balgaria trabva da prochetete dobre istoriata zachtoto svobodata na balgaria nee ot dobro namerenie a dosta solidna ta taka ne xvalete tolkova rusnacite dobresi poxapnaxa dobresi popiinaxa idosta vagoni s zlato si vzemaxa I nakraya /// pitam ? svobodatani darom lie ili ? българи били нямате представа коисте и от каде идвате..

36

До 51

преди 8 години

Саудитска Арабия,Ирак Сирия,Турция и хоп в страната на чалгата!Добре че Турция е коридор между близкия изток и Беге-то.

35

Анонимен

преди 8 години

Берлин ще преразгледа политиката си на износ на оръжие за Саудитска Арабия, един от най-големите купувачи в световен план, отбелязва в. "Телеграф". - АААА, ама той царят бил гол ! Саудитска Арабия не е във война с никой, защо е най-голям световен купувач на оръжие ?!?!? Кой въоражават тези мирни добрички *** ?!? Толкова миролюбива религия, а пък толкова много оръжия купува ?!? Защо ли ?!? Може би ги дава на някой ?На кого ? На Ислямска държава ? На талибаните ? На АлКайда? Меркел да отговори

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51Саудитска Арабия не ни е съседка но е сунистка както и съседката ни Турция

33

Руди

преди 8 години

до 38 освен това мюсюлманите знаян че са Аврамови /ибрахимови/ синове. Погледни първия Стария Завет, който стои в основата на новия и на Корана какво пише. Исмаел / Измаил/ е Аврамов син.Затова и османците не са закачали евреите. Факт е че носителите на корана изостават в развитието. Появата на еврейска напредала държава се яви като заплаха и трън в очите на арабите.Израел е страна събрала учени и образовани хора от 102 страни. Там говорят на 82 езика. Немога да ги сравня с арабите ***

32

Анонимен

преди 8 години

49.Саудитска Арабия комшийка ли ти е ?

31

Анонимен

преди 8 години

49.Радвай се ще бъдеш под Талибанско , като най голямата цаца !

30

Анонимен

преди 8 години

46. Европеецо !Брой 1 месец . И за този месец се поограмоти малко , че незнаеш къде е Саудитска Арабия и с кои граничи, но за Русия си готов независимо от темата !

29

ТтТ

преди 8 години

Когато гори къщата на комшията има голяма вероятност да изгори и твоята!!България е цаца в морето.За два часа ще ни превземат.И то 100 талибани въоръжени само с ножове и брадви.

28

Европеец

преди 8 години

"Близкият изток върви към конфликт"Това май остана единствената възможност за Путин и Русия да се вдигне цената на нефта и газа и руския фюрер да преживее още няколко месеца в имперската канцелария в Кремъл.----Няма и месец да изкара. До седмица-две десетки милиони гладни руснаци ще излязат по улицата и ще го пометат.

27

Анонимен

преди 8 години

Лошо. Ако Иран си позволи да удари Саудитска арабия ще направи грешка. Ако си позволи да удари Израел грешката на Иран ще бъде фатална и може би последна. Ако конфликта между Иран и Саудитска арабия се задълбочи и започнат да си разменят бомби и ракети, за разлика от Америка , Израел няма да се намеси. Евреите ще риагират само ако те са затрашени, но в никакъв случай няма да помогнат на Саудитса арабия.Араби и евреи не се обичат, но по големия враг на Израел е Иран заради ядрената програма.

26

Анонимен

преди 8 години

39.Гърция е била 300 г под турско, България 500.В България всички опити за освобождение са завършвали с жестоко потушаване и кланета.Английския поет Байрон е дал гласност на кланетата в България в Англия ( бил е в Гърция по това време )От Англия идва комисия на оглед , но всичко е било замаскирано. Аз нямам нищо против че Русия се е намесила Прочети " Анна Каренина , царят е събирал доброволци и от елита на военните му са се записвали ! Толстой е бил свидетел на това време ! Обаче на такива

25

нека

преди 8 години

Оставете ги да се избият !

24

Анонимен

преди 8 години

35.България си е важна , където й е територията ! Никога не се е месила в конфликти в Близкия Изток !Не взима страна , но българите симпатизират на персите .Саудитските подкрепят : Ислямска Държава и ислямизирането на Европа и САЩ !

23

bog

преди 8 години

Няма по опасни хора от белите хора и по опасна религия от християнството.Няма да се спрем до като не разредим близкич изток,след това ще се захванем с индия и китай,аи чао.

22

Анонимен

преди 8 години

Василев, руско-турската война няма ощо с Ерусалим. Седалището на османската имрерия не е в Ерусалим а в Турция. Мюсюлманските поробители които идват Турция са искали да разширят влиянието си над християнските земи. Забележи че Ерусалим никога не се е оплакал от османците. Защо ? Защото евреи и мюсюлмани вярват в един Бог. Алах и Елюхим е едно и също. Друговерци са само носителите на кръста- Европа и Русия.Войните на религиите са най жестоки.