24

До 24

преди 8 години

"на децата сираци от МВР"...Защо, другите сирачета с нещо по-малко ли са от тези на МВР?

23

Анонимен

преди 8 години

Показват на служебния МВР министър Й. Бакалов 2 джаджи за охрана на границата.Едната скандинавска, другата средиземноморска. Втората е спечелила конкурса и ще се въвежда.Бакалов като умен човек пита какви са параметрите на двете джаджи.Висш капацитет натоварен да ,,презентира'' пред министъра, важно обяснява, че показателите на двете техники са идентични. ,,Тогава по какъв начин сте предпочели едната от тях?'' - следва логичният въпрос!

22

Я

преди 8 години

В общ.поръчка е целесъобразно да се включи изискване за вградена каса, за да си събират двайсетачките, и бутон за изключване на камерата ...

21

Анонимен

преди 8 години

хора намерете пункт и се подпишете за референдум сътоящ се от 6 т иницииран от шоуто на слави и днес

20

Анонимен

преди 8 години

Нови коли ,нови заеми.Даже може и да се вземат и Хамъри.

19

Анонимен

преди 8 години

А хеликоптер за превоз на все по дебелия?!

18

Анонимен

преди 8 години

В тази държава на мода са отвратително циничните и *** *** същества. Да правиш национална кампания за подпомагане на децата сираци от МВР , а да си купуваш нови скъпи автомобили е висша форма на цинизъм. Милата родна полиция защо не опази братя Маргини ?Колегите им от Холандия на деня намериха оръжието и убиеца на Косьо Самоковеца , а наще непрекъснато търсят Михаля и не го "намират".Елате в провинцията и вижте полицейските коли пред барчетата и извозващи полицаите по домовете им.

17

Amfib

преди 8 години

I da mogat da pluvat:-)

16

Анонимен

преди 8 години

И да стават за секс! Не като ония в Белгия поради липса на сексавтомобил да се трещят в участъка!

15

без сън

преди 8 години

Едно от изискванията към колите е, вътре да може спокойно да се спи. Лете на хладно, зиме на топло.

14

комисионните

преди 8 години

Кой го интересуват автомобилите на МВР? Важното е кой ще гепи комисионните!

13

Жоро

преди 8 години

че има нужда от смяна на автопарка, има...но поне ченгетата да вършеха и някаква смислена работа :)в Черна гора почти всички патрулки, които видях бяха последната астра седан :)

12

Анонимен

преди 8 години

Дъртите астри били за смяна и в текста пише, че са доставяни 2 пъти и се създава впечатление, че нищо друго не е постъпвало.А Ровърите, а Ситроените? За гранична, СПС и Нисаните да не говорим.

11

Анонимен

преди 8 години

Taкова скубене и експлоатация на народа не е имало и през търско!На фирмите им слагат данъци за това, че с прахоисмукачката в неделя може да си почистиш в къщи, а държавата пръска за милиционерите десетки милиони за хиляди коли, да си топлят поцялден задниците в тях!НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ ДО ЦИНИЗЪМ!!!!Само не занам до 15-20 год кой ще остане тук да го скубят?

10

Анонимен

преди 8 години

До lol:Първо се научи как се изчислява ДДС, че това което си написал е пълна излагация.После се научи как се образува мн. число в българския език на думи завършващи с "й".Накрая отвори няколко сайта на автомобилни вносители да видиш, че има доста прилични модели за около ?10 000, особено ако се поръчат 1000бр.Ти си един ***, търсещ внимание.ПП. Дъртите астри имат нужда от смяна, дано само преднидените пари отидат за колите, а не директно в нечий джоб.

9

car

преди 8 години

нема да станат по добри полицаи дори и с новите коли-все са си дебели и смотани търбуси..

8

Анонимен

преди 8 години

То затова е участието във власт и постове - да се осигури някоя здрава пръчка срещу солиден бонус! Това се изпипва ,,законно''. Година преди поръчката, началниците разпореждат всеки ден подчинените им структури да изпращат донесения колко автомобила използват, колко са в ремонт, колко се използват, но са за спешен ремонт.След това командироват някой на някое изложение, като след завръщането си пише доклад, в който хвали точно ,,ей тази'' марка.Следва процедурата.

7

Анонимен

преди 8 години

Не че са много български, не че са много евтини но не е ли редно като се купуват автомобили за държавни институции да се купуват такива произведени в България в случая Great Wall

6

Плавник

преди 8 години

Дали новите патрулки ще са от колекцията на Гришата?

5

Анонимен

преди 8 години

А така - пак с наще пари разхищения! А какво стана с привилегиите, нали пари няма, защо не ги махнете най-накрая?! Или ще морите народа до дупка...ама вече няма откъде - винетки, данъци, такси, акцизи, че даже и от инвалидите взехте, а тия ше ми правят разхищения и ОБЕЗЩЕТЕНИЯ...срам и резил