6

Щастливци комунисци

преди 8 години

Как ли не търчахме, но поне забогатяхме!- Ами? Я ни пенисиите смучи? Кой от тях да се поучи?

5

Стъпки Попесока

преди 8 години

Пустинята изодихме с пет метра дълги одихме НЕПОБЕДИМАТА ФАЛАНГА кой тъй мож, коя банка? То бе търчане у войни, то бе просперитет нали ама кат царя си обичаме все нагоре по калъп подигаме! Знайте ли кои сме ние?

4

Анонимен

преди 8 години

Ами да ходят на женски фитнес и да не мрънкат. Ако правят женски упражнения там ще им е по-добре. Ако са тип мис Олимпия, значи изобщо никой не ги гледа (освен със страх), и общо взето няма да се чувстват не на място.

3

Пешо

преди 8 години

Статията е страшна! #daSiZnaqt!

2

gtf

преди 8 години

последните 2 са голема идиотия, 7 - за предпочитане е да хвърлиш гирите от наклонен лег, отколкото да се травмираш непоправимо при по-големи килограми. 6 Да хванем парцала и да почистим след нас - тва не е салон за красота а фитнес зала. Целта е да се лее пот, като искаш чисто - ходи на кино

1

Стар културист

преди 8 години

Жените в залите обикновено търсят заможен спонсор, а не спортна форма. Те също оставят уредите, както са ги ползвали и това е нещо нормално, защото никой не знае кой е следващият и какво иска. Както и да е, да вдигат железа и да не мрънкат, щом за това са дошли. Аз не им се пречкам във фризьорските салони.