6

Анонимен

преди 8 години

Най-забавно е, как мършоядите винаги се надсмиват над вегитарианците. Всеки има право на избор и изобщо не е ваша работа какъв е той, гледайте си вас и на вас да ви е комфортно. Едно ще ви кажа, на 38 години съм, не ям месо от двайстата си година, нито съм болен, нито съм сакат, още по-малко парадирам с това, дори ми е неприятно да го споделям, именно заради хора като вас. Тренирам от години наред карате киокушин, който е запознат, знае колко тежки са тренировките и за какво иде реч.

5

Анонимен

преди 8 години

Отслабват умствено! Развалихме си дългогодишно приятелство заради това, че те станаха вегетарианци и постоянно ни говореха колко вредно било месото, а в същото време пиеха и пушеха като за световно.

4

Анонимен

преди 8 години

Познавам много върли вегетарианци и всичките са дебели, с наднормено тегло. Ядат много хляб, картофи, ориз, спагети - все вегетариански храни!На мой колега синът му стана суровоядец - организмът му не можа да се справи и едвам го спасиха от смърт. Добре,че семейството му е богато и имаха пари да го пратят на лечение в Германия. Аз самата на практика не ям месо от хуманни съображения - смятам,че не е необходимо да се избиват животни, за да се храним. Но и не съм фанатичка и не одобрявам крайности

3

Лим

преди 8 години

Джей Ло и Бионсе какви звезди са?! Това са марионетки и сценични оръдия на сатанинските тайни общества в щатите които изпълняват сатанинска музика. Който иска да опонира да провери текстовете на песните им и клиповете пълни с масонски знаци. Тия "звезди" пеят музиката на злото за да въздействат на подсъзнателно ниво на слушателите си които не разбират какво става, те си мислят че джей ло е куууул, ама не е тя кукла в ръцете на слуги на дявола.

2

Байо животоновъда

преди 8 години

Всяка крайност в храненето е нежелателна !Всеки може да отслабне , стига да се размърда поне малко и да се храни КАТО ХОРАТА !

1

Нео

преди 8 години

Профан, много си зле