22

Анонимен

преди 8 години

Predstavete si trotoarite , po koito se dvijat /dopuskame/peshehodci - edvam izminah 150-200m. do "LIDL" da kupya malko hrana - imashe otapkana pateka , po koyato samo edin chovek mojeshe da mine , no mnogo neravna ! Moleh se da ne se sreshtna s drug chovek , zashtoto se vliza direktno v dalboka pryaspa . Tova e centralno myasto vav Varna ! Vse oshte e takava situaciyata i shte bade , dopuskam ! Trotoarite nikoi ne pochistva i e ujasno , zashtoto govorim za patna obstanovka , a PESHEHODNATA ?!

21

Анонимен

преди 8 години

Пред мен трима закъсаха. Изложи се Портниха.

20

Варненец

преди 8 години

Шофьорите в градът са зле, като завали става ужасно, а при сняг нещата се оправят, понеже повечето не смеят да подкарат кошниците си.

19

Анонимен

преди 8 години

Абе Варна си е Варна пак ще гласуваме за Герб

18

Анонимен

преди 8 години

Днес навъртях 5-6 км пеша в зоната на широкия център на Варна и не видях нито един снегорин и нито една почистена улица

17

Готино

преди 8 години

До ФенПовечето кръгове от фирми са на негови братовчеди и разбира се резултатите са налице

16

Анонимен

преди 8 години

Много зле с почистването във Варна...но това е както винаги. Тука веднага го обръщат на герберасти и комунисти - излишен спор, фактът е, че във Варна снегопочистването винаги е било много проблемна тема...

15

Анонимен

преди 8 години

Вие сега на очите си ли ще аярвате, или на мен. Нека да си имаме уважението

14

Гост

преди 8 години

Можеби варненци са забелязали как снегопочистващите машини обикалят с вдигнати гребла! Вероятно да навъртат километри по GPS!-a?

13

Анонимен

преди 8 години

За сведение, Купен Пашов (твърдящият,че Варна е почистена) е баща на изп. директор на Хидрострой - фирмата, която се занимава със снегопочистване във Варна. Дали няма връзка?! Варна не беше и все още не е почистена - не цялата, а дори и основни артерии. За пешеходните зони няма нужда да ви описвам....

12

доволен

преди 8 години

лесно е да плюеш кмета, но аз живея от 15 години във Варна и едва в последните няколко виждам нещо видимо да се прави за града. Колко от другите кметове са строявали снегорините в 0 часа?

11

реч на кмета 2

преди 8 години

В полунощ наредих да бъде строена наличната техника пред Катедралата. Лично проверих машините, разговарях с всеки от шофьорите. Уточнихме почасов график за работа на машините, включително за влизане в малките улици. Затова не приемам никакви извинения и обяснения, че сутринта градът осъмна с недобре почистени улици.

10

реч на кмета 1

преди 8 години

Ще наложа драстични глоби на фирмите, които отговарят за снегопочистването във Варна! Санкциите ще бъдат за стотици хиляди левове, за което лично уведомих отговорните лица! На 30-ти декември бях уверен, че във връзка с понижаване на температурите фирмите са в готовност за реакция при снеговалеж имат налична техника, осигурени са необходимите материали, работят дежурни екипи. Вчера в 22 ч. свиках в общината кризисния щаб и за пореден път получих уверения, че ще се справим със ситуацията.

9

Анонимен

преди 8 години

Тази сутрин в 8 часа единствената "разрината" спирка беше тази до зеленчуковата борса. Една хилава ромка се моташе с една лопата, а други двама метяха с метли. Да се смея ли да плача ли?На всички останали спирки хората трябваше да газят в 30- 40 см сняг, изринат от снегорините.

8

Анонимен

преди 8 години

4х4 и дори 40-50см сняг не е никакъв проблем. Това разбира се не ги оправдава, че спирките почнаха да се чистят след 8 часа, когато никой не го вълнува вече.

7

Анонимен

преди 8 години

15 по изчистените улици и 35-40 по тротоарите

6

Анонимен

преди 8 години

Сега съм сигурен че много хора ще ме разберат погрешно, ама не че одобрявам непочистените улици и безхаберието на кметството във Варна, ама като чуя за закъсали коли при 15 см снежна покривка и ме избива на смях. Според мен и моя личен опит една добре подготвена кола за зимни условия не би трябвало да има каквито и да е проблеми с придвижването, ама да кажем че това си е мое мнение.Иначе да трябва да се чисти ама нещо май се прекалява с истерията

5

WEST HAM UNITED

преди 8 години

До АнонименДай линк да видя :)

4

Фен

преди 8 години

Сега благодарете на Портних, за непочистения сняг и откраднатите милиони, от фирмите за почистване! Като е за евтин пиар, кметчето еша си няма да се хвали, но още с първия сняг лъснаха старите далавери с кръговете от фирми, източващи бюджета на общината! Чакайте още малко варненци, те ще лъсват и други далавери!

3

кирка

преди 8 години

като не ви се плащат винетки,ходете си пеша...и е по здравословно