19

Анонимен

преди 8 години

УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИЗМАМНИЦИ КОНСТИТУЦИЯТА Я ИМАТ ЗА НИЩО!!!!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 8 години

ЛЪЖЕНЕТО ЯКО ПОЧНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДПС И ГЕРБ ГЪКА ЗА РЪКА!!!!!!!!

17

shark

преди 8 години

какво значи нямало или с частични промени в Изборния закон - тия от народа ли са избрани или са "богоизбрани" ! Явно не са чели Конституцията на РБ.

16

Анонимен

преди 8 години

Това е перфектния вариант за ДПС. Хем в България активността няма да се вдига излишно и купените гласове ще имат по-голяма тежест, хем тези от Турция няма да им се налага да идват по изборите и съответно ДПС ще си оптимизира разходите.

15

ХХХ

преди 8 години

Поредно доказателство че управляващите приемат каквото си искат , а не каквото народа иска ! За какво беше този референдум като и в двата случая нямаше да го приемете ? Който гласува за Герб и ДПС трябва да бъде съден един ден ! Държавата и нацията ни биват погубвани !

14

Членска карта №7

преди 8 години

До ВасилевАко вземем предвид, че в зората на демокрацията, Зелени карти се печелеха главно от събратята на Прецидента в благоевградските села... Че Турция все още е чужбина , там има едни дето са с наши паспорти, но български не знаят... Че в Белгия нашата диаспора е представена главно от хора с нехристиянски имена... Прогнозите ви за ДПС гласовете може и да се сбъднат... Само да се докопат до електронното гласуване!

13

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Аз не разбирам КАК ще се определи кой българин живее в чужбина и кой не?

12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТе ако искат да те хакнат, електронния вот е най-трудния начин в момента...

11

Василев

преди 8 години

Победа и пак победа, ние пеем само за победа!Представете си българите, които живеят в САЩ и ЕС как ще гласуват за ДПС или АТАКА или БСП!!!Котенцето вика мяуууууу!!!???Агент Уйлям Милър!ЦРУ!!!

10

Нарушават правата ми

преди 8 години

"Електронният вот само за българите в чужбина"==========Дискриминация е! Нарушават се правата на живеещите в страната.

9

Анонимен

преди 8 години

Хаха ужас, само хакерки атаки от чужбина, браво.

8

Членска карта №7

преди 8 години

То не бе мажоритарно спасение, то не бе задължително гласуване, то не бе избирателен ценз... От всичките залъгалки за матряла, електронното гласуване има голям шанс да се сбъдне... Това е най-сигурния начин за увековечаване на евроатлантическите скъпоценности в рамките на административната единица България!

7

Добре де...

преди 8 години

Много ми е интересно, коя фирма ще разработи софтуера за електронното гласуване, и по какъв начин ще се гарантира сигурността на информацията. Дали няма да има оставени задни вратички във кода, и после някой (КОЙ??!) има ключ за достъп да манипулира вота както му е изгодно?И изобщо каква технология ще ползва за тая система? Как ще се гарантира че няма манипулации в следствие на хакерски пробив?

6

Членска карта №7

преди 8 години

Ще въртят, ще сучат ще направят територията управляема отвън! Щото на населяващият я матрял не може да се разчита! Току виж отказал се от евроатлантическите скъпоценности... Козяците не биха допуснали това!

5

ДАНИЕЛА

преди 8 години

Това не е честно!Докога ще решават от мое име шепа хора!ИСКАМ ЕЛЕКТРОНЕН ВОТ ЗА ВСИЧКИ!

4

nue

преди 8 години

моля, депутатите да имат едно на ум и да не се опитват да си подритват здравните книжки.

3

Василев

преди 8 години

Кои партии бяха против електронното гласуване и защо, какви съображения изтъкнаха, че не разбрах!Агент Матю Донахю!ЦРУ!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Ами то България стана 'чужбина' за населението си - защо пък да не гласуваме и тук електронно?

1

:-D

преди 8 години

Много добре!