33

ANONIMEN

преди 8 години

До Pinochet ZA PREDATELITE OT GERB DPC RB ABV BCP----RAZCTREL

32

Анонимен

преди 8 години

Питекантропа е основният фигурант при фалшифицирането на избори.

31

Шалом

преди 8 години

Абе, турчине, (33)Eğer seni kör? Там пише ясно - в посолството на България в АНКАРА! Тебе какво, трудно ти е да разбереш ли бе, аланкьоолу? Ти като си такъв будала, къде си буташ дупето бе, абтал?! Сус бе керата!

30

индекс

преди 8 години

Тоя математик е от Герб за протокола

29

Глупости на куб..

преди 8 години

ОТКОГА....."МАТЕМАТИКА" , ПОЧНА ДА СЕ ЗАНИМАВА И С ПОЛИТИКА...??!!ПАРИТЕ ,ЛИ СА МУ МАЛКО .....ХА,ХА,ХАААААААААААА...."ИСЛЯМИСТИ " ---в България нямаааааааааааа......СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ !!!!!ЕТНОСА ---МАСОВО НАБИВА СВИНСКИ ПАРЖОЛИ И ПИЕ ВИНО И РАКИЯ -----КВИ "ИСЛЯМИСТИ".. СА ТОВА,БЕ....ха,ха,хаааааааа....ИСТАНАТА Е ЕДНА---ДОГАН Е ЧЕНГЕ ОТ ДС/БКП и КГБ!!!!ОТНОВО ИСКА ДА ПРАВИ "ЛЯВ ЗАВОЙ"...ЗАЩОТО БКП/бсп , бере душа и умира..ха,ха,хаааааааСАМИТЕ КОМУНИСТИ ---ГО СМЯТАТ ЗА "СПАСИТЕЛ"на БКП/бсп

28

Анонимен

преди 8 години

Ама то стана всеедно СДС отиде в туй посолство,за втори път след като скачаха на площада Лютви Местан=Владимир Зидаров,зидар мести лют ви гледа.

27

Родопите

преди 8 години

Кърджали не е част от България. С любезното съдействие на БСП, ГЕРБ и ДПС.

26

турчин

преди 8 години

Е професоре не си гледаш математиката, но даваш политически решения. Не разбра ли че политиката няма точност и е чист популизъм. Какво ще прави кюр в българско посолство. Откога България стане кюрдска. Може би останоло още от татово време. Значи нищо не се е променило.

25

Наблюдател

преди 8 години

При такова потресаващо отсъствие на държава по всичики нива, изобщо не е изключено дори ИД да си преместят щаба в Кърджали!

24

Членска карта №7

преди 8 години

Фантома няма спиране!При всички власти, той е абониран за телевизионно време, а във вестниците, поне една страница на 2-3 месеца... С една дума, фронтмен на Системата...

23

Нормализация

преди 8 години

Партии на етническа и верска основа съгласно Конституцията на Р. България са недопустими !!! Крайно време е българските турци, българомохамеданите и ромите да разберат, че мафията изсмуква вота им чрез измисленото от нея ДПС и да се преориентират към широкия политически спектър от Конституционно законни партии !

22

Анонимен

преди 8 години

НАЙ накрая се заговори за темата която се премълчаваше досега с идеята всучко да мине но уви най накрая змията си показа главата от дупката за да се разбере какво се цели и искам да питам КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ толкова ли е.тръдно тез предатели да прекарат няколко дена на разпит и после да се самообесят сами и да ТУРСКО РОБСТВО Е ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ не османско присъствие ако няко ми сложи минус за това да гори в ада дано вовеки

21

ТОЯ СЕ ИЗЖИВЯВА

преди 8 години

като мерудия за всяка манджа

20

АРИТМЕТИКЪТ НА ГЕРБ

преди 8 години

няма ли да го махнете от ефир, че много дразни. Като някаква сврака е.

19

Просто питам

преди 8 години

Кое е по-голямото престъпление и по-големия скандал - криене в чужди посолства или открита фалшификация на изборите...? Очаквам мнение от най-компетентните по всички въпроси в републиката, а именно герберастките плъхове, към които гордо се числи и карикатурата на снимката горе.

18

Един Българин

преди 8 години

ДАНС да се занимае с Лайнъзов и компания. Да си оправдаят парите, които им плащаме.

17

Pinochet

преди 8 години

Не може да има и не бива да се допуска създаване на такава партия.Това е пртивоконституционно. Също трябва да се ликвидира и ДПС - етническа партия.Да се спре използването на ИНДОБЪЛГАРИТЕ в политиката.Тия хора родени и живущи в България които се чувстват ОСМАНЦИ да хващат пътя за ОСМАНИЯ,те комшиите са готови да им постелятОпита за създаване на такава партия да се счита измяна на родината - разстрел

16

Анонимен

преди 8 години

Стоп на ц*****то и ислямизирането на България.Стоп на чалгата,турските сериали,новините на турски език.Забрана на партии насаждащи етническа и религиозна омраза в православна България.Да се отнемат незабавно паспортите на всички ***, които се срамуват от българския си произход, правейки се на велики траки,османотураки и т.н.

15

Анонимен

преди 8 години

До Козарев 17Гледай си родния Имират Кавказ и не ни давай акъли хибридно русначе

14

Козарев

преди 8 години

Като гледам тук е пълно с наивни хора, които нямат представа ще е то турчин и има ли почва у нас.