29

Анонимен

преди 8 години

За пръв път виждам автоматичен газов пистолет

28

Анонимен

преди 8 години

нормален човек съм с 2 висши Образования , работя нормална работа на нормална заплат! Плащам си редовно данъците, жилището ми е на кредит , колата ми е на кредит , плащам си редовно вноските , трудя се по 10-12 часа на ден. Сигурен съм , че ако Аз или някой друг като мен се снима със същия арсенал ще бъде задържан за най - малко 72 часа и осъден по бързата процедура ! Но при този къде къде по - стойностен и съвестен гражданин естествено всичко при него е изрядно и законно!

27

Анонимен

преди 8 години

1 Автоматични газови оръжия има...2 Аз имам неавтоматично и негазово 3 Ако случайно минавам покрай тоя И з Р о Д сам ще търся начин да се покрия4 Ако съм със семейството и някой бърка и вади картечен пистолет го застрелвам на мига ако успея...бих рискувал себе си не и децата си!Хич няма да гледам газови ли са или бойни и щото съм страхлив и стресиран ще му обухам целия пълнител!Тия *** само това ги лекува!

26

Анонимен

преди 8 години

Каква законна работа работи тоя у чужбина та така се е накичил със злато?!

25

Мен

преди 8 години

А Амет какво работи в Германия, че тука къща вдига, деца храни и има 2 кила злато по него ? Бас хващам, че не е строител или мияч на чинии.. нито пък програмист.

24

Емин

преди 8 години

Като чета коментарите разбирам защо магаретата и прасетата носят български имена..ха.ха

23

РОСЕН

преди 8 години

ТОЗИ ПОЛИЦАЙ НЕ ЗНАЕ ЗАКОНА ЗА ГАЗСИГНАЛНИТЕ ОРЪЖИЯ РЕЖИМА ЗА ТЯХ НЕ Е РЕГИСТРАЦИОНЕН А УВЕДОМИТЕЛЕН

22

Анонимен

преди 8 години

ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ ЩЕШЕ ДА СИ СЕДИ КРОТКО И ТИХО...А СЕГА КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА СЕ НАКИЧИЛ С БИЖУТА И СЕ ПЕРЧИ ПРЕД НАРОДА...

21

Анонимен

преди 8 години

Къде е тръгнал с тези ментета от по 50 лв. да стреля. Даже не държи правилно газеника :) Пълен сеир. Тези неща са в групата на пиратките и нищо не могат да му направят.

20

Кукувица

преди 8 години

Този май не е чувал вица за младия ковбой, който стрелял в кръчмата....Моя съвет е, просто за всеки случай, да си изпили мушката на пистолета. Ако вземе някой да му го натика, там където не грее слънцето, да не боли толкова.

19

Анонимен

преди 8 години

НАГЛИЯ САМОЗАБРАВИЛ СЕ МНГЛ УТРЕ АКО УБИЕ ЧОВЕК ПАК ЩЕ Е ЗАКОННО ЗАЩОТО Е ОТ ПРИВИЛЕГИРОВАНОТО И НЕДОСЕГАЕМО ПЛЕМЕ..НАЛИ!!

18

Amfilm

преди 8 години

Napravil si maitap s "umirai trudno":-):-):-):-):-)

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20 Да даже и със съчми има автоматично .

16

анчу

преди 8 години

Кино вино цялата работа сеир да става по вестниците и при мен идваха куките от Аксаково преди години доста се чудиха какво да измислят и накрая циба кьопеци към районното

15

Адмиралъ

преди 8 години

Тия в там си пряват каквото си искат. Като държава в града е. Върти се бизнес. Изнасят се знаете за западна европа и се разпространява радикализъм. Който не е този град той не знае.

14

Анонимен

преди 8 години

Няма такава държава!!!!! Някой да е чувал за автоматично газово оръжие?

13

Niki

преди 8 години

говорителят на ОД на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов, ПУ НА МЙАКА ТИ и на целия закон в БГ

12

Анонимен

преди 8 години

Това вече е *** работа !Около блоковете в София знаете ли колко гилзи има ? Защо точно с този са се хванали ?

11

Иво

преди 8 години

Ми тогава да спре пред народното събрание да отвори багажника и да постреля малко( за 3 март)или когато му е кефне на Амет.

10

българина

преди 8 години

искам да чуя олиго ените от бхк какво ще кажат, и защ този *** ал не стреля така в Кьолн?????? може би защо там нямат БХК, да пукнат дано