84

мда

преди 8 години

Който иска д ами вярва, но.. наксоро бях в Сърбия и очите ми останаха на фльонга... а тук дори ги няма в класацията...

83

Анонимен

преди 8 години

Струва ми се, че авторът просто е със слаби познания по Английски и не е могъл да преведе статията правилно. Гарантирано качество от днес.бг

82

Анонимен

преди 8 години

Българките трее да са в топ 3 нещо - греши избора на тези сто иляди. Наште са си най-убави. Летоска особено кат се заголят малко повече става много разсеян човек като ходи по моловете и улиците. Обаче украинките и те не им отстъпват, по-убави са от рускинчетата като цело...

81

Край

преди 8 години

Радвайте се българи и ползвайте до насита. Българките са едни от най-красивите жени на света. Жените на народите в които има славянска кръв са най-хубави. Рускини, полякини, украинки, сръбкини, чехкини и не напоследно място българки са най-доброто правено от господ. Барбадос - дрън дрън. Славянките са масово красиви. В граския транспорт можеш да видиш момиче дето в Сащ ще е топ модел.

80

Майк

преди 8 години

До 108Този модел на морална деградация който се нарича "свобода" от заблудени хора води до неминуема гибел. Европейците които го прилагат изчезват от т.н. проблем с демографията а цветнокожите, примитивни малцинства и ислямисти процъфтяват и имат демографски прираст. Сега кое е по-добре жената да е вкъщи и да се грижи за семейството, да няма морално разложение или да изчезнем. И в двата случая т.н. "свобода" и западните доктрини няма да се запазят а ще изчезнат и те. Въпроса е дали и ние с тях?

79

Майк

преди 8 години

До 108Не е необходим чак шери***т, но ако европейците и щатите не се откажат от този изкуствено въведен и неестествен модел наложен от сатанински тайни общества то просто ще загинат защото модела е дефектен и европейските народи които го прилагат постепенно изчезват. Няма положителен прираст на населението а отрицателен. Дали европейците сами ще измрат или нахлуващите *** на които не им дреме за "свободите" ще ускорят нещата, то резултата ще е лош за европейците.

78

Майк

преди 8 години

До 108Гледай само в какво положение се намираме в общество без строен ред и морални устои. Така наречената "свобода" на "западните ценности" се изразява в нарушение на Божиите закони, отхвърляне на доброто и правилно и поощряването на това което е зло, безморално, сексуално извратено, безотговорно и т.н. В такова общество без истински ценности не се живее добре а и то изчезва тъй като не е жизнеспособно. Експеримента скоро ще приключи.

77

Ангел

преди 8 години

Е как ще сравняваш дебелите и разплути Британки и Американки с опънатите Българки!!!.И в САЩ съм ходил и в Англия.Особенно Англичанките нищо не става от тях.Бяла кожа ,лунички ,лоши зъби ,наднормено тегло ,зле облечени.

76

Анонимен

преди 8 години

До Го4о- мъжете от джасане и мутреене още п оне стават ,дебели ,отпуснати не могат да го вдигат ,не могат даправят деца.еректилната дисфункция е често срещана.мани мани ,40годишни мъже /и по стари /тръгват тепърва д а търсят ''семейство;; ;)) Дърт дебел мъж бе з пари - се чуди ''бе що не го харесват'' ....п оулиците само отпуснати мъже с дебели телеса вървят ,плюскане на банички,цигари алкохол,много малко секси мъже има вБг..

75

Анонимен

преди 8 години

До Майкне сме 18 век ,мой,много ти се иска да затвориш жена си /ако имаш /в кухнята ,да няма образование и да няма ИЗБОР ,НАЛИ :)))Свободата на робите никак не с е е харесала на господарите им ,нито Освобождението на България не се е понравило на османците.. Свободата е дар който е за интелигентни хора.Никой не пречи на свестен мъж да има жена и семейство.Простаците с остарели разбирания -не СТАВАТ.Естествен подбор -не стават и няма да имат деца,потомство ...семейство.Мечтай за шериата..

74

Нато

преди 8 години

Това за Българките е вярно точно мой тип спортно закръглени със склност към надебеляване...

73

Майк

преди 8 години

В предходни времена здравите семейства в които мъжа е глава на семейството, жената ражда деца и цялото общество има здрав морал и вяра в Бога нацията се е възстановявала от кръвопролитни войни при които огромна част от хората са измирали. Сега нацията кондиционирана в упадъчните нрави на "западните ценности" измира сама, без войни. Ако положението не се промени коренно и с примитивите идващи от юг и изток Европа ще престане да съществува.

72

Dimitar

преди 8 години

nali...i az taka kazvam, za americankite(ne svinete) sum suglasen poneje te tam sa smeseni ot vsqkade ama za britankite i az se smeq mnogo hahahaha :)

71

Майк

преди 8 години

До Го4оНе може да има добър прираст на населението и достатъчно деца ако в обществото битув***т така наречените западни ценности на моралната р***злагация. В древни времена е имало строги норми за това какво поведение е приемливо и какво попада под ударите на закона. Блудството или както сега се нарича "сексуална свобода или революция", прелюбодейството или изневерите и сексуалните извращения като с0домията и др. са подлежали на смъртна присъда. Това не е случайно, тези неща застрашават нацията.

70

Деси

преди 8 години

Тъй... тази класация е стара. Изтупана е от праха. Допитването е правено до американски туристи. Арменките са ги класирали, заради Кардашиян, Барбадос, заради Риана, британките и американките - покрай някои актриси. Ако питаш реално пътуващи хора, най-красиви са българки и украинки. И съм мн склонна да се съглася.

69

Го4о

преди 8 години

Жените ни сексапилни, а не раждат! Когато им дойде на ум за деца - вече за нещо не стават, защото са изкормени от джасане!

68

Майк

преди 8 години

Да не говорим, че тези класации са лъжливи и неверни и само се използват като средство за жестока безр0дова и безморална пропаганда. Бялото европейско население се пропагандира да се превърне в курви1 и курв***ри самоунижаващи се и унижаващи рода си като влизат във недостойни връзки с примитивни цветнокожи етн0си. Резултата - поколение от ***, п0лу-цветнокожи, п0лу-бели и изчезване на чистата бяла раса която е в основата на всяко развитие.

67

Анонимен

преди 8 години

Ако тия каки на снимката са българките...то по добре да не сме в тази класация.Женската красота не е само вид на кифла, има и други неща...

66

Майк

преди 8 години

Поредната феминистична статия атакуваща мъжете и особено белите такива. Промотира се предателство на българките към собствения им род като се съветват да се "оглеждали" за чуденци включително пакистанци и нигерийци!? Доктрините на глобализма в действие промотирани от филми като "секса и града", "отчаяни съпруги" и т.н. Напоследък в глобалните медии толкова много се промотират смесените връзки с цветнокожи, че е направо крещящо. Идеята е геноцид на бялата раса чрез *** в ***.

65

Чибо

преди 8 години

Може ли някой да ми обясни защо бг мъжете са повечето плешиви мутроиди или се правят на такива? От гледане на Планета ли, що ли...