13

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ПО КЪСНО СЕ РАЗБРА,ЧЕ ТАЗИ РАБОТИЛНИЦА НЕ Е БИЛА ЗА РАКЕТИ, А ЗА КЮНЦИ.

12

Slavisimo

преди 8 години

"Работилница за ракети" ми звучи, като "Атомна Хлебопекарна"

11

Анонимен

преди 8 години

Страшна статия! Горд съм, че чета Днес.бг!

10

Ал

преди 8 години

Работилница за ракети , но не бойни. Произвеждали са фойерверки и пиратки!

9

Анонимен

преди 8 години

"Работилница за ракети????????????????Тая "работилница за ракети" да не е като "Работилницата на Дядо Коледа" в "страната Лапландия"?????????????????????????Статия писана като за целокупното американското и развитото европейско население,които вярват в съществуването на Батман,Капитан Америка,Железния Човек,Люк Скайуокър и Рамбо."

8

Pinochet

преди 8 години

И понеже са нашите без нито една цивилна жертва.Ако бяха Руснаците покрай тях поне 200 цивилни щяха да очушкат......................Нещо не ви е много удобно винаги да пишете цялата истина ! ! ! !

7

Анонимен

преди 8 години

"Френските ВВС унищожиха работилница за ракети..."Ей,господа журАНА.ЛИЗЦИ!В казармата един старшина казваше:"Поне афишите и некролозите по стълбовете да бяхте чели- щяхте да сте по-умни" В работилници се ремонтира!А ракетите не се ремонтират!И заводи за ракети ИГИЛ няма и не може да има!Да произвеждаш ракети е малко по-сложно от това да пишеш и плещиш простотии!Но защо да се чудим- каквито са президента,ппемиера и политиците на една държава- такива са и журналигите им!

6

Ха-ха

преди 8 години

Опа пак им разрешиха на франсетата да си поиграят на война и да оправдаят присъствието си и харченето на пари.

5

Анонимен

преди 8 години

Да, все пак руската авиация досега е поразила най-малко четири милиона командни центъра и деветстотин и петдесет хиляди склада за оръжие, да не забравяме и дребни половин милион центъра за подготовка на терористи - напълно достоверна информация - гаранция - Путин Прес!

4

До 5

преди 8 години

Ти да не си в Сирия, че ни информираш колко велики са руските самолети? :)) И кой бомби Путин?- Опозицията на Асад. Аз не съм чул да бомбандира ИД.Но, за вас- гъзилисците на Москва знаем, че истината и по челото да ви удари, вие пак няма да я видите.Марш, в Москва, народоизменници.

3

Анонимен

преди 8 години

Канданците излязоха по-големи пичове от американците.Кефят с политика от началото на конфликтите, както с комплексираното джудже в Украйна, така и в Сирия.

2

от Париж с любов

преди 8 години

*** голема работа тия франсета бе - изпратиха три самолета хвърлиха тве бомби и ето виж разрушиха работилница за ракети /демек гараж за пиратки/. Ми тия ще обърнат хода на боините действия.

1

Анонимен

преди 8 години

Но нека не забравяме че платиха цената с кр.ъв на цивилни