13

Нейшънъл Джиографик

преди 8 години

Тез японски учени са много неинформирани , бе ! Те " Нат Жио " не гледат ли ? Там филмчето с езерцето с топлата минерална вода и незнамси к1ви соли , дето молекулите се групирали и хоп - появили се клеткиии ! Блажени са вярващите !

12

Наблюдател

преди 8 години

Не е във възможностите на съвремената наука нито в близко,че и по-далечно бъдеше да отговори на тоз "?". Още повече той е и неправилно поставен, а и мисленето е доста ограничено. Специално на Земята живота е привнесен, все 1 случайно или нарочно. След което той се развива съобразно местните условия, като няколко пъти междувременно е модифициран и то от по-висш разум. Човека Homo sapiens-sapiens e последният такъв - продукт на генно инженерство.

11

Анонимен

преди 8 години

Е, няма смисъл! Няма! Кръвоносната система на човека е базирана на ефекта на дюзата, а той пък е открит от човека преди повече от 150 години! А човеци има повече от 150 години. Извода е: човекът, а и не само той е създаден от разум много, много, много развит. А като доказателство в добавка - не може да се развие форма на живот без да има УСЛОВИЯ за него. Така че японците изобщо да не се напъват, няма смисъл! Ами да вземат да кажат тези неща!? Да, ама не!! Ще измислят какво ли не друго!?!?

10

Симо

преди 8 години

Ей софиянци, ние провинцита от лондон, вие сте едно село зас нас :-)

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7"Чудесна идея четири яж ,пий ,спи ,сери".........Ти какво си мислиш че правиш освен това??Ама че си смотан.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Това че не разбираш снисъла на безмислието означава че все още си ПРИМИТИВ!

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5От провинцията ли си?Личи ти.Няма живот след този.Няма НИЩО!Раждаш се, мизеруваш (ти) а аз Живея, и след това всички сме ЕДНАКВО УМРЕЛИ.Просто е но не е за провинциалисти!

6

Анонимен

преди 8 години

Чудесна идея четири яж ,пий ,спи ,сери. Ако всички мислеха като теб, още щяхме да живеем в пещери. Добре, че има и интелигентни хора стремящи се към нещо повече от задоволяване на основните телесни нужди.

5

Анонимен

преди 8 години

Всички знаем, че живота е измислен от македонците. Допълнителни изследвания са безсмислени.

4

Анонимен

преди 8 години

По- добре да вложат средства и усилия за да докажат не произхода на живота, а живота след този живот. Да докажат, живота за земята ада ли е или рая....:) :) Повечето хора от това се интересуват!

3

Анонимен

преди 8 години

Какво ви интересува от къде произлиза живота все едно ще векувате на тази земя.Имате средно 60-70 години живот.Забавлявайте се.Преди и след ................... няма никакво значение за вас.А и човечеството няма да го бъде още дълго.Всичко е ПРАХ И ПЕПЕЛ.

2

Анонимен

преди 8 години

Руснатците нищо не са открили

1

Анонимен

преди 8 години

RUSNAZITE OTDAVNA GO OTKRIHA ,NO GO PAZYAT V TAINA