36

До от НЛО

преди 8 години

И ти си заблуден,Аллах е името на същия този Бог на който се кланят и християните.

35

ОТ НЛО

преди 8 години

Не мога да разбера защо тези идииоти, безмозъчни и луди фанатици ,садисти,килери,изнасилвачи ,убиици на деца и промиващи мозъците се вричат и защитават своя бог АЛЛАХ КАТО В ТОЗИ СЛУЧАИ ТОИ Е ТАКЪВ УБИИЕЦ,ТЕРОРИСТ,БЕЗМОЗЪЧЕН ,КЛОНИРАН СУБЕКТ И ТЕ МУ СЕ КЛАНЯТ И ПОДРАЖАВАТ НА НЕГО ОПОМНЕТЕ СЕ ЧОВЕЦИ

34

Анонимен

преди 8 години

Като ги гледам тея в оранжево само черни!Айде пък да не са шпиони, а!

33

Американ

преди 8 години

@58: Освен за Камерон за други не са правили. Има нещо дразнещо и педалско в него и в англичаните и може би това е причината.

32

Анонимен

преди 8 години

Aбе тия защо не правят клипчета със заплахи към Путин и Русия?Нали уж само Путин ги бил бомбил яко?Путин трябва да им нареди да направят поне едно , дори и фалшиво клипче, че става много съмнително иначе. Нещо съветниците му издишат.

31

Аз

преди 8 години

До всички в спора-пише се ***. Идва от лат. imbecillus - слаб, немощен.Не означава нито *** нито лице с криминални прояви. Това е вродено психично заболяване , форма на умствена недоразвитост, водещо до невменяемост и съответно липса на наказателна отговорност. То е второ по степен след идиотията , която е най тежка. При идиотията се счита, че не може да се формира собствена воля - пълна липса на интелект. При имбецилите е налице много нисък интелект, но също липсва абстрактно мислене

30

до 54

преди 8 години

И в САЩ е абсолютно същото

29

Анонимен

преди 8 години

Големите компании са направили Лондон едно колониално блато за да им излиза "по-евтино", защото ги интересуват само парите, а не и какви хора наемат, дори и нелегално. Глобално село в което чистачът от на майка си гз изкарва повече от нормален човек. Където прим'ата е издигнат в култ. Прос'ти и безлични консуматори водени от примитивни инстинкти. Честито бъдеще!

28

ДО ИД

преди 8 години

А вие как смеете да развалите мира в целия свят, *** такива ?!? Вече не остана индивид, който не разбира от връзката между ИД и САЩ!!!

27

ol

преди 8 години

И оскара отива при ,......ИД

26

Кукувица

преди 8 години

До Анонимоус 40Патологията е наука за болестите и е част от науката Медицина. Доколко една наука може да бъде вродена е доста сложен въпрос, който до ден днешен не е решен. Може би в бъдеще хората ще се раждат с вродена наука, но кога ще се стигне до това не мога да кажа.Колкото до теб, хубавецо 40, не е зле преди да употребиш някоя непозната дума да погледнеш какво точно значи.

25

Жан Габен

преди 8 години

Авторката на статия. Много си неграмотна. Пише се имбеСил. Не ***. Което в превод значи глупaк

24

Анонимен

преди 8 години

Интересно този сайт защо прави реклама на тези от ИД

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24"ИД е руски проект и клиповете им се снимат в Русия"Какво е имбицил - да го знаеш? Ако не знаеш - погледни се в огледалото.

22

Анонимен

преди 8 години

До КукувицаДокато при теб патологията е вродена.

21

Кукувица

преди 8 години

Религията е наследствена болест.

20

58984

преди 8 години

"***'' ? WTF ? Професор Вучков ли преведе думата на български ?!

19

Анонимен

преди 8 години

Трият всички , освен съвецките другари :)Е , *** заминава. Оказа се че пропагандата от преди 70 години не дава резултат.Вече има интернет.

18

Libra

преди 8 години

Абе, тия нещастници от ИДИЛ не знаят ли, че Дейвид е приятел на ББ? Никой не може да се подиграва на близък приятел на нашия велик кормчия, щото ще яде бой!

17

Анонимен

преди 8 години

Уж не ги е страх , пък реват когато ги пращат да се само взривяват...