11

идиотка

преди 8 години

Кой от вас беше там? Явно си бяхте на село да колите прасето. Ами никакви сърби или българско КПП не бяха виновни просто бяхме многооо и нагли българи с анцунзи /от anzuung/ ,но с BMW или AUDI или не дай- боже MERCEDES

10

BEDEN MITNICAR

преди 8 години

NIKOGA NIKOI NE VZEMA PARI-PODKUPI PO BALGARSKITE GRANIZI.POVERVAITE MI.

9

kurt

преди 8 години

ami kato si tolkova otvoren mini v tozi sniag ti......nali znaesh kade e patia za brazdata premi ni q.V BG vsichki sa mnogo otvoreni i razbirat ot vsichko,normalno e da chakash tova e Serbia i kato harchish pari tam chakai da te uvajavat tezi bokluci.

8

Жан Габен

преди 8 години

И както каза някой по долу - по лесно е да преминеш през границата нелегално, отколкото през пунктовете. Слизайте от автобусите, минавайте браздата и на 1км. навътре автобусите да си ви качват отново. Бързо и лесно... и безпрепядствено.

7

Жан Габен

преди 8 години

Не лъжете хората. проблема не е при сърбите а при нас. При сърбите се минава за най много 10 минути, нашите правят проблем ако не им дадеш пари или не им купиш стек бяло боро от магазинчетата. Така че проблема е при нашите, не при сърбите. Да си кажем истината а?

6

Анонимен

преди 8 години

една от добрите страни на това да си от софия е, че никога не ти се налага нито да "заминаваш", нито да се "завръщаш" 3-4 дни по-късно. да си селянин не е никак ефективно...

5

Анонимен

преди 8 години

Имат пари хората и пътуват. И аз пътувах, но се върнах два дни по-рано за да избегна задръстванията. По време на комунистическото робство не пускаха даже да се приближиш то тази граница (както и до другите), трябваше открит лист само за да си в граничен район, не говорим за преминаване. Някои дeгeнерати все още пъшкат по комунизма...

4

Анонимен

преди 8 години

Папуасите напират към София като башибозук към Шипка

3

Анонимен

преди 8 години

Няма пълно щастие братя. Вчера се чакаше само един час. Няма такива служби да са факири да няма чакане. Не може да се отвори границата без контрол. Нормално е като се изсипят 10 хиляди автомобила на Калотина да има забавяне. значи, говори се, без да се мисли. ами това са пропусквателни пунктове.

2

Парадокс

преди 8 години

Докато през всички КПП на България,Калотина,Капитан Андреево,Русе-Гюргево,Кулата ит.н цяла година има проблеми с преминаването, то талибани ислямисти спокойно влизат и излизат разхождайки се без препятствено през България.

1

Ss

преди 8 години

50 haftobusa po 50 chalaveka 2500 sakashti da minat za sekundi ... ami nema kak da stane!