32

Анонимен

преди 8 години

Банско в Югоизточна България???

31

yуууушанки

преди 8 години

Платените Пyтъови *** пак сипят отрова. Като тролите за 100 долара на месец, естествено, че и Банско ще ви е скъпо...

30

До 40

преди 8 години

Знам ли какво си гледал, но града си има и хубавата страна. Ако е снинано в горната част до лифта, там няма няма нищо за гледане, само хотели и заведения. Те чужденците си мислят, че това е центъра. Централната част е добра, поддръжка се заедно със старинния квартал. Страничните махали също са добре, по е спокойно. От центъра надолу също е добре. Има нещо много важно, града е все още в ремонт, все още има неоправени улици и тротоари. Ноже да има асфалт ама.....

29

Щиглиц

преди 8 години

в швейцрия е и 2-3 пъти по скъпо от немските и австрииските алпи

28

anti globalist

преди 8 години

Анти българската пропаганда е резултат на глобалистите които искат да съсипят всичко, от работните места на хората, да разделят семеиства, да изселят хората, да унищожат традициите и христянските празници. Затова хората добиват обща анти български манталитет и се мразят, тия глобалисти и техните марионетки вече 20 години се упражняват над България и други държави, и имат наглостта вече и в САЩ да бучкат хората, но там вече ше захапят оловото. Не вярваите на антибългарската пропаганда-Обичаите БГ

27

до 42

преди 8 години

Ама ОО кво си залаяла като К*рве на заплата. Я си го сложи от зад здраво, копаи дупка и скачаи веднага там.

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 30абе нергамотник, ти си бил ходеща брошурка бе... я сега сподели кой точно нещастен хотел е твоя да го заобиколим отдалече. "...красив и сгряващ душата център, и архитектура. Цените са добри,.." ХА ХА ХА архитектурата е страшна - "хотел" (ако може да минат повечето за такива) до другия, бетонно гето в стил Манастирски ливади, барабар с разкаляните "улици" и за това 3 бона за седмица :))) Айде у лево, балъците отдавна свършиха...

25

Анонимен

преди 8 години

Е, нали Сочи, а и Крим наш....какво Банско !?

24

бай иван

преди 8 години

Не знам дали е по-евтин но със сигурност се чака 4 пъти повече на лифта.

23

Мими

преди 8 години

Много е "модерно" да се ходи по хотели! Стадото по три месеца се гърчи и не си позволява нищо, след това отива за 4 дни на хотел, бълва снимки във Фейсбук, мрънка за най-дребното нещо (защото парите му се късат от сърцето) и като се върне още два месеца е на пости, защото обикновено си е надвишило лимита! Жалка картинка! И така до следващите празници...

22

Анонимен

преди 8 години

Че има руснаци, има. Проблема не е тях, а в начина на мислене и водене на бизнес. От Банско съм, градчето загуби чара си преди десетина години. Нелогично скъпо, на фона на предлаганите услуги (карта, заведения, хотели и т.н.). Разлог е на 6кл, цените като цяло са други. Общо взето ден година храни. Ако идваде, опитвайте в заведенията, които посещават местните.

21

защо

преди 8 години

А за чий да ходя по курорти? Не може ли по празниците да си отспя в къщи, да се наям като хората и да мързелувам? Стига бързане и търчане нагоре-надолу. Празникът е за това да си починеш! Няма Швейцария, няма Австрия. Най-добрата дестинация е Креватия!

20

М

преди 8 години

Еееееееееееееей, от тия няма отърване! Хем Путин им забрани почивки в България! Нямат си никакво уважение към вожда.

19

За нас е скъпо

преди 8 години

Проблемът е, че Банско е твърде скъп за българите. Едноседмична почивка за 4-членно семейство - 3060 лв? Колко домакинства могат да си позволят за изхарчат 3000 лв за една седмица кеф?Иначе да - нормално е в България да е по-евтино от Швейцария. Средна заплата за България в туристически бранш - 300евро, за Швейцария - 3000евро. Нали не очаквате при това положение хотел в Швейцария да струва колкото хотел в България, при случай че и тук, и там работят 20 камериерки например?

18

Анонимен

преди 8 години

Бях този декември в Банско и ми хареса, хубаво, подредено и традиционно градче, с красиви елхи, красив и сгряващ душата център, и архитектура. Цените са добри, туристически в някои места. А тия мразачи дето пропагандират анти български мнения може да си свият жалките парцали и да ходат да карат ски на остров Мариции ако искат. Толко пък мразене, само психично болни може да изсипят. Или пък са платени марионетки на глобалистите.

17

ььь

преди 8 години

Първо Банско не е курорт. Франция, Австрия и Швейцария е по-евтино. Колко километра писти има в Банско? А в цяла България? В Алпите може да караш 10 дена всеки ден и да не минеш от една и съща писта. И като сметнеш целя масраф с пътя дотам накрая излиза че парите са същите. Е верно, че и няма да пиете пиринско за 6 кинта ;)

16

Alek

преди 8 години

Здравейте , карам ски повече от 30години (нескромно ниво експерт).1986г Банско по време на Балканиадата беше прилично място за каране на ски , сега е ТРАГЕДИЯ. 1.Скъпо и некадърно управлявано място,архитектурни пародий, липса на каквато и да е ангажираност към ски спорта за разлкика от лакомията им за строежи и т.н.2.Пистите , липса на сняг и ежедневните лъжи по телевизията за хубавото време и 1.50 м сняг, накараха стотици повече да не стъпят там.3.Място пълно с нахални и ароганто вулгарни хора.

15

Анонимен

преди 8 години

Австрия задмина Швейцария по съотношението качество - цена отдавна .Всичко е по добро в Австрия ! Бил съм и на двете места няколко пъти .Супер е ! И може с малко повече търсене на място да се намерят доста приемливи условия като хотел(извън пиковите дати ), например -около Лех -най доброто място в Австрия.Е по скъпо е от Банско,но между Лех-Арлберг и Банско сравненията са невъзможни.

14

До 15

преди 8 години

Пич, незнам какви са ти критериите за добра екипировка ако за 3000лв ще си купиш що-годе добра,а всъщност можеш да си купиш супер добра екипировка, освен това има страшен избор, а не като във възхвалявания от теб соц където нямаше нищо освен обувки Дакщайн и ски Младост...освен ако бе си разглезено комунистическо отроче!

13

!

преди 8 години

Крайно време е за руснаци да вдигнем цените поне двойно! Нали били големи баровци, взимали огромни заплати и си го местели по крачолите.