36

Berlin

преди 8 години

Тайната на прозорливостта му се крие в тупето. :))

35

Анонимен

преди 8 години

Войната е Между Рокефелер и РодШилдДемократите са Спонсорирани непряко от едното лице Ребубликанците от Другото Империйте се простират по Различните Континенти под Формата на Пари единият е в Америка другият Контролира Европа и АзияЕ това е всичко Или един Губернатор в новият световен ред или Трета Световна ВойнаКоято вече Започна

34

Анонимен

преди 8 години

Лошото е че и Русия хвърля пари и оръжие за ИДИЛ

33

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Абе тоя е по-зле и от Путин...

32

Анонимен

преди 8 години

2 мандата за Тръмп и още 2 за Путин и света ще е едно много хубаво по добро място!!!!

31

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

В Америка няма ли психодиспансери...

30

Анонимен

преди 8 години

DA TAKA E ! ISKAME AMERIKANSKI PREZIDENT KOITO DA OBICHA RUSIA ? STIGA S TEZI IZKUSTVENNI VOINI I DVOINI STANDARTI ! ISKAM MIR U LUBOV NA PLANETATA ! ARABITE DA SE PRIBIRAT PO TEXNITE ZEMI !

29

Анонимен

преди 8 години

До АнгелКак искаш Обама да действа срещу мюсюлмани, ако той самия има мюсюлмански корен !!!?

28

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Имам чувството, че на Тръмп може да му се случи нелеп инцидент.Ще се опитат да го направят за посмешище, но ако видят че има шанс да спечели тогава ще стане страшно.

27

gtf

преди 8 години

"било много трудно да си вземеш кола" .. много по-трудно бе да вземеш шофьорски изпит. Какво значи, че стоките не са достигали - нямаше вносни стоки (банани, шоколади, техника) т.е. нищо без което не може да живееш.

26

Маймуната

преди 8 години

Е,ама какви хубавици имаше едно време по социализма,а? Да ги дадеш такива пари си беше наистина грях-хахахаха

25

Брей

преди 8 години

До ТРЕЗВОМИСЛЕЩНе си сам. Всички кандидати за този пост са трезвомислещи хора и съм убеден, че абсолютно всеки изказ и дори жест на всеки един кандидат е предварително съгласован и репетиран. Толкова крайно изказване, макар и определена степен вярно. Не виждам логика и смисъл! Светът е полудял.

24

Анонимен

преди 8 години

Бих искал републиканците да спечелят изборите в Америка, но крайните възгледи на Тръмп ке ми се виждат в реалност

23

браво

преди 8 години

Намери се един смел американец да им каже истината. Да не забравим, че Бил Клинтън бомбеше Югославия и негова е заслугата да се пръкне това гнездо на исляма в центъра на Европа. Тръмп много ги дразни ,направо ги вбесява. А най- вбесяващото е , че милиардер и не зависи от парите им, не могат да го купят ..Оръжейното лоби на САЩ сега сън не го хваща

22

Анонимен

преди 8 години

Цена за секс-услуги:При социализма: За чужденци по хотелите - 50 US$ - 100 US$.(без комисионна за сутеньор). За българи - при социализма да плащаш пари за секс е грях.При демокрацията: Официално проститутката получава 50%, но в действителност 10%-15% от сумата, която заплати клиента. В редки случаи, особено красиви *** стигат до 25%.85%-90% от приходите на организираната престъпност, отиват за логистика, комисионна за "PR-Мениджър", адвокати, "почерпка" за полицаи, съдии, лобисти.

21

Ангел

преди 8 години

Обама с бездействието си създаде ИД .Заедно с Ердоган искаха ИД да им свърши работата в Сирия и да свали Асад от власт.Искаха друг да им свърши работата ,да ама не се получи.Сега трябва да си понесат отговорност.Обама е най-слабия Американски президент на всички времена!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Цена на вода:При социализма: 1m³ - 15 ст. При социализма водата е собственост на държавата.При демокрацията: 1m³ - 1,80 лева. При демокрацията водата е собственост на чуждестранни "инвеститори", като френската "Веолия" (Veolia Water). И ако българите държат да пият вода, могат да си купят френска вода.При социализма пречиствателните станции са източно производство, въпреки това не се отлага кафява кал по умивалниците и баните, както от "френската" вода при демокрацията.

19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПри социализма много нещата са били по евтини, но е възникнал един праблем и той е, че стоките не достигали и е било много трудно да си вземеш кола.

18

Анонимен

преди 8 години

Цена на електроенергия:При социализма: 1kWh - 1,5 ст./нощна тарифа, 2,5 ст./дневна тарифа. При социализма електроцентралите са държавна собственост.При демокрацията: 1kWh - 14 ст./нощна тарифа, 21 ст./дневна тарифа.При демокрацията електроцентралите са собственост на чуждестранни "инвеститори", като например ТЕЦ "Марица изток", чийто нови чорбаджии са "AES Corporation" и "Entergy Corporation". И ако българите държат да не стоят на тъмно, могат да си купят "по-качествен" американски ток.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19При социализма на два пъти сме фалирали и Живков е дал на русия от златния резерв на България. Сега Гърция е фалирала, но не дава злато. Ние сме били доста *** за да дадем злато на Русия