101

Мариян

преди 8 години

Аз не разбрах най-важното - в затвора ли са всичките членове на тази престъпна ***? Моментално уволнени без никакви материални компенсации и тикнати за много години в затвора - това факт ли е или статията има за цел само да напомни на читателя за толерираната безнаказаност по висшите етажи на МВР от държавата в лицето на управляващите и съдебната система?

100

Анонимен

преди 8 години

Няма ли кой да се разрови в структурите на ДАИ. Такъв рекет правят шефовете на тази корумпирана организация и техните подчинени че здраве му кажи. Освен за пари, изнудват хората да ги включват във фирмите им с някакво парично участие от тяхна страна срещу процент от печалбата на фирмата. Сигурен съм че това става със знанието на Главата. Така се пълни и партийната каса на герб. Така се купуват и избори.

99

ss

преди 8 години

и накрая наказания няма ,тея се пенсионират с 20 заплати и 3 апартамента от рушвети.....

98

компетентен

преди 8 години

Най голяма вина за създаването на сигма и магистрална полиция носят съответните министри. По корумпирани от тях в досегашната история на МВР няма. И те навредиха на авторитета пътната полиция, въпреки, че и там има много ***.

97

Анонимен

преди 8 години

До АНОНИМНАVAV VELINGRAD UCAT V EDINADESETI KLAS,A NE MOGAT DAPISHAT I NR ZNAYAT TABLIZATA ZA UMNOGENIE.PRIMER: UTERETO--DARVOOBRABOTVANE,TEHNIKUM ZA POTGOTOVKA NA KADRI ZA TURISTI.

96

Анонимен

преди 8 години

A VIE KAKVO PECELITE CE SHTE GI SADYAT--MOGAL-KRAL.

95

АНОНИМНА

преди 8 години

Само ще кажа ,че когато се назначават било за пожарната , било за затвора , било за МВР хора- трябва един учител по литература и български език да им проверява молбите и документите за правописни грешки.Днешните младежи не могат правилно да си напишат и попълнят документите.Неудобно е да им правиш забележки кое как да попълнят и да им посочваш грешките.Що за среднисти са не- зная, но нещо куца в образованието.При направени забележки относно грешките се хилят.Що за полицай ще бъде?!

94

Анонимен

преди 8 години

Ако видите английски полицаи веднага ще разберете,че НЯМА как да даваш рушвет...нашите в България са като събрани от селски събор,само като им видя униформите и......

93

Анонимен

преди 8 години

много е спорно дали "честните" ченгета са хванали лошите...или просто другия шеф е изместил конкуренцията с неговите хора!!!като знам що за човек е ушев....вероятноста да е второто е мноооогоо голяма

92

Анонимен

преди 8 години

тия дали са подскачали за 20те заплати а?

91

успех

преди 8 години

От хората се пенсионират само 5%. Основната *** са полицаи и фалшиви инвалиди. Над 86 % от хората плащат пенсиите но не ги доживяват.

90

Анонимен

преди 8 години

Цели 19 месеца престъпната група е действала из цяла София.................че са ги заловили е заслуга единствено на честните полицай убеден съм ... българина е толкова долно, страхливо и продажно същество, че и дупе за сам им искали и дупе е щяло да дадат без да се оплачат или да си помислят, че има нещо нередно тука.Заловили са ги благодарение на това, че правителството си върши работата

89

!!!!!!;

преди 8 години

Хората идват от село и не са минали обучение как се пише фиш, от толкова дежурство човек забравя и за колко също. Дайте им по един таблет за Коледа с ел. Подпис да могат да попълват ел. Фиша и да му го издаде на място и подпише водача. За любителите на високите скорости и портативен по с терминал за плащане с карта. Успех на начинаещите и за следващата смяна да си обвърже заплатата с броя на събраните суми от нарушения особено по коледните празници.

88

Холмс

преди 8 години

Нека са живи и здрави честните. Да внимават с газ, калорифер, хлъзгава вана, нервен клошар, семеен скандал, хлъзгава настилка, фалшив алкохол, лекарска грешка. Препоръчвам профилактичен престой в европейски затвор на колегите. Ако се стигне до съд(последна инстанция) то нека е жив и здрав прокурора, съдиите и чистачката на съда Маша. Те да внимават и да вземат достойна сума за това де'ло. Сполай ти сигма, иде ред на алфа, бета, гама...(:

87

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

86

Ван

преди 8 години

Всъщност мисля, че честните полицаи са свършили толкова добра работа с разбиването на тази престъпна схема че заслужават похвала, бонуси и награди.

85

Ван

преди 8 години

Все пак добър знак за известен оптимизъм е наличието на честни полицаи които са спрели и изобличили недостойните действия на техните корумпирани колеги.

84

Ван

преди 8 години

Много лошо положение, с цялата тази вкоренила се корупция в МВР и общото впечатление за неудовлетвореност на хората от полицията, тромавото и несправедливо правосъдие се създава усещане за псевдо-държава която само изисква данъци и такси а това което предлага не е справедливост, социални права и сигурност а корумпираност която спъва всякакъв опит за развитие и подобряване общото положение на всички.

83

Tih velikan 681

преди 8 години

Kat Varna sumata kum nachalnicite e 2000 leva mesechno,Sigma Sofiya pasti da yade.No kolkoto i puti da pisha vse mi triyat komentara))MVR Devnya vzemat 5000leva,ako iskash da si kuka tam.Ima magistrala i kup zavodi,plyachkata e sigurna.

82

Bobo

преди 8 години

Това одавна ни е ясно само неразбрахме Ивайло Василев на кого се е отчитал.