48

до 57

преди 8 години

Оги, а в същото време тия дето окрадоха милиарди от държавата не само не отиват в затвора, а са уважавани личности. Пък за 1.40 лева - 3 години затвор. Но както се казва "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка.

47

Анонимен

преди 8 години

Това добре,ама как ще ги плати тия 1400 лв.разходи?Може би ще я пуснат на магистралата с гривна на крака за да ги заработи.Само че с един случай не се решава проблема.Хиляди възрастни хора и не само,са пребивани до смърт и ограбвани ежедневно,много от тях са на свобода защото прокуратурата "не можела да докаже престъплението".Когато всички бъдат осъдени по бързата процедура,тогава ще повярваме,че има правосъдие.

46

Огнян

преди 8 години

Със сила и заплашване си е чист грабеж и има и две условни присъди...значи даже й са малко 3 години...

45

Анонимен

преди 8 години

Подвеждаща статия, никъде не пише за какво са били условните присъди. По скоро тази е наложена за порицание, два пъти са и направили компромис, тя не спира.

44

Анонимен

преди 8 години

Интересно е на кого са тези 1.40лв,както и как се е стигнало до дело?

43

ПЛЕВЕНЧАНИН

преди 8 години

ГРАБЕЖЬТ Е ЕДНО КРАЖБАТА ДУГО.ЕДНОТО Е 3-10 А ДРУГОТО 1-10 ГОДИНИ.АКО ВАШАТА САМОТНО ЖИВЕЕЩА БАБА НА СЕЛО Е ВЬРЗАНА БИТА ИЗМЬЧВАНА И КЛАНА С ТЬП КУХНЕНСКИ НОЖ И СА И ТЬРСЕНИ 5000 ЛЕВА А СА НАМЕРЕНИ САМО 1.40 КАКТО Е В ТОЗИ СЛУЧАЙ КАКВА ДА Е ПРИСЬДАТА! БРАВО НА СЬДА ПОНЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ НЕ НИ Е СРАМ ОТ НЕГО.ДОБРЕ ПОНЕ ЧЕ СТАРИЦАТА Е ОСТАНАЛА ЖИВА ЗА ДА ЧУЕ ПРИСЬДАТА!!!

42

Анонимен

преди 8 години

Ако беше откраднала 4 милиарда от КТБ нямаше (масларова-11 мил.хр. бисеров....и много други честни хора) нямаше да я осъдят!

41

Гошу

преди 8 години

Ето че имаме строга и безкомпромисна съдебна система. Дори за такива дреболии не прощава и не си затваря очите. Какво мрънкате всички, не знам

40

36711

преди 8 години

Това е рецедивист. Ако е първо провинение да мине леко, но като е рецидив какво значение дали е 1000000 или 1,40? Съвсем отделен е въпросът, че у нас тия дето краднаха 10 пъти по молион си гледат кефа.

39

Анонимен

преди 8 години

Провокативно заглавиеГрабежът няма оцщо с размера на откраднатотоМоже и за цизпари да те убият, да те мъчат и да ти изкарат акъла

38

Анонимен

преди 8 години

В Америка щяха да и дадат петнайска.

37

аник

преди 8 години

Браво на правосъдието.Така де ако всеки почне да краде по 1,40лв кво става.Ами като ще краде да краде като депутатите и тогава няма затвор и официално ще бъде обявена за невинна.Боже боже просто оставаш без думи.......

36

Анонимен

преди 8 години

Това е строг и справедлив съд. Току виж утре обрала някой с още 50 стотинки.

35

Сандо

преди 8 години

Браво на правосъдието

34

0

преди 8 години

Боже господи,тия имат ли акъл,някои окрадоха и изнесоха държавата и пак са на свобода. Така е като няма как да се защити и да бутне сухо,няма оправия в тази наша държава.Ни съд ,ни управници се наядоха,да се задавят дано.

33

Анонимен

преди 8 години

щом не е батко и братко,масларова,христо бисеров, да гние в панделата.

32

Анонимен

преди 8 години

Ама този съд нормален ли е?! Каква е тази политика за минимални глупости да се дават максимални присъди?! отделно сега народа ще плаща 500-600лв на месец издръжка, вместо обществено -полезен труд да извършва, макар, че за 1,40 не го считам въобще за коментар

31

Христо

преди 8 години

Тази несправедливост би могла да се заличи в известна степен ако хонорарите на адвокатите се изравнят под формата на такса за услугите им и се направят достъпни за всеки. Така мнозинството от хората ще има възможност на добра защита в съда. Това обаче не бива да води до липса на присъди особено за случаи свързани с източване на огромни суми пари във вреда на хората.

30

Христо

преди 8 години

Това е показателен случай как съдебната система не работи правилно. Като направим паралел и сравнителен анализ на различни известни дела виждаме, че хора които са причинили на практика почти никакви щети са съдени сурово а тези които са присвоили огромни суми се измъкват безнаказано. Добрите адвокати на които се плаща с откраднатите пари водят до това да се извращава правосъдието тоест на практика не всички са равни пред закона защото тези с добри адвокати имат твърде голямо преимущество в съда.

29

Христо Бисерофф

преди 8 години

Малко и е! 30 години трябваше да лежи!