121

ан

преди 8 години

най-много се ядосвам на коментиращи,които никога не са били в русия и не знаят какво става там и кои са руснаците ,,апишат само разни промити мозъци от западна пропагандаживота ми се стече така ,че имах възможност да видя и русия и запада като хоранищо по различно от гледна точка на обикновения човек и стремежа да живее по добрено за разлика от западняците ,руснаците са много по духовни хора и разбира се по малко организирани,но защо всички трябва да сме еднаквизащо им трябваха на запа

120

Анонимен

преди 8 години

До Анонименти по-добре ни обясни как е свършил Петлюра...като куче на парижкия паваж

119

България над всичко

преди 8 години

смях голям цигари сирене месо произведено в русия всичко това е пълен *** БЪЛГАРИЯ може да им запълни нишата с най - доброто бутиково качество шанс за БЪЛГАРСКОТО

118

кгб

преди 8 години

вече знаем за вас...не ставате за никакъв ***....жалки сте

117

Скобелев

преди 8 години

а чия е най-голямата територия...може би на съюзниците ама взети заедно...Русия е страната с която всички вие ще трябва да се съобразявате...анадън мо,турски мекерета ?!

116

Мишо

преди 8 години

До АнонименА ти мислиш че в Украйна не живеят руснаци или по-голямата част от украинците са нещо по-различно от руснаците или и шопите не са българи,а? Умник.Ако мислиш, че факта че едино от войсковите съединенея на Русия участващо в отбраната на Шипка е било с постоянно базиране в Полтавска обл. то това са били РУСНАЦИ.

115

Анонимен

преди 8 години

До Анонименсъюзниците са много относително понятие и ако ти не знаеш това няма кво да се нареждаме във форума,мой !

114

Мишо

преди 8 години

Написано от човек, който нищо не разбира и се коментира от съвсем неграмотни и неразбиращи хора. Да ви подскажа по-голямата част от руските заводи за хранителни и стоки за дома отдавна са изнесени в Германия, произвеждат се от немски фирми ........ айде сега опитайте се да мислите.

113

КГБ

преди 8 години

а ти забрави да добавиш ,че Наполеон и Хитлер изядоха здравия сап в Русия...ако искате можете да се пробвате и вие,днешните им наследници...искам отговорно да ви заявя ,че ще опитате същия болезнен ритник в зъбите,както и преждеспоменатите !

112

Анонимен

преди 8 години

пита "Й"

111

как се връзват само

преди 8 години

До Анониментова са глупости ,неграмотнико...пита салати "Денито"...хаххахааааааахахахаха

110

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен248мддада ...хубав пост...много показателен

109

Анонимен

преди 8 години

руската салата е много уважавано от мен ястие...рецептата и датира от няколко века ,може би от времето ,когато немците са говорили на немски само с конете си а Кейностирил и Методи отдавна са свършили своята пъклена дейност:)))

108

Анонимен

преди 8 години

До Анонименне бях прав...на русофобите не е малко а много трудно да го разберат

107

кака гърга

преди 8 години

До ескимосами на това му се вика ...присмял се хърбел на щърбел ама на русофобите им идва малко сложно да го разберат

106

българин

преди 8 години

Нормалните хора се сещат за много повече неща от водка, сельодка и пияна тьотка. Ненормалните недочовеци като самоназовалия се rusnak обаче се сещат само за тези три неща. А, да - и за "безаналогови оръжия" от рода на ултра модерния несамоходен танк "Армата", който е толкова авангарден, че дори с армейски влекач не можеш го помести от Красная площадь, както и супер-дупер хибинестия СУ-24, който е толкова Хибины, че пилотите му гледат назад с огледалце в ръка. А рублата се срина след петрола...

105

ескимос

преди 8 години

а какво да кажем за българското саламурено сирене направено от възстановено сухо мляко,което братята европейци ни го пробутват без пари а те си кльопкат само продукти направени от свежи млекца

104

Анонимен

преди 8 години

абе и черният им хайвер не е за изхвърляне

103

Анонимен

преди 8 години

От всички руски продукти и стоки за бита само водката и самоварите са с приемливо качество. Ааа и матрьошките , но те не стават за ядене .

102

някой

преди 8 години

Мили ми Смехурко,твоето писмо искрено ме разсмя, смях се от сърце цяла сутрин:"Да се простят с цигарите, алкохола, сиренето, месото..."С какво да се простят?Че руснаците нямат такива неща!Да се простят значи с: махорката, самогона, миризливата бръйндза и супата с кокали от месо?Ама няма такъв смешен плач, няма, няма!Отсега нататък украинците ще пушат само Ротманс, освен тяхната си водка ще пият също Финландия и Абсолют, ще си хапват истинско месо от Европа... все такива "гадни" неща.