16

От Дойран

преди 8 години

Те англичаните са си нагли по природа, английските туристи са не по малко нагли те смятат, че света им е длъжен и те са над всички. Трябва да разберат, че Великата английска империя е само в учебниците по история и днес даже не са ръководен фактор в ЕС!

15

До 23

преди 8 години

Бегай във фитнеса...и си пусни ТВ Атака.Не се опитвай да мислиш много :)Сипи си и един борж...и целуни портрета на Путин.

14

Анонимен

преди 8 години

ne se znaese 4e moskovcite ubivali i izvarsvali mu4enia v Irak, kadeto blizo 300 000 civilni beha izbiti pravilno, neka, pa da se vidi kolko sa na ruskata smetka

13

Анонимен

преди 8 години

А, руските?Или този сайт отново прави пропаганда- колко лоши са империалистите на Запад и колко "вежливи" са братята братушки.

12

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб 12 "След 500- годишно владеене на Балканския п-в -непокътната култура, език и религия, и население, увеличено петкратно"Ако наистина е така- България трябва незабавно да стане част от Турция. Тогава пак и отново ние ще се радваме, нали?

11

еее

преди 8 години

Този е легален тероризъм?

10

ПорЦелан

преди 8 години

Така се премахва диктатор измъчвал и убивал народа си. Дето се вика клин клин избива - срещу диктаторските мъчения - демократични!

9

Анонимен

преди 8 години

Прах в очите. Ама ние не верваме.

8

анонимен

преди 8 години

Какви глупости какви 5 лева ми те са ги пратили там да ги задължат и научат да са послушни който не слуша кютек и нещо повече ,сега щели да им търсят отговорност за това,че са правили това за което са били командировани там.

7

Ястреб

преди 8 години

Това са културните особеностни на бледоликите юдейо-християни! Няма земя по земното кълбо, където да са престояли няколко века и да са оставили живи местното население. Америките, Австралия и Нова Зеландия са много показателен пример. След 700 годишно владеене на Иберийския п-в и 500 годишно на Балканския п-в, ислямът остави след себе си *** с непокътната култура, език и религия и население, увеличено петкратно! И по темата - добре е, че не знаем всичките злини, които извършиха в Ирак!!

6

Анонимен

преди 8 години

ANGLICANITE SA HORA S DREVNA KULTURA--MNOGO SA SHTASTLIVI,KOGATO IZMACVAT BAVNO I UBIVAT HORA--TOVA IM PREDOSTAVYA OGROMNO UDOVOLSTVIE--PREDIZVIKVASHTO ORGAZAM.

5

Анонимен

преди 8 години

Като ги осъдят, тогава викай "Браво!". Засега има едни 57 млн. лири за усвояване. Нека видим резултатите, тогава ще ръкопляскаме. Само ще отбележа, че корупцията не са я открили нашите политици, в съвременния вид е известна още от Римската империя...

4

е да де

преди 8 години

Наглосаксите са силни и смели срещу слаб противник или цивилни и с такива като тях сме съюзници или това са част от евроценностите на плевела.

3

Анонимен

преди 8 години

Защо триете истината за деградиралата нация?????

2

Анонимен

преди 8 години

Ами преди година-две английски войник ошамари българче на улицата в България, доколкото си спомням си замина наказан с мъмрене.. Ей това са евро-атлантическите ни приятели и съюзници за които управляващите ни *** си продават зад.ниците

1

Анонимен

преди 8 години

Имаше и едни мъчения в абу гариб. От американци.