113

Веселяка

преди 8 години

До АнонименЯвно не си в час. В цяла Русия има два пръстена от електрически мрежи в който са включени всички централи, така че те могат да подадат ток в която и да е точка на страната си. Трябва обаче в крайните далечни точки да има опорна централа и това в Крим ще бъде довършено през тази година 400 мвт. и през следващата още толкова. Тогаво Крим ще има запас от почти 60%.

112

Веселяка

преди 8 години

До АнонименТогава защо се топим като пролетен сняг.

111

Анонимен

преди 8 години

До Веселякаруско *** на тия от крим бьлгария им се вижда като швейцария

110

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

"Велика"руссия за година и половина не можа 8 километра кабел да опъне до Крим-егати некадърниците нещастни..А иначе мнооого велики-имперски го раздават-смешници...

109

Веселяка

преди 8 години

Крим още до средата на тази година ще стабилизира енергийната си система, а през следващата ще има 60% запас. Така че не плачете предварително. Щом има хора милеещи за рода си, те ще продължават да съществуват, за разлика от нас където 80% гладуват, а останалите са крадци и продажници.

108

наблюдаващотдалеч

преди 8 години

Бил съм в рассия в най силните години на съветския съюз ! Вън от градовете мизерията е средновековна!

107

Затворко

преди 8 години

До АнонименТам са останали достойни хора, а не продажници като теб.

106

Веселяка

преди 8 години

До АнонименА ти какво си правил там?

105

До 172

преди 8 години

И кой е виновен за това? Отново ЕС ли?Или крадливата посткомунистичческа върхушка, начело с бившите ченгета и агент Сава, в Бояна.Не бъркал лай***та, които сами сме си забъркали, благодарение на руските агенти, с Европа.

104

Българин

преди 8 години

Кримчани са храбри и достойни хора - не се продават за парче хляб. Готови са да си платят цената за да останат руснаци каквито са. Не са като някои украинци - изпаднали в лудост хора забравили какви са - руснаци. Като македонците за нас - поддали се на бесовска пропаганда българи. А тези които хулят Русия на форума са едни платени писачи и чиста проба национал предатели, за пари се продават като ***.

103

Анонимен

преди 8 години

не знам за какдви "бели араби поради естествето на бензиновата им икономика говори господина под мен - може би за норвежците, чиято икономика се формира изцяло от петрол. Колкото до Сибир- топлолюбивите китайци ще асимилират тази територия, когато цъфнат налъмите. Сибир е на практика неусвояема територия за сегашното технологично ниво на цивилизацията и на този етап единствено може да бъде разработван за полезни изкопаеми.Другото са блянове на несбъднали се сор.осоиди

102

Империя на зло

преди 8 години

Където стъпи руски ботуш, трева не никне.

101

Анонимен

преди 8 години

Добре че Украйна се присъедини към ЕС та да не сме ние най-бедната държава в Европа. И ние така се надявахме че ще забогатеем ВСИЧКИ като влезем в ЕС ама забогатяха само НЕКОЛЦИНА.

100

Анонимен

преди 8 години

До ИванДефинирай "просперитет".Ако просперитет означава, картофи, разбити пътища и селяния до шия...о, да...Крим го очаква точно това.Много обичам някой, който никога не е стъпвал в Русия да ми обяснява колко са били велики и как там хората живеели като в рая.

99

До 167

преди 8 години

А сегашен Манхатън и центъра на Ню Йорк, Сентръл Парк и 5-то Авеню са на териториите на българските апахи (хан Апах е братовчед на Аспарух, който с племето си преплувал океана и се заселил на мястото на днешен Ню Йорк), които са били насилствено ограбени от американците.

98

фф

преди 8 години

има ток но стоим на студено колк о плащаме с пенсия 200лв крим ще се оправи не мислете за тях тук какво става мизерия

97

тцтцтцттцтц

преди 8 години

До veskatodorova5руски - да бе сменяйте дилъра

96

Анонимен

преди 8 години

Аз и на Украйна симпатизирам, но кравата *** там една кравешка баница и стана една....

95

кем

преди 8 години

Руснаците имат гордост и ще преживеят и това, само че ние няма да се оправим, щото сме такива гъзоблиз.ци, други като нас няма, то личи и по класациите, а сега се радвайте на американските централи или на скъпите фотоволтаици, бах ти и безродното племе, предаваме де що можем.

94

veskatodorova52

преди 8 години

До абеСАМО,ЧЕ ТОВА Е НА РУСКИ!