7

Анонимен

преди 8 години

Проблема не е във властта. Всеки хванал властта става алчен, но ако има съдебна система както в Израел да вкарва в затвора министри и президенти, няма да смеят.В България проблема е в съда и правосъдието. Законите също се правят в услуга на мафията и крадците. Борисов също е от тях, но се прави на добър наивник, а в същност е бащицата на мафията

6

Анонимен

преди 8 години

Най-неочакваното и "очаквано" събитие за 2016г от целия трудов народ е изхвърлянето от властта на пресъпниците и терористите,организирани от кликата Кобурготски- Живков, завзели и окупирали властта в БГ след 1989г,вкарването им в затвора и участието им като такива в изграждането на АЕЦ "Белене" ,"Южен поток" и възраждането на икономиката на БГ!Двадесет и пет години простотии и престъпления-СТИГА!!!

5

хммм

преди 8 години

Що за заглавие на подобна новина. Та вие сте писали само за валути и възможни фондови развития. Кое беше неочакваното събитие тук? Заглавието е откраднато от вчера Билдцайтунг, но там им стиска да напишат за възможната дестабилизация в Турция, запалването на новия нацизъм в Дрезден и искрите м/у Америка и Русия които може да се разпалят през 2016?

4

Qzeka

преди 8 години

Заглавието е за " Неочакваните събития...", а статията описва очакваните...Поне като преписвате (а вие винаги преписвате - едно copy-paste на отделно изречение и излизат още 10 сайта с преписаната новина) си сверявайте заглавията, за да не ви се получават такива глупости. Иначе старанието да ни запознаете с новините, излизащи нейде в нета е похвално. За това все още ви четем.

3

до Румбо

преди 8 години

"турска инвазия"Искаш да кажеш РУСКА инвазия (като в Украйна и Кавказ) - да, това е реална опасност за нас - Турция не е заплаха.

2

Румбо

преди 8 години

Ако догодина по това време сме живи и се плюем по форумите(на български)-значи годината ще е преминала добре.....Щото има и по-лоши варианти,като например ядрена война-30% или турска инвазия(с неизвестна,но спадаща вероятност).Ядрената война също има два варианта-с участието на Европа и без.В първия случай всичко е ясно,но във втория имаме доста добри шансове за оцеляване.А бе откараме ли до Димитровден всичко ще е наред!

1

really

преди 8 години

Що винаги се чувствам неразбрал ... :)