6

Грипчо

преди 8 години

Гриповете, както и една камара нелечими болести са се появили и се появяват от лабораториите на водещи фармацевтични компании

5

Анонимен

преди 8 години

Споко грипа поваля в края на януари, а новите цени на тока, цигарите, ракията и сланината ще ни довършат!! Дано и децата на виновниците за това ни последват

4

koprio

преди 8 години

Лъжете,аз в момента съм болен,тези антибиотици унищожават имунната система,единственото лечение е краката в солена вода и разтривка с първак,доказано лекува!!!

3

Shark

преди 8 години

Хм, лошо, грипът закъснява. А фармацевтичните компании са изгладнели, дали са бонуси на служителите и сега ко праим. Те на тоя пусти грип чакаха, а сега да взема че да закъснее. Ами ако реши да не идва изобщо, тогава?? Я веднага да махнете тази новина и да пишете че грипа идва и всички моментално да отиват за ваксини. Какви са тея новини, грипа закъснявал, кой ви позволи така да пишете!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Грипът поваля хора изнежени с изнежена имунна система които са свикнали да стоят на топло и да се тъпчат с всякакви лекарства. От 20 години не ме е хващл грип защото обичам студа, не взимам лекарства и ям чушки, лук... през зимата. А ако случайно настина не бягам да си купувам от аптеката бо.клуци, а просто тя ми избива настинката вечерта под юргана във вид на изпотяване и на другия ден ми няма нищо. Иначе и червеното вино помага срещу грипа- ха наздраве!

1

Анонимен

преди 8 години

Тогава ли ще го пуснете.92567