24

Гьобелс

преди 8 години

Голямата работа! Произведенията на не по-малките *** Маркс, Ленин, Троцки и Сталин също се продават свободно! Който е заинтересуван да ги чете.

23

Анонимен

преди 8 години

Тоя на снимката защо толкова прилича на Меркел? Да не и е незаконен дядо?

22

Анонимен

преди 8 години

"Би би Си отбелязва още, че достъпът до текста е ограничен, за да се избегне засилване на неонацистките настроения в обществото."***Тези в кой век живеят? В интернет може да се намери книгата, в превод на над 20 езика. Били ограничили текста... блажени са вярващите.

21

Анонимен

преди 8 години

"Моята борба" - библията на всеки съвременен диктатор !

20

Безпартиен

преди 8 години

Книгата в България се продава свободно, ако се погледне като историческо четиво и не се набляга само на зараждащата се идеология на национал-социализма, Хитлер разкрива много за многонационалнта Австрийска Империя и проблемите на Дуалистичната Монархия. Аз лично мога да приема някои от вижданията му, на фона на настроенията през 1910-1924 в Европа/

19

Анонимен

преди 8 години

edno dobro nachalo

18

Суека

преди 8 години

100 процента е преправяна книгата и не е това което е била в самото начало ... "победителите" променят историята както винаги им е угодно :( ! #359

17

Кукувица

преди 8 години

Спокойно- това неграмотните не ги засяга!

16

Samo minavam

преди 8 години

Само оскотял от малоумие комунист,може да формулира такова заглавие и да извади такъв извод.Там адолф,много задълбочено казва и се аргументира защо мрази евреите,казва как трябва да бъде изградена една държава,как да се грижи за сексуалното възпитание на младежите и как да мотивира хората.Нашите Тикви,може да прочетат.Е,естествено,не се харесва,на всеки.

15

Анонимен

преди 8 години

В Германия няма да има голям интерес, но в Путинова Русия ще го включат в задължителната учебна програма.

14

Анонимен

преди 8 години

за съжаление книгата автоматично се превръща в рядък екземпляр с тези 4000бр

13

Го4о

преди 8 години

Путин също е евреин. Няма лошо.

12

Ангел

преди 8 години

Всички Евро политици задължително да си купят книгата и да я прочетат внимателно защото Европа има искряща нужда от малко Нацизъм и Национализъм !!!!!

11

Гинка Хепито Брюксел

преди 8 години

До Адолф ДжуниърА кога ще отварят пак детската градина в Бухенвалд?....................................След около година, сега събират мат'рЯл:)

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен - за издаване трудовете на др Тато.ми те са издадени в пълния си обем, защо не си ги издирил и прочел досега?

9

Хитлер

преди 8 години

Липсвам ли ви?

8

Анонимен

преди 8 години

В книгата има подсказки, чрез които може да стигнете до извода защо Хитлер е решил, че Румъния трябва да върне обратно на България Южна Добруджа, макар, че е писана по-рано от това събитие. Трябва да отбележа и брилянтния ход на българската дипломация по онова време, която се задейства в перфектния момент за да се случи това. Ходът е уникален, тъй като и Германия и СССР застават на наша страна по добруджанския въпрос.

7

Анонимен

преди 8 години

"В нея Хитлер разкрива своите расистки и антисемитски възгледи"В нея Хитлер разкрива основната си движеща сила и моментите в живота си, които са го оформили като личност и са му дали необходимите тласък и мотивация да се издигне и да действа. Няма нищо общо с расизъм и антисемитизъм, казвам го като човек, който е чел книгата.

6

ДЕЛИОРМАНА

преди 8 години

Ае на бас че след 100 години в Германия ще се чете и рицитира само Корана. Този велик научен труд от Близкия Изток. Всичко дължим на него от барута, електричеството, че до ядреното оръжие. Хахаха.

5

toi

преди 8 години

ОРЯЗАНА Е ЦЯЛАТА ИДЕОЛОГИЯ НА ФЮРЕРА ОСТАВИЛИ СА САМО НЯКАКВИ САНТИМЕНТАЛНИ СТРОФИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЪБУДЯТ ЗАСПАЛИЯ ШВЕЙК.НАДЕЖДАТА Е В ПРУСАЦИТЕ И DDR.