14

Анонимен

преди 8 години

"Гущерова сия от щастие, че отново открила любовта" Коя любов? Към парите ли? Не мисля, че сега я е открила... Те Гущерови все на кифли им върви. Бащата взе една бивша сервитьорка за жена, след като се разведе с лекарка - майката на Християн. Ама сина направо изби рибата с тая чалгарка.

13

Samo minavam

преди 8 години

Този е много зле,ама много.При толкова много шантажи из улиците,как можа да намери тези,които не влизат и в наи долните класации,не ми го побира,кухата кратуна.

12

Анонимен

преди 8 години

Каква ли е кръстоската между джукест гущер и дебел варан?

11

боц

преди 8 години

Божееее, какви са тези джукеските създания?!То за страх да ги гълташ!!!

10

кати

преди 8 години

Това изказване на младата Гущерова си е направо обида за биологичния баща на детето, който със сигурност го обича и се интересува от него . Но то интересчийството до къде ли не води - още малко и ще докаже, че е родно дете на грижливия млад Гущер / ов / .

9

Анонимен

преди 8 години

1-во - нямаше нужда да казва, че присъствието му е "стабилно". Това се вижда на всяка снимка. И 2-ро - никой наистина интелигентен човек не си взима гюбекиня от село за жена.

8

Анонимен

преди 8 години

не ме занимавайте с гущераци

7

Анонимен

преди 8 години

Още от първия ден на годината ли я изтипосахте тая силиконовата? Не е добро начало

6

карина

преди 8 години

Когато човек е щастлив няма нужда от думи. Има ли нужда от думи , обясняващи това щастие то нещо не е така...

5

Ками

преди 8 години

Гущерови били " рядко интелигентни хора" А, човек като чуе снаха им да се изказва го хваща рядкото щастие, щото се знае с кой орган мисли тая. Рядно интелигентни от гледната точка на Мара - тази на едноклетъчно.

4

Отвратен

преди 8 години

Успокоих се - детето има какво да яде, и какво да облече. Иначе щях да търся номер на GSM, за пратя sms за подпомагане!!!! Айде стига с тези сълзливи тъпотии, пълна излагация, никакво сиво вещество в тази куха кифла.

3

Анонимен

преди 8 години

Това 1-ва серия.Във 2-ра той изгонва нея и малката, а сълзливи откровения как Мечо се превърнал в Прасчо и станал лош очаквайте през февруари-март т.г.Почне ли една жена толкова да хвали мъжа си - не е вярно, да знаете ;)Тя нека си внушава каквото желае :)

2

Омом

преди 8 години

Кво и?

1

Момо

преди 8 години

И?