15

Щиглиц

преди 8 години

убаво са ги посрещнали тия джебчии - със сачми и бринекета

14

Анонимен

преди 8 години

Някой може ли да разясни как може човек да се защити от крадци, без след това да е потърпевш, че им е причинил я стрес, я някакво нараняване, а ако го нападнат да го убиват и той няма точно същото оръжие (например 3 брадви и 4 ножа), а има само огнестрелно оръжие и вземе, че в уплахата си застреля някой от крадците???Божеееее, колко народ лежи в затвора само щото се е защитил и е останал жив...

13

Анонимен

преди 8 години

разрешението за стрелба трябва да компенсира липсата на смъртно наказание ,така че стреляйте по-точно!

12

койчо

преди 8 години

Време е във всяко село да се сформира въоръжен граждански отряд в помощ и на подчинение на местната власт!!! При определени условия да се стреля на месо!!!

11

Едно ченге

преди 8 години

Е, те така стоят нещата. Полицията не може да е пред всяка къща, дори и кметска да е, за това във всяка къща трябва да има пушка, така по спокойно ще се живее. Някак си е по добре с оръжие отколкото без.

10

Анонимен

преди 8 години

Дано са ги потрошили от бой.. Скапани *** крадливи!!!

9

Шарли Ебльо

преди 8 години

Братовчеди на Радж Капур,нали ?

8

АНОНИМНА

преди 8 години

Да се корегира мерника на стрелеца., да бъде санкциониран за не правилно уцелване на обекта.Поради тези причини да бъде награден от Хелзински комитет или да му се отнеме оръжието

7

Pinochet

преди 8 години

Не те не бяха от ОСМАНИЯ

6

Pinochet

преди 8 години

Понеже и ние сме демагози като ония дето казват (афроамериканци) Да кажем:Това беше група от ИНДОБЪЛГАРИ

5

Анонимен

преди 8 години

"На двамата задържани ще бъдат повдигнати обвинения, те ще останат в ареста за 72 часа."----Ама, как така! Те само са "правили опит за кражба", то си го пише! Къде е Българският Хелзински Комитет, да се възмути срещу своеволието на органите?

4

Анонимен

преди 8 години

STRELEZA NE E BIL V SASTOYANIE NA ZAKONNA SAMOOTBRANA,ZATOVA TRYABVA DA BADE SADEN ZA UBIISTVO.AMI HORATA SA POISKALI DA GO PITAT NESHTO I VMESTO OTGOVOR --STRELYAL.

3

Анонимен

преди 8 години

До Tulski"Нали разбирате, че става дума за скандинавци от норвежки тип ?!"----Естествено. И почеркът им е същият - не само в Сливен, ами и Ямбол, Пазарджик, Перник, Берковица и т.н. - насвсякъде, където има скандинавска махала.

2

svetlio

преди 8 години

Ей това е новина тъкмо за 1-ви!!!Дай боже повече такива през тази година!!!

1

ъх

преди 8 години

*** как така. Веднага ефективна присъда за стрелците. Как ще спъват работата на електората ?!