76

Анонимен

преди 8 години

Преди да пишете глупости проверете каква фирма е Овергаз каква БулгаргазОвъргаз е частна газова компания в България основана през 1992 год.Булгаргаз е държавния монополист за доставка на газ .

75

Анонимен

преди 8 години

Коментари всякакви чухме , но Сащо Дончев-не!!!Медала вероятно, има и обратна страна,нали?!Предполагам истината е някъде по средата,защото търговията с газ, не е търговия на боб ,примерно...

74

9К51

преди 8 години

До *** .. Ама на ..разбира се, че при доставки при извънредни условия на доп. количество газ, предварително не договорено се плаща 10% повече .. това е официална търговска практика. Така че стига с тази русофобия ... дори не се знае още дали "Газпром" ще изиска тези 10% или пак "ще минем метър" ...Тук има виновни и това са гнусните частници от "Овъргаз", които събират пари от хората, а не са си платили на доставчика .. те това е то бг. частник!

73

Ама на.....

преди 8 години

Ама на завишени цени.Руснаците отново ни прецакаха.Четете история неграмотници.

72

Анонимен

преди 8 години

Хаха! А дали едни хора /ненаситно алчни и с огромна власт/ не са се наточили да лапнат газопреносната мрежа на Овергаз??? Всеки печеливщ бизнес в БГ трябва да премине в "едни" ръце".

71

bulgarin

преди 8 години

Не е необходимо да си българин, а да си специалист!Живеем в ЕС и както един българин има право да участва в пазара на труда във Франция, такаи един французин има право да участва на пазара на труда в България.Осъвремени си фашисткия мозък и не бъди расист!

70

Анонимен

преди 8 години

Никога ,ама никога на руснак да не вярваш!Нима руската собственост Овергаз не е знаела и по рано да се решат проблемите?! Всичко си е една *** руска постановка!Само *** или руско *** не разбира за какво става на въпрос!

69

Анонимен

преди 8 години

С последния договор между нас и руснаците Борисов именно това искаше и го постигна премахване на посредниците ,а и те не са били в голямата си част български а руски.

68

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ Е СКЪПО ЗАЩОТО СА СЕ НАРЕДИЛИ МУТРЕНСКИ ПОСРЕДНИЦИ,АЗ НА ТЕБЕ ТИ НА МЕНЕ,И НА ТЕЗИ МЕСТА ИМА НАЙ МНОГО РУСОФОБИ И ПОТУРНАЦИ,ТЕ НИ СМУЧАТ ПАРИТЕ КОИТО ИСКАРВАМЕ С ГОЛЯМ ЗОР.ХЕМ НЕ ОБИЧАТ РУСИЯ,ХЕМ Я ЦОЦАТ,КАКТО СИ ИСКАТ.ХАЙДЕ В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ДА СЕ ОБЯВЯТ ВСИЧКИ ФИРМИ,КАПИТАЛИТЕ ИМ И ДА ВИДИМ КАКВО СТАВА,ДА ВИДИМ КОИ СА РЕСТИТУТКИТЕ И КОИ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ,АМА НЕ ВИ ОТТЪРВА,САМО ПРИКАЗВАТЕ ГЛУПОСТИ,СРЕЩУ ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА,КОЯТО МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ,НО НЯМАМЕ ПОЛИТИЦИ,ИМАМЕ ДП

67

wc

преди 8 години

sas upravnici predateli i elit sbirshtina ot izmamnici i dolni mastii pravoslavnite xristijani njama da dojivejat bjal den

66

Гого Лозанов

преди 8 години

В сайта няма плурализъм и има безумна цензура, нещо недопустимо! Подавайте жалби до СЕМ и сайтът ще бъде спрян и виновните наказани!

65

Анонимен

преди 8 години

До важна подробностважна глупост!

64

22

преди 8 години

А защо тези договори се подписват в последния момент!Овергаз не са ли знаели,че им изтича срока?Кой по света продава стока без договори,освен амбулантните.Я,не ни баламосвайте с патологичната си русофобия,която скоро ще се изпари!

63

важна подробност

преди 8 години

Само че Овергаз е 50% с руско участие...т.е. на Газпром..ха.ха Питай Волен той е работил( и все още) към тази фирма...ха.ха

62

Анонимен

преди 8 години

Коен ? Какъв е по народност та е объркал договорите ??България има дългосрочни споразумения за доставка на ГАЗ !Така е като се самопоставиха чужди лица и фирми ( а не българи ).Булгаргаз и Овергаз - една българска и една полубългарска - сключват договор ????

61

Калина

преди 8 години

Под небето нищо ново - когато атовете се ритат, магаретата теглят!Честита Нова година! Здрава и мирна!

60

Анонимен

преди 8 години

Борисов реши проблема за 2 часа и ушанките станаха смешни, не можаха да направят преврат на нова година!

59

Анонимен

преди 8 години

Това беше опит за Костинброд-2!Няма по-мръснишко племе от руснаците!

58

ЗАДУНАЙСКИРОБДОГРОБ

преди 8 години

До Тракийски орелПоклон върху праха на великий български мъченик, че в днешните времена можем да си послужим с неговото име. Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр. Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и пр., са били против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаели, че нейний камшик повече боли от турския

57

Анонимен

преди 8 години

Гадните номера на Кремъл, наречени "хибридна война" на дипломатичен език !