23

Сър Пичук

преди 8 години

Класика.

22

Анонимен

преди 8 години

АХАХАХАХАХАХА! Човек и добре да пие, умира. И възкръсва, и друг се ражда....Наши момчета, Волжски българчета. Един умира, после възкръсва, после умира друг, само за да възкръсне и те така.... Продължаваме напред! АХАХАХАХА!

21

Американски лекар ER

преди 8 години

Некомпетентни доктори...

20

Въй-въй

преди 8 години

Абе тия са пълни ***!На кой *** му хрумна,че може да ги победи!?Та това си е чисто самоубийство!!!!Утре като се напият и ще решат, че са смъртно обидени и край на предизвикалите ги!Независимо какво ще им струва...

19

Да, но

преди 8 години

Руснакът е възкръснал. Обаче умрелите в България от метилов алкохол 5-10 мъже все още не искат да възкръснат.Само няколкото 12-15 годишни ученици ще възкръснат след тежкия запой в Токсикологията на ВМА.

18

gg

преди 8 години

Това само в екс СССР може да се случи..

17

Буркина Фасото

преди 8 години

Добър вечер компанията! Приятно посрещане на новата година и весели изпразваници. Имам предвид изпразвайте чашите, вие да не си помислихте нещо друго перверзници такива. Хахаха. Ае лека и умната.

16

Ястреб Османлията

преди 8 години

Думата "руснак" вече е дигноза, а не националност!

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17 "Евааахти изpодите" *** си ТИ и шефа ти тиквун - Да не ядете свинско и винско щото ТИКВАТА ще ви лиши от лечение - същата тиква обаче яде и мези като Поп.

14

Анонимен

преди 8 години

Не е така - мъртво пияния бил откаран в моргата, а след като се събудил почнал на тропа на вратата (била е заключена). Лекарите и полицайте след като били повикани от охраната го извадили , стоплили и изпратили да си ходи. Но нашия герой решил да се върне на купона където приятелите му го оплаквали на чашка , внезапната му поява свалила в несвяст друг сътрапезник и пак се наложила лекарска намеса , което не попречило купона да продължи...

13

Анонимен

преди 8 години

Казан нищо ли не ви говори? Не, че там се раждат с казан за дестилация, а, че това е столицата на Волжска Булгария и щом са издържали толкова века с руснаците, едната водка ли ще ги уплаши!

12

Georgi

преди 8 години

I ti tova chudo shte go plashish sas sankcii I voini :D :D :D Evala na bratushkite strashni hora sa, daje ne hora a mashini. Rusia daje mai e edinstvenata naciq na funkcionirashti alkoholici zashtoto po statistika 90% ot rusnacite upotrebqvat alcohol dnevno...

11

Анонимен

преди 8 години

Добро утро!Какво добро утро, ти си в моргата!"Ами гутен морген тогава!

10

Анонимен

преди 8 години

докторите са били по пияни от руснака

9

Анонимен

преди 8 години

"Смертью смерть поправ..." - "Със смъртта си смъртта победи." Многая лета и наздраве!

8

дедо Ташунко

преди 8 години

А какво става с черният дроб? Хора, консумирайте алкохол, но си знайте мярката. Не се радвам на тези, които парадират с изпиването на големи количества алкохол. Не забравяйте, че алкохолът не прощава. Особено гибелен е за юнощите и младежите. Утре ще четем по вестниците, още колко на брой човека са починали от препиване в новогодишната нощ. На всички читатели на "Днес" - Честита Нова Година! Що се касае до тази публикацията, тя е нагласена работа и ще впечатли само примитивните креатури.

7

Анонимен

преди 8 години

Бедна ви е фантазията какви чудеса правят руснаците и в културата и в науката. Вие сте невежи. Просто невежи.

6

Уинки

преди 8 години

Гоуем! Туа и у Пеуник не го моуем! Наздауовя соудат!

5

do tulski

преди 8 години

tova ako beshe v amerika priqtelite mu shtqha da sa v morgata a ne v masata

4

Анонимен

преди 8 години

започнали са както му е реда, с водка в стакани, пашли и встретилис под сталом. Само дето и лекарите със сигурност не са били тавряз и са побързали за моргата, да си довършват; добре, че не са му развалили купона на човека с някоя прибързана аутопсия.