63

ПуткоМаФани

преди 8 години

По-добре руснаците да ти спрат газта,отколкото немците да ти я пуснат.ЧНГ,българи-юнаци!

62

Наблюдател

преди 8 години

Управниците особенно пък топ управника ББ много говорят но малко правят по този "?". Изглежда разчитат многото думи да се материализират.Обърнете внимание прибалтииските страни как без много приказки си решиха проблема!

61

До 112 ЧНГ :-)

преди 8 години

До Анонимен112 на колко ракии си ? Краварника си е добре, даже никога не е бил по добре, свинарницата ко4ината русия е на път да фалира точно като на се се се ре то ссср, има си показатели, курса на долара, курса на златото, курса на петрола, курса на Dow Jones...всички те сочат към нов фалит като на ссср, а и не е петро долар а е петро рубла защото рублата е вързана с петрола ясно?

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен105 ......Комуниста от Банкя.............Партиината от Плевен.....Шесте апартамента ,БКП + ДС......

59

Анонимен

преди 8 години

Основният проблем за управляващите ни след 1989г престъпници,терористи и *** не е руския газ,а "движението" на принудената да "броди из Европа" руска мечка...Предстои да видим каква ще е съдбата им,след като Горбачов и Рейгън са решили Европа по дължина да е от Лисабон до Владивосток ,а от известно време Обама и Путин "уточняват" и "широчината" й...

58

Анонимен

преди 8 години

Кончитите много са се активизирали. Харесва ли ви да продавате душите си за петродолари? Оперирани сте от емоционалност и чувство за справедливост. Дано краварникът фалира тази година и да си спрат субсидиите, та да осъзнаете, че основният враг на човечеството е ционизма.

57

Анонимен

преди 8 години

DOKATO ,,PREDSTAVITEL"NA GERB NE VZEME DA PRODAVA GAZA SHTE IMAME PROBLEMI.

56

Georgi

преди 8 години

Vii namerete put za bqgstvo kato ni go nahendrqt edin debel v guzovete Rusnacite zashtoto Putin nadali oshte dulgo shte turpi Tikvata I shaikata palqci v parlamenta.. To simpatii kam Balgaria, bratski nacii ama nakraq te sa poturpevshi.

55

Анонимен

преди 8 години

Някой от четиримата Василеви дали си направи труда да прочете статията?

54

До 103

преди 8 години

Абе Василев ти вярно си умствено изостанал. Какви пазари са ни взели немците? Пазарите на български автомобили в Русия ли? Или пък пазарите на плодове, каквито при тях не виреят? Голяма напаст сте това комунистите еййй...

53

Анонимен

преди 8 години

Защо комунистите нямат мозък? Който за абсолютно нищо не става-става болшевик русофил. Що за лумпeно племе е това? Явно е някаква болест.

52

Василев

преди 8 години

СеляниРуснаците продават газ на Германия с над 20 % по-евтино отколкото на "братушките" българи. Не искате ли вашите сметки за парно да паднат с 20 %!!! Ако има втори доставчик на каква цена ще ни предлагат газа руснаците. Следите ли ми мисълта селяни?!!!Агент Фостър Грант!ЦРУ!!!

51

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

В БЪЛГАРИЯ ---ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ ---УМИРАТ ОТ ЖАЛБИ ПО.... "РУСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ФЕОДАЛНО ОБЩЕСТВО".....построено ОТ Т.ЖИВКОВ И У НАС!"КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФЕОДАЛИЗЪМ"---БЕШЕ РАЙ ЗА БЪЛГАРСКАТА ЧЕРВЕНА МАФИЯ!"СОЦ--***"-----е последния стадий на.... "РАЗВИТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФЕОДАЛИЗЪМ"!

50

Boy

преди 8 години

Trea da iame ot 10 mesta vnos a i sobstven dobiv...i 15 mesta za iznos...:-)

49

таня

преди 8 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ УБЕДИТЕЛНО ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА !! ЗАЩОТО НЕ *** И РУСКО *** И ПРЕДАТЕЛ , А БЪЛГАРИН !!!!!!! ВИНАГИ Е КАЗВАЛ САМО ИСТИНАТА !!!

48

Василев

преди 8 години

Василев до самозванеца ВасилевИзлагаш се!

47

Анонимен

преди 8 години

Бигой тутуран!

46

анонимен

преди 8 години

РУСИЯ ФАЛИРА БАВНО, НО СИГУРНО И ХАПЯТ И МЪРСУВАТ ЗА ПОСЛЕДНО !!!!!!!!??!! НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ ОТ БЕЗУМНАТА ПОЛИТИКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И УСПЕХ ВЪВ ФЕОДАЛНИЯ СТРОЙ !!!!!!!

45

някой

преди 8 години

До: Номер 63 (Василев)Да, има развити държави които нямат атомни електроцентрали. Такава например е Люксембург. Люксембург разработва планове за атомна централа, обаче се отказва поради масови протести на населението и еколози.Но разбира се много развити държави имат атомни централи.Почти няма обаче развита държава в която като в България да стават редовно аварии.Дааа, уважаеми, по времето на Румен Овчаров е имало сериозен инцидент с изтичане на радиация. Обаче го обявяват след два месеца.

44

Роската Плювналиев

преди 8 години

Да ви е честита новата две хиляди и 30 година.....опа...извинете....ама нали Бойко ми каза ,че и тогава ще съм Президент затова се обърках.....да ви е честитаааа....