27

Глупости на куб..

преди 8 години

В БЪЛГАРИЯ ---ИМА РАБОТА ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!ПРОСТО ----ВЕЧЕ НЯМА "РАБОТНИЦИ"..... !НЯМА И ДА ИМА ---ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ ...НЕ ИМ СЕ ПЛАЩА НОРМАЛНО...А, ТЕЗИ КОИТО , ИСКАТ ДА РАБОТЯТ И "ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАТ"-----ИМ СЕ ПРЕЧИ, ЗА ДА НЕ КОНКУРИРАТ "МОНОПОЛИТЕ " на ДЪРЖАВАТА!"СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА" --ВАЖАТ , САМО ЗА СИЛНИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА.....ЗАЩОТО , ТАКА Е ОТСЪДИЛО "СЪДЕБНОТО ПРАВО""!"СЪДЕБНОТО ПРАВО"---ПРИНАДЛЕЖИ НА "ЕДРИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ БИЗНЕС" в БЪЛГАРИЯ!"ДРЕБНИЯ БИЗНЕС"-ДГД......!

26

До Жан Габен

преди 8 години

Доколкото знам, трудовите пенсионери са около 1 200 000.Не знам колко са истинските инвалиди.Във всеки случай, хазната хрантути поне два милиона човека, които или са фалшиви инвалиди, или не са си дали зор да работят и вземат социални пенсии, защото нямат необходимия трудов стаж.Като прибавиш и няколкостотин хиляди пълнолетни, здрави роми под 60-годишна възраст на соц.помощи, какво излиза?В страната на неограничените възможности България една трета от населението са хрантутници на хазната!

25

До 38. Без помощи

преди 8 години

Подкрепям те, но си позволявам да добавя нещо.Всеки пълнолетен, здрав човек, който иска да живее в България, трябва да може да докаже законните финансови средства, с които се издържа. С други думи, трябва да работи всеки, който няма спестени пари и за когото никой друг не е заявил, че ще го издържа /и да е доказал, че има пари да го издържа/.Има логика държавата да подпомага подобни хора, ако за тях наистина няма работа. Но у нас има няколко милиона декара пустееща държавна земеделска земя.

24

Анонимен

преди 8 години

Господин Анонимен 42 Лично аз имам като наследство колата на дядо ми произведена 1965 г. която си е напълно изправна и до 2012г. със всичко платено. Колата е в гараж и не е излизала от там вече няколко години след като той си отиде от този свят. И сега служебно ще отрегистрират кола която не се кара или да плащам гражданска за стоенето в гаража.

23

Анонимен

преди 8 години

И ЧИЯ Е ЗАСЛУГАТА, НА -ГЕРБ И НАЙ-ВЕЧЕ НА НАРОДА *** НАРОД ПРОСТА ДЪРЖАВА

22

без помощи

преди 8 години

Да се спрат помощите за ромите. Отгледахме си няколко поколения мързеливци.Стоп на помощите.

21

Жан Габен

преди 8 години

В България има 2 млн. пенсионери и 2 млн. инвалиди (по данни на ТЕЛК). Та аз седя и се чудя, пенсионер ли съм, инвалид ли съм какъв съм?

20

Анонимен

преди 8 години

Днес пропуеснахте колите които не ги караме от 01.01.2016г. служебно заличават регистрацията. Как така ще я заличат защото немап пари за винетка, гражданска и гориво и колата си стои у гоража. Все едно жив човек да заличат и после когато въскръсне отново хоп да ги впишат в регистрите . Пълно тъпотия и простотия и за пълнене джобовете на застрахователи и МВР / нали на тех след въскръсвнето на колата пак ще платаме.

19

Анонимен

преди 8 години

Изминалите години доказаха, че българския народ не е способен на активна съпротива. За сметка на това постоянно се засилва пасивната такава- напускане на държавата, неплащане на данъци, кражби на държавни ресурси на всички нива, ограничаване на важното от фискална гледна точка потребление. Всичко това постоянно задълбочава конфликта между нищожното малцинство разпределящо в своя полза невъобразими финансови средства и всички останали. Този конфликт все по-сигурно води към края на държавата ни.

18

Алтернатива

преди 8 години

В България има 2.5 милиона пенсионери.От тях сигурно има поне 10 процента по-млади пенсионери.От тези 10 процента няма ли амбициозни и смели хора които да си направят една пенсионерска партия .Ще имат пълно мнозинство в парламента и е крайно време да разкарат от живота ни тези народни изедници които прогониха целенасочено цвета на нацията в чужбина принудени да работят за чужди икономики.А тези *** да продължават да крадат от залъка на пенсионерите и работещите бедни.СЪБУДЕТЕ СЕ ПЕНСИОНЕРИ.

17

Анонимен

преди 8 години

Не говори против българския народ, на никой не му се разминава това!И защо си мислиш, че българите извън България проклинат народа и България?Политиците са виновни, не народа... Помисли пак!

16

да ви се връща

преди 8 години

До Анонимен29,дано пък господ чуе и двата млн.българи по света дето кълнат българия и нейното проклето население,живеещо като богове,аман от вашето дерибейство,дано най-после тая година си получите заслуженото,кърлежи,долни ***

15

ФАКТ

преди 8 години

Всеки българин ще извади от джоба си 4857 лева през следващата 2016-та година и ще ги даде на държавата.Издател на "касовата бележка" е Министерски съвет, времето е 2016-та година, а сметката е на база на предложения от правителството проект на бюджет за следващата година.Това показва анализ на Института за пазарна икономика.България потъна в спиралата на дефицитите и новите дългове в публичните финанси. Дефицитното харчене и трупането на нови дългове е на път да се превърне в зависимост"

14

ФАКТ

преди 8 години

Газ ще ви докарам и ще ви задължа да го ползвате, нищо че у нас е най-скъп в целия свят...21 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали, за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай.А съда,съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да *** малко преди да се пенсионирате! Здравето ще остане само в пожеланията ви за Коледа, проклети българи!И ЩЕ ВИ МАЧКАМ ОЩЕ ,НЕ МОЕ МЕ БАРНИТЕ МЕСТАН Е ЗАД МЕН ЗАД МЕН

13

Анонимен

преди 8 години

Пожелавам на народа на България една успешна, без комунизи и атакисти, Нова 2016 година!

12

Анонимен

преди 8 години

Дано 2016 г. е края на безумието ГЕРБ и Бойко !НА ВСИЧКИ ДРУГИ ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !

11

Гого Лозанов

преди 8 години

В сайта няма плурализъм и има безумна цензура, нещо недопустимо! Подавайте жалби до СЕМ и сайтът ще бъде спрян и виновните наказани!

10

червена пенсия

преди 8 години

Абе защо не се върне Гея? Пак да фалират банки, да не се строят пътища, да се вдигат детските на "индийците", да се спират европорграми, да се блокират европейски сметки, бизнеса да бяга от България.

9

Анонимен

преди 8 години

Абе дайте някакви положителни новини, че хората полудяха.Отварям руската телевизия и там хвалят България, че е на първо място в света по износ на розово масло. Чужди телевизии и медии хвалят България. Българските медии само плюят.Стига с този негативизъм.

8

pet

преди 8 години

Съжалявам да го кажа, но сегашните управници продадоха Левски, Ботев Караджата ..... един цял народ!!!!