5

Анонимен

преди 8 години

На водещо място по сърдечно-съдова смъртност сме защото *** не вярва на профилактиката и на лекарите, не започва да се лекува докато е време. Лекарства за кръвното започва да пие когато е вече декомпенсирана хипертонията, като почне да го боли главата, а не рядко и чак след първия инсулт, който обаче е и последен понякога.

4

димитър бинев

преди 8 години

а защо след като москов анестезиолог и малоумния му колега без клинична специалност зам министъра шарков не кажат ,че болници от типа на сити клиник се подиграват с тях - как се дават пари на професори и доценти след като си взимат по 2 години неплатен отпуск - /Бургас/ и тогава както д-р Контева 6 ПЪТИ КАНДИДАТСТВУВАЛА МЕДИЦИНА ще стане доцент ,как лекари специалисти взимат по малко от лекари специализанти и кой ще е този който ще работги всеотдайно за малко пари къде е контрола и кой .

3

РБ

преди 8 години

РБ - провал от всякъде. Съдебна реформа - провал, здравеопазване - провал, обещанията за Шенген - провал. А и не са вече блок щото се разцепиха. Но нищо де, в следващия кабинет посолството ще назначи пак същите или подобни хора.

2

Анонимен

преди 8 години

По добре да имаме банани и западни стоки по магазините отколкото здравеопазване, сега си го поемаме банана с кеф, джиткаме си в мола и не ни пука за здравеопазването.

1

Анонимен

преди 8 години

Това, което се случи не е за разправяне. Срам и позор.