12

Анонимен

преди 8 години

NIKOI I NIKOGA NYAMA DA BADE OSADEN--ZA SLUCAYA LESOVO SI SPOMNYM.

11

Анонимен

преди 8 години

Да отиват какво се мотате.докато аз работя чесно и се чудя как да разпределя последните 5лв в семейството.те ще вземат по 5 евро на минута да си живеят охолно.

10

Българско правосъдие

преди 8 години

Крадците да крадат повече за да има и за нас !

9

възмутен

преди 8 години

Ми кво стана с по предните групи митничари задържани митничари и полицаи на капитана и Лесово.Групата задържани вече ги забравихме от по колко души бяха и на нито една не е приключило делот въпреки че са на свобода. Чакат по подобие на делото Цветанов да мине давности се приключат поради изтичане на срока.За придобитото недвижимо и движимо имущество е е всичко на показ а отделно на имоти със собственици по морето и из страната са деца и внуци също и поставени близки .Правосъдието да се задейст

8

Анонимен

преди 8 години

Този случай е събирателен образ на всички държавни чиновници. Просто това в България е гордост да крадеш . На крадците им викат тарикати , а на честните балъци . Е и сега какво ще правим другари наследници на бай Тошо .., който казваше : - В България имам 8 милиона факири , аз им давам по 100 лв. заплата , а те харчат по 300 лв. Ето това е наследството от БКП , никакъв морал .

7

K1

преди 8 години

Zatui zabraniavaha s kameri da snimame. :-):-):-)

6

Анонимен

преди 8 години

Имат скрити пари за девет поколения на зад , трябваше някой малко даги стресне , и сега да се сърдят на себе си

5

1221

преди 8 години

прибират ги в ареста здрави връщат ги болни

4

Анонимен

преди 8 години

Щом и общинските съветници вкупом са в защита на митницата значи работата е много дебела в този град. Всички са на хранилката .

3

Анонимен

преди 8 години

Имат нужда от "почивка" и ще им бъде осигурена.Иначе не разбирам мотивацията на съда че можели да извършат друго престъпление при положение че вече не са митничари.Това е още едно потвърждение че ПРАВОсъдие в Бг НЯМА а има някаква форма на медийно правораздаване.

2

Анонимен

преди 8 години

ЕЛАТЕ И ВИШТЕ ПАЛАТИ ТИ ИМ , И ПО КОЛКО МАГАЗИНА ИМАТ КУПЕНИ , ВСИЧКО СЕ ДАВА ПОД НАЕМ, КОЛИ ВСЯКАКВИ , ОТДЕЛНО ПО МОРЕТА И БАЛКАНИ АПАРТАМЕНТИ ЗА ЗИМНО И ЛЯТНО ЛЕТУВАНЕ , НЕКА СИ ДОКАЖАТ ПАРИТЕ НА ИМОТИТЕ , ТЕ ЦЯЛЖИВОТ ОТ ЗАТВОРА НЯМА ДА ИЗЛЯЗАТ , НО НЕ САМО ТОВА , КОНФИСКАЦИЯ НА ИМОТИТЕ , ТРЯБВА

1

Анонимен

преди 8 години

"затвор от свобода"