144

Анонимен

преди 8 години

Определете датата кога да започне свалянето на БОЙКО ПЕЕВСКИ И ДОГАН ОТ ВЛАСТА.НЯМА ВРЕМЕ ВСИЧКО Е БЕЗМИСЛЕНО.

143

Анонимен

преди 8 години

Гн Борисов,престани да дърпаш държавата ни към Русия.Ние сме към Европейският Съюз и Нато.Престани дасе подиграваш със БЪЛГАРИЯ,несе прави на гламав че незнаеш на къде дасе движиш.Неможе даси през ден в Брюксел а да дърпаш за Русия.Явно напълно си омотал конците,оставка до като е време.Твоята политика нее за никъде вече.Несме гласували даси приятел със Доган и Пеевски.Ти ни излъга.Ти обеща че ще ги вкараш в затвора,а ти стана приятел със тях.

142

ДЯДО МРАЗ

преди 8 години

Новогодишен "подарък"- съвет за "Крадеца на яйца"от Банкя и обкръжението му от номенклатурна престъпна ***,вече 25 години съзнателно унищожаващи държавата и народа ни:1.Единствено реален капитал -това е знаещ,можеш и с опит честен , отговорен и съзнателно трудещ се човек.Единствено ТОЙ може да ПРОИЗВЕЖДА И ВЪЗПРОИЗВЕЖДА! 2.Правилната формула е "Стока- Отчет на реализираната стока-Стока ПРИМ"- отчитат се Стоките,а не Отчетите

141

boi

преди 8 години

BRAVO BOIKO,BRAVO...

140

Bandi

преди 8 години

Za koe vi se mesi turkiyeto - za ofshorkite v zarnenata rekolta na dobrudjata li? Za ofshorkite v elenergiata li?! Za ofshorkite v benzina li?! Za ofshorkite v imotnata karta li?!

139

матросчето

преди 8 години

До AntonА как си оживял с този върл антибългаризъм робска душо, не лъжи - или си се навеждал на всеки или си се оженил за рускиня ИЛИ, КАТО ЕДИН ПРИЯТЕЛ С ДВАТА ПРЪСТА - като го попитах, чекай бе, нали беше комунист, че и партиен секретар - той с високо вдигнато чело, ама точно като теб сега, отговаря - АЗ БЕХ ПАРТИЕН ЧЛЕН. ЕТО ТОВА СТЕ РОБСКИТЕ ДУШИЦИ И НЕ КРИЙ РОДАТА СИ, ще те намери гладния народец, споко.

138

маймуната

преди 8 години

Обзалагам се че ако Путин п.ръ.дне -така нареченият политически елит в БГ ще се на.се.ре...Ха на бас.... а това си е чисто човеческо качество-случва се на всеки индивид-хахаха

137

Б.Б.Б.

преди 8 години

Не пия,не ям сланина,Турция ни се меси!Оня ден се видяхме с аверчето Доган за по наздраве с гарнитура сланинка от свинетката.

136

Анонимен

преди 8 години

Борисов тих, но твърд с Турция, no s mek i visnal s Yujnia potok

135

Anton

преди 8 години

До матросчето.Първо не съм се подмазвал нито на комунисти нито на капиталисти.Второ вие *** никога не ста търпяли чуждо мнение и като нямате аргументи започвате с обидите. Няма да ти слизам до нивото.Трето тия милиарди за Белене, К..Т..Б.. както и обществените поръчки за Пеевски ги плащаме ние данъкоплатците, а после и децата ни с новите дългове. Ти явно не си данъкоплатец и тази тема не те вълнува. А що се касае до цирка представлението там е по истинско от пиесата с родолюбеца Доган!

134

Ха наздраве!

преди 8 години

Поздравявам премиера ви с песента "Тихо ми пази" (Р.Т.Ердоган)

133

матросчето

преди 8 години

До AntonАнтоне, Антоне - толкова си жалък - иска ти се да вЕрваш за агентите, но малко грешиш - всите българи , освем теб и другите купени, всите ли са агенти - отивай да работиш в цирка, там ке ти поверват, повече не е необходимо да ти се говори, ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК СИ СЕ ПОДМАЗВАЛ НА КОМУНИСТИТЕ, смех о залата - да знаеш, предател един път, е вечен предател - това го знаят и настоящите господари и бързо ще те захвърлят, да знаиш.

132

БАБА КУНА

преди 8 години

СМЕШЕН ТА ЧАК ЖАЛЪК Е ЦИРКАДЖИЯТА ВИНЕТУ.

131

Този,Onzi

преди 8 години

Малък ама корав! :))

130

Anton

преди 8 години

Хубаво е че политиците казват че Турция не трябва да ни се меси. Но същото прави и Путин с няколко стотин агента, няколко парти клакьори, няколко банки като ВТБ, замесена в кражбата на К..Т..Б.. Странно но по отношение на Русия цари ослепителна тишина от корумпирания ни елит. Защото Русия може да провежда политика си в България само с корумпирани политици ментета защото са лесно манипулируеми. А народа само плаща сметките под формата на нови и нови дългове - ту за Белене, ту за К..Т..Б.. ...

129

НО

преди 8 години

Бойко май си премести парите от турските банки в Швейцарски ?

128

матросчето

преди 8 години

Ана разрушителите, само едно ще кажа - вас ви чака народен съд, но не такъв като 44 та, защото тогава са изпълнявали заповеди на Франция и Англия - съд на разорената държава и на народа, стигнал дъното на мизерията.

127

матросчето

преди 8 години

А за Доган ще кажа само едно - ашкосум аркадаш - ти единствен се осмели до произнесеш съчетанието - НАЦИОНАЛЕН СУВЕРЕНИТЕТ - другите политици, така са зяпнали Запада, че вече и думата България не произнасят.

126

матросчето

преди 8 години

А знаеш ли г-н премиер, как армията стана силна - един приятел ни разказа тук в кръчмата, как Русия ни е помагала и след освобождението от турско иго, и след 44 та - много елементарно - въоръжавала ни е , обучавала ни е - БЕЗ ПАРИ. Спомням си един туркоман говореше във форума, че сме платили тонове злато на Русия, след освобождението - а бе ***, от къде го взе бе, нали и парите ни са ги печатили в Русия, егаси мършите - цапат всичко свято. Е па това е, елементарно Уотсън.

125

Анонимен

преди 8 години

Е, кво стана сега! Анкара така ги сгъна тези двамата оратори - Борисов и Местан, че трябваше Доган да се намеси от сарая и да ги изкара от зависимостите, стреса, страховете им и притеснителните задачи, които Анкара им поставя.. Поне за Бойко бе твърде трудно и отговорно да каже същото на Давидоглу, преди Доган да се изкаже по въпроса.Направо трябва да му благодари! Не публично, разбира се.Защото е премиер.