14

един турист

преди 8 години

Преди 1 месец посетихме със семейството Скопие, Охрид и Битоля. Особено Охрид беше завладян от БГ-туристи. Екскурзоводката-охридчанка сподели, че градът живее благодарение на българските туристи, и че повечето нови къщи са построени именно от постъпилите от нашите туристи пари. Чувствахме навсякъде в Охрид уважението на местните, за разлика от Скопие. Смятам, че трябва да се гордеем, че сме желани гости, което също показва, че не сме най-бедни на Балканите.

13

тя

преди 8 години

Оставяме парите си масово в Гърция ,Турция , Сърбия...

12

ние

преди 8 години

Грешка: вместо "а разлика от нашите съседи - гърци, сърби, турци и македонци", четете: "а разлика от нашите съседи - гърци, сърби, турци и румънци".Македонците са си българи.

11

Ние

преди 8 години

За разлика от нашите съседи - гърци, сърби, турци и македонци, ние в много по-малка степен от тях сме националисти. Затова те се разширяват териториално за наша сметка (Западните покрайнини, Македония, Беломорска Тракия, Югоизточна Тракия, Северна Добруджа и др., а ние продължаваме да им слушаме музиката и да ги наричаме "братя". Скоро очаквайте това да се случи и с Родопите, Лудогорието и т.н. по кипърски сценарий. А ние режим лентички и нехаем.Само вижте Турция как си пази интереса с кюрдите.

10

BG

преди 8 години

Как пък един път не съм видял сърби или гърци да слушат българска музика? Ние винаги сме били чуждопоклонници. Затова и съседните нам служби използват музиката като проводник на влияние. Същите тези служби "наредиха" братята ни от Македония за има няма 40-50 години...до степен да ни мразят до смърт. Брат да мрази брата..,а тук ми пишат, че сърбите били добри и братя.., не, те винаги са ни били врагове в исторически план. Но който не се учи от историята, се заличава от нея в бъдеще.

9

1111

преди 8 години

Ходят там, където се пуши. Като и там забранят пушенето догодина няма да ходят. Ние ще сме на домашно, защото никой не е луд да дава луди пари за заведения и да не може да си запали една цигара.

8

Анонимен

преди 8 години

Вземи ти да прочетеш! Точно това искат всички, затова унищожиха Югославия. Трябват им малки, слаби и враждуващи помежду си балкански държави и го постигат. А ние вместо да се държим заедно и да си отстояваме интересите им позволяваме да ни мачкат. Щастлива Нова 2016, братя сърби и дано да се събудим и да си помагаме повече!

7

До 6

преди 8 години

Я прочети колко пъти са ни предавали сърбите в последните 130 години!И на турция и на русия са ни предавали.Винаги нож в гърба са ни забивали - запомни го!Иначе народа не е лош- веселяци, работливи и горди хора.

6

Анонимен

преди 8 години

Бедни сме били, пари сме нямали ...

5

Анонимен

преди 8 години

Весело посрещане на всички! Аз също много искам да посетя Белград и се надявам другата година да успея. А за бомбардировките, това беше най-голямата грешка на политиците ни от съвременната история! Как гърците успяха да запазят неутралитет, а ние не?!

4

Метълче

преди 8 години

До NOrdНе бъркай фолка с чалгата.Сърбите много държат на своята музика, и особено на "живата ***". Бил съм на сръбска сватба и мога да ти кажа че е супер. Няма чалга и простотия, и всичко е лайв.

3

Димитър

преди 8 години

Не си заслужава, миналата година бях там, единственото което си струва да се види е крепостта Кале Мегдан, музеят на Никола Тесла и старата улица с кръчмата 3 Шешира. Катедралата им с която се гордеят е бледа сянка на Александър Невски. 1 ден е достатъчен за да запомниш Белград с добро, после всичко тръгва надолу...

2

анонимен

преди 8 години

никой да не забравя че ам самолети летяха над българия на път за белградда хвърлят бомби да не го забравят и българи и сърби сега отиваш при комшиятада ядеш и пиеш

1

NOrd

преди 8 години

простотия, проста музика за прости хора