8

Идеалист

преди 8 години

Да не извърта въпросът към домашната ракия. Това, с което се отровиха тези мъже, не домашна ракия. Това е подправена ракия с използване на откраднат от някъде технически спирт - метанол. Това е алчност и простотия съчетани в едно! Магазините ни са пълни с подправени и фалшиви храни - мазнини - Палмитин, който е нефтен продукт. Официална алчност и простотия, която е стимулирана от държавата! За тях плащаме ДДС и искат и нов данък!

7

Анонимен

преди 8 години

Коментар 1 е много точен!А заради ваксините спряха предаването на Валя Ахчиева, защото тя всъщност доказа, че тези ваксини нямат сертификати, френската страна казва в прав текст, че не носи отговорност за тях, защото производител е Турция. Ама нали нашата държава е много демократична, та истината е много неудобна

6

Шварценегер

преди 8 години

Великите финансисти, тези брилянтни български гробокопачи, не разбраха ли че от "акцизи", изнудване с всевъзможни данъци, такси, свиване на разходи, закриване, орязване, бюджет НЕ СЕ ПЪЛНИ. Бюджет се пълни когато имаш реално производство, реален туризъм, генерираш реални приходи и СПРАВЕДЛИВО ги разпределяш в обществото. Какво индустриално производство имаме? Какво селско-стопанско производство имаме? Кой обира печалбата от туризма? Че ракията ви е виновна пак..

5

Предлагам

преди 8 години

Алкохола и цигарите и чалгата трябва да бъдат забранени със закон! И употребата и разпространението и им да се преследва наравно със всички останали наркотици. Който бъде хванат със алкохол или цигари и ли да слуша чалга, да полага обществено полезен труд в строителството на инфраструктура, почистване на населените места, работа в селското стопанство.....също така превъзпитателно обучение.Само така може да се намали лошия човешки материал, и да се подобри гена на нацията.

4

Анонимен

преди 8 години

От домашното производство са тръгнали много фирми за алкохол в света

3

въздържател

преди 8 години

който може да си пече ракия и прави вино и да си го пие, не да го продава.който не си произвежда - да си купува. така вероятността да умре е по-малка, ще подкрепи родното производство и като цяло ще се намали консумацията , а от там и трагедиите с пияни шофьори.

2

Анонимен

преди 8 години

Първият коментар е напълно прав! Напитката, която са пили въпросните хора, няма нищо общо с ракията, която масово си варим по казаните и е много по-близка до това, което се продава по магазините! Някакси много мистериозно се натровиха тези хора баш преди законът да се разгледа на второ четене. Не казвам, че е умишлено, но да хвърляш вина върху казаните, където се вари масово, е смешно, жалко и е като онази приказка за вълка, дето си търсел повод да изяде агнето.

1

парцуцко

преди 8 години

Браво,човек от народа.