13

Анонимен

преди 8 години

Еи другар вземи затегни дисциплината, а стига с тези нови данъци. Ако всичко минаваше реално и се заплащаше ДДСто то най вероятно бюджета щеше да даде шансове за нови разходи.А насочи поглед към вносовете и износите, горивата и луксовете - защо не сложиш праг на допустимите стойностите за фирмени активи.А не всеки път да налагаме новите данъци на микро и малки фирми или така е по леко.Вижте колко е "доходоносно" и "лесно" вече в БГ да се прави бизнес.Бутнеш ли малките - буташ пазара.

12

Майк

преди 8 години

Не ми харесват действията на хората от РБ. Те говорят за реформи и справедливост, но това не е което правят. Всичките им реформи се свеждат до това да се постави техен човек на ръководната длъжност - както е проваления опит с Цацаров, приватизации или казано по друг начин отнемане на публично имущество което работи за хората и предаването му в ръцете пак на техен човек и другото е постоянно въвеждане на изсмукани от пръстите данъци, такси, налози и т.н.

11

Silber

преди 8 години

Tesi menteta sa out.

10

без майтап

преди 8 години

100 грама чипс съдържа 35 процента мазнини и има 555 калории. Тия искат да ни уморят с нездравословни храни!

9

иванов

преди 8 години

Горанов, увеличи им данъците и измисли нови за тази *** червени каскети!

8

Анонимен

преди 8 години

До до мислещАми то отдавна е ясно, че ГерП не могат да понасят РБ по чисто кадесарска линия.Много добре знаеш, че при първите е фрашкано с комунистически доносници и мутри с манталитет на партийни треторазрядни секретари.Проевропейската им маска е само за да усвояват парите от еврофондовете, а иначе са си верни на Москва.И сега, след като дръпнаха каишката на Доганя от Кремъл, всичко си идва по местата.

7

студент

преди 8 години

Какво е чипс?

6

conservator

преди 8 години

Коментар 6 е мой

5

Анонимен

преди 8 години

отново ГЕРБ легитимират начин за източване на фирмите легално. Плащаш ДДС-то с парите на фирмата и го записваш имота за лични нужди. за какво ти е да декларираш печалба или средства, върху които може да се наложи запор, като можеш да си купиш един служебен джип и докато трае делото ти да си го изконсумирал на 60 % съвсем законно. Жалко че никой няма да чуе моите думи.

4

conservator

преди 8 години

ако някой бизнесмен реши да ползва апартамента закупен със служебни средства първо трябва да плати данък печалба, освен ддс,

3

Мислещ човек

преди 8 години

Жал ми е за Москов.Предаде своите, ритан от чуждите...застанал с поза чупка в кръста пред Биг Боса...

2

Анонимен

преди 8 години

ot kade vi sabira tikvata

1

ha-ha-haaaaaaa

преди 8 години

Браво,само данък''гипс''.