24

пр

преди 8 години

Ами бъдете така добри да изпратите в ЕС и данни от какви семейства са тези деца.Все пак не може да се дават средства по стотици програми без никой да контролира къде отиват те.Моята заплата е по-малка от помощите им.За какво говорим.Съжалявам, но в крайна сметка,ако трябва няма и да раждат, след като не могат да ги издържат.Никой не е длъжен да лишава собствените си най.много две деца, за да отгледа 302.Все пак минаха 25 години,поне да бяха научили как се използва презерватив, ако не друго.

23

До 22

преди 8 години

Всички са ромчета.Затова мисля, че онези, които искат автономия за Кърджали,трябва да са готови да вземат със себе си турчеещия се етнос и чак след това да претендират да откъснат част от територията на ЕС. Халал да им е, ако ще вземат с тях всички онези, на които даваме по няколко милиарда годишно под формата на социални помощи, още по половин милиард за детски надбавки и незнайно по колко общо за платено майчинство и за издръжка на децата им в соц.домове, а те ни отвръщат с кражби и зулуми.

22

Анонимен

преди 8 години

Аз лично искам да знам колко са ромчета и колко българчета ?

21

Анонимен

преди 8 години

Такива са социално-битовите особености на етноса.

20

Неа

преди 8 години

Ти остави , че не сме 7 милиона , ами само в Бургас са хванати над 1000 бежанци . Хванати ! За другите градове не се води статистика .... Но така като гледам, ако и тях сложим потъваме ...доста по скоро от предполагаемото ...

19

Неа

преди 8 години

Като не ползват презервативи или противозачатъчни , защо не вземе да си го изкарва преди да свърши ?! М ???!! И това е вариант , нищо че и той несигурен. ... Но все пак ... Някакъв метод ... Наченка на мисъл...

18

българин

преди 8 години

искаме хора без образование, без професия, без имущество да бъдат кастрирани след първото ражданене можем да храним тези търтеипо едно дете им стига даже е много

17

GJ

преди 8 години

Тези с предотвратената съдба просят по улиците и светофарите. Кога ще се спре насърчаването на разплода на ***?

16

От София

преди 8 години

Аз мисля, че цифрата е пного по голяма, защото само в нашият ромски квартал, поне пет- шест от комшийте си изоставиха новородените още в родилното! Проблема е такъв, че помощете вече са малко, а те противозачатачни или презерватив не използват и дефакто ромската раждаемост не е намаляла!!!

15

tih velikan 681

преди 8 години

Po prostichko sa neshtata.Glas za panica leshta.Kolkoto poveche glasove,tolkova poveche leshta.Drugo e reshenieto sushto.Vmesto 251 deputata,da sa 60 primerno.Statistikite che sme 7mln sa luji,za da opravdayat chisloto 251.Ot tam tryabva da se pochne i da se stigne do zatvor za bezotgovorni roditeli!!!!!

14

Ястреб Османлията

преди 8 години

Аз да полагам толкова труд да ви правя деца, та да ви не изсъхне родата българска, вие да ги изоставяте по родилните! Срамота!!

13

Анонимен

преди 8 години

Няма санкции просто. Както всичко в България. И да удесетворим бюджета на социалните институции, все тая! Утре същите майки ПАК ЩЕ РОДЯТ и ПАК ще ги оставят. Хващате родителите и работят принодително или влизат в затвора. Всеки месец от заплатата им се, че това дете да получи нормален живот. Ама какво приказвам. По-важното е да гледаме мелодрамите на МЕстан и Доган и на дебелия глиган и на КТБ, отколкото да си гледаме народа, нали така другари и другарки от старо и ново поколение.

12

Анонимен

преди 8 години

Да ги продават в Гърция, хем пари ще получат, хем няма да занимават държавата. Нали така, братя *****. Сложих си сам звездичките.

11

Неа

преди 8 години

Няма как да стане . Веднага ще се надигнат феновете на интеграцията , защото тук се засягат интересите не само на ромите , а на всички по веригата .... Затова никой няма интерес нищо да оправя ... А още по малко сега когато се чачак пари и от евро проекти . Единственото жалко в цялата работа е че всичко е проформа - от документацията до държанието при проверки ....

10

Неа

преди 8 години

Ами .... ползата за тях в цялата работа е отчитането на дейност на доста институции . Като започнем от Закрила на детето , Дом майка и дете , после някое ЦНСТ . Ако се окаже че детето е с увреждания или умствена изостаналост ( а те повечето са такива , защото се сети как живеят родителите ) ... посещава и ЦОП , по късно ЦСРИ . Междувременно в детски градини и училища се откриват щатове за психолози , логопеди и ресурсни учители заради тях . Е хайде кажете как да спрат политиците всичко това ?

9

tih velikan 681

преди 8 години

Kakvoto i da napishete vse shte ste pravi.Ako zadulbochim analiza shte sa vinovni mnogo politici ot Ivan Kostov nasam,ne e izgodno vse nyakomu ot politicite.Kak romite se integrirat USPESHNO v Uk,De,Fr,It,Isp.,a u nas nemojelo...prosto ediniyat ot variantite da lejat v zatvora i kazah 5g ot tam da rabotyat za da izplashtat izdrujkata zdravite roditeli,a ne nie danukoplatcite.No koi shte chue tova??Tiya ot upravnicite nemogat durjavnite administracii da kontrolirat,Sud,MVR,Zdrave....pa kamo li..

8

маминка

преди 8 години

До tih velikan 681Затвор ли? Що, за да ги храним ние, които работим ! Айде няма нужда ! За мен решението е едно - остави ли дете - вържете и тръбите, роди ли трето мангане ( ако и да си ги гледа ) - вържете и тръбите ! Няма оправия иначе. Ние работим за да ги храним. Народили са по 9-10 парчета и цоцат само помощи от държавата. След 15-20 год. по улиците тук там ще се мяркат бели...

7

Анонимен

преди 8 години

Каааааак пък веднъж не сме на първите места в някоя положителна класация бе....... Е така, за разнообразие...

6

Антисоросоид®

преди 8 години

Бебетата от защитения етнос ли са?

5

Аз

преди 8 години

изоставиш ли дете - кастрация, да не създаваш повече!