26

mil

преди 8 години

За съжаление Unufri е прав(а) - не може да се оставя храна, непроверена от контролни органи и вероятността някой да сложи нещо развалено или дори отровно не е малка. Друг е въпросът, че тези хладилници се махат точно от служителите, които всъщност би трябвало да имат грижата да няма граждани, стигнали до положението да оцеляват с чуждите остатъци .... но, в ТАКВА държава, такива управляващи ...

25

Анонимен

преди 8 години

Махат ги, за да си измият ръцете. Ако някой се натрови и умре всички ще обвинят институциите. "Защо го допуснахте! Оставка!" и т.н. Нямаше нужда от такова кардинално решение. Можеше да има правило да се слагат само продукти с ясно написан срок на годност примерно. И въпреки всичко има психопaти, които може да решат да отровят някой. Все пак трябва да се помисли за алтернатива на идеята.

24

Васил

преди 8 години

Едно съвсем нормално изкривяване в държава с регресирали умствени възможности. Кой контролира качеството на "храната" в контейнерите, в които ровят просяците, социално слабите и част от възрастните хора? Когато добрите хора станат предмет на преследване и подигравка, значи имаме проблем.

23

депутат

преди 8 години

Хайде сега какви са тези неконтролиоани дарения. Затова имп Бьлгарската коледа и прочие всички средстаа трябва да минават през мен

22

Shark

преди 8 години

До 25. В тази връзка аз предлагам за започнем да пишем коментарите си така: ******** *** **** ************** *** ********* ***** ****** ** *** ****** ******* и т.н. Какво ще кажете?

21

Анонимен

преди 8 години

Още малко ще гадаем написаното по брой звездички

20

Shark

преди 8 години

Я, откога "***" е *** дума и е със звездички, а как да наричаме това, което хвърляме в контейнерите!! Прекалявате с тази цензура, преиначавате постовете.

19

Shark

преди 8 години

И какво им пречи!! Може би храната по контейнерите за *** е по-чиста. Мизерници

18

Анонимен

преди 8 години

Нормално. По-добре да отвори кухня, в която доброволци да готвят ПРЯСНА храна. Нали някой като се натрови, пак ще реве някой пред медиите.

17

Unufri

преди 8 години

До 18: Когато някой рови в кофа за *** и яде храна от нея, той си носи сам отговорност за последствията (не коментирам, че го прави по принуда и не е редно да се стига до там)Когато ти предлагаш храна на някого, точно ти и никой друг носиш отговорност, ако нещо се случи. И на второ място общината, която е позволила на лицето Х да сложи хладилника с храна.Представи си, че някой психопат сложи храна с отрова за мишки в хладилника!? Не може анонимни хора да слагат храна там.

16

до 16

преди 8 години

100% си прав. Това с тези хладилници е пълно безумие. Освен това доста общини се грижат за бедните и възрастни хора, ако имат нужда от пари да си разширят програмите, да ги отворят за дарения и доста хора ща се отзоват.

15

Анонимен

преди 8 години

Целта на държавния служител в България е да се държи арогантно с всички, да имитира вършене на работа и да уреди ако може още някой роднина при него та заедно нищо да не правят и да взимат заплата! Бедните за които е храната, ако няма тази витрина ровят в кофата за *** - там може би всичко с храната е наред! Инспектирана и проверена от тези гении на простотията!

14

Анонимен

преди 8 години

В ЕДИН СУТРЕШЕН БЛОК НА ЕДНА МУТРЕНСКА ТВ ДРУГАРЯТ ГОРАНОВ ОТ СЕЛО ГОРАНОВО КАЗА ЧЕ 95 % ОТ ЕВРО ФОНДОВЕТЕ БИЛИ УСВОЕНИ РАЗБИРАЙТЕ ПРИСВОЕНИ! ВИЕ НЕЩО ДА РАЗБРАХТЕ ОТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ ЕВРО УСВОЕНИ? ЩОТО АЗ НИЩО НЕ РАЗБРАХ! ПО СЪЩЕСТВЕНОТО КОЕТО РАЗБРАХ ЧЕ ЕДНИ ХОРА СТАНАХА МИЛИОНЕРИ А ДРУГИ МИЛИАРДЕРИ. КОЛКОТО ДО ХЛАДИЛНИЦИТЕ ЗА БЕДНИ И МИЗЕРНИ ХОРА ТАКИВА НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАТ. А ЗНАЕТИ ЛИ ЗАЩО? НЕ ЗНАЕТЕ? Е КАК ТАКА ДА НЕ ЗНАЕТЕ? АКО СТЕ ЧЕЛИ ПЛАНА РАН-ЪТ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ!

13

Unufri

преди 8 години

Утре-другиден някой като се натрови от плесенясала храна, пак ГЕРБ ще е виновен (и лично Бойко Борисов може би), че не е упражнил контрол. Хейтърите ще мразят винаги и винаги ще сочат с пръст всеки друг, но не и себе си. Ако господина с хладилниците иска да бъде наистина от помощ, а не да се прави на жертва, да организира така нещата, че всичко да е законно и най-вече безопасно! Например, може да регистрира кухня за бедни и хората да носят провизии, вместо сготвени манджи.

12

За СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВ

преди 8 години

ОТВРАТИТЕЛНО И ЦИНИЧНО Е ДЪРЖАВАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ И, КОИТО СЕ ИЗДЪРЖАТ С НАШИТЕ ПАРИ ДА НИ ПРАВИ НА МАЙМУНИ И ДА СИ ИЗМИСЛЯ БЮРОКРАТИЧНИ СПЪНКИ, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА АБДИКИРА ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ... НИМА Е ПО-НОРМАЛНО ДА СЕ РОВИ В КОФИТЕ ЗА СМЕТ, ОТ КОЛКОТО ГЛАДНИЯ ДА ПОСЕГНЕ КЪМ ОРГАНИЗИРАНИЯ въпреки ДЪРЖАВАТА ХЛАДИЛНИК? Държавата АКО ИСКА ДА ПОМОГНЕ , ДА ОРГАНИЗИРА САМА ИЗХРАНВАНЕТО НА БЕДНИТЕ И ГЛАДНИ БЪЛГАРИ! Къде е Социалното мин-во и за какво си раздават ЗАПЛАТИ ТАМ???

11

Инспектор

преди 8 години

До ХА-ха-ха Политиката на ГЕРБ тук няма нищо общо скъпи ***.Това са изисквания на европейското законодателство.Какво може да се направи?Такива хладилници да има само непосредствено до заведения на ОХ и да се зареждат само от тях.Тези заведения се контролират от БАБХ и носят пълна отговорност за качеството на храната.Не може граждани и деца да оставят там храни.Това е много опасно.Разбра ли,чутун ?

10

Членска карта №7

преди 8 години

до 10Преди 40 и повече години, ако не се лъжа, от пакетирана Кока Кола(случайно забравена тук и там) се помина доста народ в Япония(ако не греша)!

9

tih velikan 681

преди 8 години

Ideyata e prekrasna,no naistina tryabva po nyakakuv nachin da se kontrolira.Durjavata MOJE DA STIMULIRA VSEKI MALUK MAGAZIN,KOITO KONTROLIRA TAKUV HLADILNIK DA MU SE NAMALYAT DANUCITE I DORI DA POLUCHAVAT PREFERENCII KATO KANDIDATSTVAT ZA FIRMENI KREDITI.BRAVO NA CHOVEKA ZA GRIJATA!!

8

до 9

преди 8 години

Аз лично си представям дарения само от пакетирани храни с ненарушена опаковка. Не допускам, че някой ще остави начената кофичка кисело мляко, например.

7

Членска карта №7

преди 8 години

Доста е спорна тази идея! Като знаем що изперкал народ се навъди, кой ще гарантира какво се оставя в хладилника!??? Кой ще носи отговорност, ако някой умре след консумация на дарената храна!??