12

разбирача

преди 8 години

тук наистина се прави сравнително лесно бизнес, стига да искаш. Като не може или не искаш, няма да стане. Друг е въпроса че тук се правят други неща още по-лесно.

11

Анонимен

преди 8 години

Вероятно това се обяснява с факта, че тук можеш да правиш каквото си искаш и никой за нищо не може да те осъди.

10

Кумчо Вълчо

преди 8 години

Има една поговорка:"Сам се Пръдльо хвалеше,никой не му захваляше." Така и при нас стана.Това, да се рови човек по кофите щом е бизнес !

9

Опа

преди 8 години

Ако в света има 45 държави - новината е вярна!

8

Анонимен

преди 8 години

Хахаххахахахаа вие болни ли сте бе. Сънувате ли ги тия хуморески. Малиии 45та. Скоро ще надминеме САЩ побпроизводство на царевица нали. Ето ви и една новина да пишете - България 2ра по прираст на населението след Китай. Майко мила неудачници. Гледайте сеир хорааа. Ей драскачи ако нямате за какво да пишете онанирайте, не пишете глупости

7

:)

преди 8 години

Аааааа хахахахахаааааааа! :D

6

Анонимен

преди 8 години

На нас класациите , не ни греят.. Вече никой не вярва на тези класации..

5

Анонимен

преди 8 години

Забравихте да пишете къде е в класацията Великая Русь...

4

Щиглиц

преди 8 години

забравихте да пишете че списъка като цяло е от 45 позиции

3

Анонимен

преди 8 години

Преди 2009 (когато Тиквата заграби властта) никой не искаше да работи в администрацията.най-качествените специалисти бяха в частният бизнес. Заплатите там бяха в пъти по-високи от държавните.После какво стана?Никой не иска в частните компании, всички са на "хранилката" в държавните структури.Заплатите на чиновниците са по-високи от тези в часният сектор.КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ?!ВСИЧКО Е ЯСНО.

2

gost

преди 8 години

Както е тръгнало ще идем на 100тно що ли ми когато конкуренциата разбере какво е честен бизнес а не като някои *** да бият цените надолу да имат малко работа и да са велики с тия де не мога да ги понасям пресен пример е една комшиика отива при конкуренцията със внука си те я лъжат по наш адрес яко оная понеже глупава се не усеща и кои им е крив мислите ние ми да си дроби там дето го е сърбала да *** явно така им изнася има господ и за нея за всеки влак си има пътници

1

Анонимен

преди 8 години

45-та ама някой друг път......105 по-става.