26

Светлана

преди 8 години

Малък,но качествен и демонстративен шут в топките.Заболя ги!

25

Анонимен

преди 8 години

Защо са ни самолети нали турските ни пазят !!!

24

Рамбо

преди 8 години

За сега сменихме фирмата която ремонтира самолетите. Време е да сменим това позорно име на българска авиобазата- "Граф Игнатиево" с нещо по българско.

23

Анонимен

преди 8 години

В Граф Игнатиево е американска база

22

Анонимен

преди 8 години

BG... stana edna GOLIAMA tragedia... Jalko za istoriata ni,, jalko za naroda i vsichko tova blagodarenie na nashe prodajnici.. DEPUTATITE !

21

руско качество

преди 8 години

От 1971 година до сега ВВС на Индия са загубили 482 от общо 872 изтребителя МиГ руско и съветско производство, заявява пред парламента индийския министър на отбраната Ентони. В резултат на катастрофите са загинали 172 летци и 39 мирни граждани. Причините за авариите и катастрофите са поради откази на техниката.

20

ДНЕС има

преди 8 години

статия:Когато пияни руснаци сглобяват култовата УАЗ-каЛоши заварки, луфтове, ръжда, даже забравен залепнал електрод. ...Това дава много отговори по посочената тема!

19

Чекист

преди 8 години

Този велик ден ще става ли национален празник или не?! Все пак това са 2 двигателя на Миг.Едно време това беше не новина, а в реда на нещата. Сега стана направо събитие на годината за България.

18

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПоляците са пияници, а руснаците даже не са и чували за алкохол.

17

Анонимен

преди 8 години

До брейщо пускаш невярна информация? за пари ли?

16

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен 27И Путин купува по-скъпа и по-калпава стока от българската и забранява на *** да почиват в България... - това е нашият отговор... - малък, незначителен, но да го заболи...

15

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Плевнелиев и Митов са изпратили новогодишни картички на Путин...

14

Georgi Georgiev

преди 8 години

Вoeннa авиация (самолети) са нужни на държави които имат завоевателна политика. За държавите които нямат такава, и са ориентирани изцяло към отбрана на своето въздушно пространство, е напълно достатъчно да имат ефективни средства за защита, ракетни комплекси от рода на S-300, S-400, или в краен случай Патриот! Всички други средства, пропилени за поддръжка на морално и физически остарял военно-въздушен флот, представляват наливане от пусто в празно, на гол тумбак чифте пищови!

13

бандеровец

преди 8 години

Руснаците не им остава нищо друго освен да се почерпят с ракия "Якоруда"..ха..ха

12

киро

преди 8 години

Следващата стъпка - след година ще си доставяме газ през Гърция и наглеците от Кремъл да духат супата Между другото Путин е наредил след като Европа се отказва от руския газ, руснаците да го пият, като безалкохолно към водката !!!!!

11

svolach

преди 8 години

kakvi gi varshite bre djavoli kradlivi

10

до 13

преди 8 години

Отива как да не отива как ще направят коалиция иначе, но за самолетите няма пари.

9

аноним

преди 8 години

ПРЕДАТЕЛЯТ ПЪРВАНОВ УМИШЛЕНО ВЪРНА АРМИЯТА НИ 10 Г. НАЗАД В УСЛУГА НА РУСИЯ ПРЕЗ ДВАТА МАНДАТА ! ТОЙ Е НАЙ ВРЕДНИЯТ ЕЛЕМЕНТ ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НА ПРЕХОДА !!!

8

шинов

преди 8 години

НА РУСНАЦИТЕ НИКАКВИ ПОРЪЧКИ И НИКАКВИ ДОГОВОРИ ЗА КАКВОТО И ДА Е !!!Р НЕ ГИ ИСКАМЕ В БЪЛГАРИЯ! ! ТУК Е НАТО !

7

Анонимен

преди 8 години

Авияцията ни е в лошо състояние хубаво е като се кърпи в неоторизиран сервиз ще спестим някой лев. Дано да има за партиите че без тях сме за никъде.