21

Кукувица

преди 8 години

Истината е расистка

20

Българин

преди 8 години

Какви са тези тълкования на наръчници на терористи!Ьми те трябва да се унищожават, а не да се занимаваме с тях!ООН и правозащитници разни "обвинявали" ***(Л)-ОТИТЕ, че нарушавали това или онова... Дрън, Дрън, Дрън!Унищожаване до корен на това зло, това е решението, а не разни елегантни и йезуитски речи и статии!!!

19

кл

преди 8 години

Ислямска държава представлява ЦРУ Наръчника се издава от ЦРУ и САщ Сатанистите искат да съсипят света това е целта.

18

Кукувица

преди 8 години

Едно е ясно- Религията е дефект на гените.

17

Анонимен

преди 8 години

Не се разбра какво им пречи АсадТой си ги командваше и цалата тая *** си седеще на едно място

16

Анонимен

преди 8 години

Соро-с издава пътеводителе до Европа, и тези сигурно издава. Защо ли? И дали може да действа на своя глава?

15

Кукувица

преди 8 години

Муслитата за 600 години назад и в момента живеят в средновековието.

14

Кукувица

преди 8 години

Не мога да разбера журналистите забравиха ли Ал Каида? До преди година-две на всяка весникарска страница можеше да се прочете на 100 места за Ал Каида, а сега само за ислямска държава се чете. Какво стана с другите побъркани? Ал Нусра, Ал Каида Палестинците другите маймуни? Така и не мога да разбера какво точно искат муслитата? Не могат да поробят целия свят- за това нима да им стигнат нито силите нито акъла. Па и да го поробят...те така или иначе ще пукат от глад сащото ги мързи та ги боли.

13

Анонимен

преди 8 години

ПРЕСТЪПНИЦИ, които светът търпи, поради интересите на САЩ и очевидно турция в умален мащаб

12

Анонимен

преди 8 години

Те са свикнали да търсят в Корана предписания за всичко.И понеже това, което ДАЕШ върши е в много отношения в разрез с Корана, затова започнаха да съчиняват наръчници. без предписание не са викнали да живеят. Явно там не се толерира мисленето със собствената глава.

11

35

преди 8 години

създават ред за неморалното,правилник за престъпления,сякаш като вършиш престъпление по правилник не си престъпник,пфу не.нормалниц.и изв.ратен.и

10

Анонимен

преди 8 години

Лелеееее чак мерак ме хвана да ставам секс робиня. С какъв акъл пишете тези глупости ? На всички е ясно че жената при тях не е човек. Насилват ги когато им падне, продават ги за 100 долара като животни

9

Анонимен

преди 8 години

Разни проповедници си го въртят тоя ислям както им се иска. Истината е , че тази религия е само там където хората са необразовани и прости . Такива за парче хляб се лъжат и после олеле какво стана . При нас кои са новите мюсюлмани - роми .

8

Рали1

преди 8 години

Документът е издаден от Комитета за изследвания и фатви на халифата и публикуван от агенция Reuters,след като е открит от американски специални сили в Сирия.?!Ислямът е религия,а радикалния ислям-идеология,базирана на исляма,по-близко до политически тоталитарни идеологии!Трябва ли да се примирим с робство,убийства и изнасилвания,пленничество,със "собственост"в човешки род?Светът е на колене?На местата,където не много отдавна имаше нормални светски държави,сега рушат и убиват религиозни фанатици?

7

Западноевропеец

преди 8 години

Джуджи да спре да ги финансира!

6

Alf

преди 8 години

Е,всеки ден ни занимавате с тея .Дреме ми на **** за тех.

5

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Има ли нещо общо между главорезите от ИД, талибаните, Правый сектор, Ал-Каида и останалите техни колеги?Ние отговаряме: Да има! Всеки един от тях, на някакъв етап, е бил подготвян и въоръжен от Цру. Цру е най-голямата терористична организация в света

4

Анонимен

преди 8 години

Просто ми става гнусно как ги защитават сякаш са някакви светци.Според тоя наръчник още малко и ще излезе,че отвлечените изнасилените и малтретирани жени си живеят като принцеси защото имало фетва за това.И тоя лицемерен професор- "ислямска държава" нямало нищо общо с ислямът.А с какво има общо с боровинков пай може би.Наричат се мюсюлмани ,молят се на алах убиват заради алах искат всички да умрат или да станат като тях навсякъде фереджета,джамии бомби и крясъци "алах акбар" Интересно какви са?

3

Анонимен

преди 8 години

Това на снимката не са ли всъщност едни домашни дивани които раждат деца.

2

Анонимен

преди 8 години

BASHTATA NA MLADOGENEZA PREMINAVA BULKATA,POSLE SINOVETE MU ,ZA DA NE SE ZNAE KOI E BASHTATA I DA OBICA NOVIAT ROD